Witam,
Z góry przepraszam jeśli to nie tu powinienem umieścić post.
Poszukuję serwisu/osoby która może wymienić cały osprzęt w rowerze Trek.
Chodzi o założenie całej nowej grupy 105.
Dziękuje za pomoc!
Napisano 26 październik 2015 - 17:27
Myślę,że Maxxbike róg Narutowicza i Wschodniej to dobry wybór.
Nie wiem czy jeszcze działa sklep i serwis (potem już chyba bardziej serwis) Pana Jana Kudry (były kolarz) na Legionów 86.
Poza tymprzy Piaście na Puszkina 82 jest serwis. Trochę zadupie ale też powinni się nadawać.
Napisano 10 grudzień 2015 - 06:23
W FR na franciszkańskiej powinni spokojnie to zrobić, najlepiej zadzwoń i zapytaj ew. napisz na fb https://www.facebook...008391/?fref=ts
Mogę polecić też sklep i serwis Bikemia na wydawniczej.
@edit
W gruncie rzeczy to już prędzej własnie w tej bikemi, tam mają szosówki na sklepie więc na pewno też je serwisują.
Napisano 10 grudzień 2015 - 08:36
Napisano 10 grudzień 2015 - 11:34
Napisano 10 grudzień 2015 - 14:51
Niektórzy po prostu nie mają czasu albo po prostu chęci do zabawy w serwisowanie. Sam całe życie wszystko robiłem przy rowerach sam, dopiero ostatnio zdarzyło mi się oddać rower do serwisu i nie żałuję, zawsze jest gwarancja, jak się coś posypie to mamy na kogo zwalić. ;-)
Także jeśli autor tematu nadal chce oddać rower do serwisu to polecam gorąco Bikemie na wydawniczej.
Napisano 10 grudzień 2015 - 16:21
Chcieć chce, ale czasu nie ma bo pogoda ładna i cały czas zajeżdżam stary osprzęt, ale będę miał na uwadzę Bikemie.
A czy ktoś ma kontakt z Andrzejem Liwińskim? Niestety kiedyś tam podjechałem, pozamykane. Telefon niestety również milczy..
Tam miałbym zdecydowanie najbliżej
Follow me on STRAVA
Napisano 11 grudzień 2015 - 07:43
Ostatnio byłem tam na początku października, z wymianą szprychy i centrowaniem koła mavic,
oraz umówiłem się na przegląd na luty.
Napisano 11 grudzień 2015 - 16:25
A czy ktoś ma kontakt z Andrzejem Liwińskim? Niestety kiedyś tam podjechałem, pozamykane. Telefon niestety również milczy..
Tam miałbym zdecydowanie najbliżej
Musisz dzwonić do skutku. Andrzej późno podnosi słuchawkę.Teraz raczej nie powinieneś mieć problemu z zastaniem go w warsztacie. W sezonie trudniej bo startuje jeszcze, ale teraz to jest.
https://www.facebook...inski.9?fref=ts
- profil facebook spróbuj przez messengera
Napisano 17 styczeń 2016 - 12:35
Ja też osobiście exim bike nie polecam. Roweru nigdy nie oddawałem ale kilka razy z przymusu musiałem kupić jakieś pierdoły typu łożyska, sprzedawca (młody) przemądrzały buc który wie wszystko najlepiej, gorzej jak jeszcze trafisz na straszą babkę która jest w niego zapatrzona, cytuję "pan się nie zna, jak on tak mówi to tak jest bo to specjalista". Ceny raczej nieatrakcyjne, już wolał bym 2KM dalej na Marysińskiej do Marka Piaseckiego oddawać.
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Korby - kasety - łańcuchy - suporty →
Pytanie O Korby I Blat 46TNapisany przez gnom , 22 lis 2023 korba, 46T, ultegra, 105 |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Merida Scultura 400 2019Napisany przez nwire , 12 paź 2021 merida, scultura 400, 2019, 105 |
|
||
Warsztat →
Warsztat →
Batavus ChallengeNapisany przez tomsaw , 16 mar 2020 serwis |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Klamkomanetki - przerzutki - hamulce - linki - pancerze →
Czy To Będzie Działać Poprawnie?Napisany przez piotrekla , 11 mar 2019 ultegra, 105, r7000, 6800, 6700 |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Korby - kasety - łańcuchy - suporty →
Ramię Korby Szosowej Do Mtb (Hollowtech Ii)Napisany przez dwbmdd , 14 gru 2017 Ultegra, 105, Korba |
|