Rose Czy Canyon, Canyon Czy Rose ?
Napisano 09 styczeń 2016 - 00:13

A tak serio to ciężko powiedzieć który rower lepszy, bierz który wizualnie bardziej Tobie odpowiada. Ja wybrałbym Canyon'a bo jest ładniejszy i w mojej ocenie rama jest bardziej zaawansowana technicznie prze co może lepiej łączyć prowadzenie, pochłanianie drgań i sztywność
Napisano 09 styczeń 2016 - 08:06
Napisano 09 styczeń 2016 - 08:30
Lepszy dla autora tematu jest Canyon, sam sobie odpowiedział w poście nr 1.
Nie wyobrażam sobie kupić wymarzony rower za 10k nie będąc przekonanym do tego czy mi się podoba.
Właśnie "podoba" to jest najważniejsze, detali w wyposażeniu nie odczujesz, kilkuset gram również, a to czy będzie cieszył
Twoje oko jest w tym wypadku najważniejsze. Subiektywnie mogę Cie tylko poprzeć, bo Canyon tez mi się bardziej podoba.
Ta górna rura w Rose delikatnie wygięta faktycznie drażni oko.
- piotrkol lubi to
Napisano 09 styczeń 2016 - 09:43
Napisano 09 styczeń 2016 - 19:18
Napisano 09 styczeń 2016 - 21:29
Taka mała uwaga, którą może warto uwzględnić: wiem, że rower kupuje się dla siebie, a nie dla następnego użytkownika, ale wydaje mi się, że przy ewentualnej późniejszej odsprzedaży utrata wartości w przypadku Rose będzie chyba dużo wyższa niż przy bardziej renomowanych markach...
Napisano 10 styczeń 2016 - 18:38
beskidbike, dnia 10 Sty 2016 - 17:29, napisał:
Gdyby nie rozmiar, powiedziałbym że jeździ tym jakaś kobieta. Brakuje tylko białych dodatków typu siodelko,owijka
nie chce byc zlosliwi ale wydaje mi sie ze piszesz nie na temat.to znaczy ze rowerami Bianchi musza jezdzic kobiety.
Dodaj odpowiedź