Wiosna !!!!
Napisano 19 marzec 2010 - 19:38
Napisano 19 marzec 2010 - 19:50
Trzeba było zobaczyc z drugiej strony czys nie przyłożył w coś.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Gosc_kobrys_*
Napisano 19 marzec 2010 - 21:38
Cytat
Mateunio a drogi suche czy mokre ? w KRK
Generalnie suchutkie drogi, oczywiście na bardziej północnych częściach górek leży trochę śniegu, ale asfalty w 99,999% suche.
Co do dzisiejszych górek to teraz trochę żałuję, że odpuściłem w dwóch miejscach... ale na podjazdach bluzę rozsuwałem żeby na zjazdach zasuwać bo potrafiło zawiać.
Napisano 19 marzec 2010 - 23:32
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Gosc_kobrys_*
Napisano 19 marzec 2010 - 23:40
Cytat
a propos bicia. SPIKE czy dało by u ciebie od ręki zrobić koło. też mam z tyłu bicie, da się z tym jeździć, ale lepiej było by to zrobić. :-)
nie, nie da się z tym jeździć... jak patrzyłem dzisiaj na nie i słyszałem tarcie tego hamulca... trza to zrobić...
Napisano 20 marzec 2010 - 07:46
Napisano 20 marzec 2010 - 18:37
pozdr
ps. z zeszytu komentatorów sportowych :
" ale dzisiaj piekielnie zimno "
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
Napisano 20 marzec 2010 - 23:30
I mówcie mi, mili panowie z gór, że w centralnej Polsce nie ma podjazdów. Głowourywisty wiatr, taki jak ten dzisiejszy, jest lepszy, niż niejedno wzniesienie.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 21 marzec 2010 - 10:15
Raport pogodowy z Wrocławia. ;-)
W tym momencie za oknem +12 ale bez słoneczka. Jak wycjodziłem rano, o 6:15 do pracy to słoneczko już dawało, o sobie znać ale ostatecznie przyszły chmury... Nie wiem jak chłopaki ale ja siedzę w robocie i spoglądam w okno z nosem przyklejonym do szyby. Widziałem dziś już 2 szosowców... Ech... :-/
Ostatnie 2 dni we Wrocławiu to już w ogóle piękne były. Temperaturka po +14 w dzień i momentami bardzo ładne słoneczko. Bardzo mnie cieszy ta poprawa pogody bo ostatnio to już poprostu nerwowo nie wyrabiam. Ciągle tylko stacjonarka i stacjonarka... W poniedziałek też idę... :-| Trzeba "objechać" te ostatnie 4 treningi w studio i na szosę!
Powiem Wam chłopaki, że jak czytam co poniektóre posty w tym wątku to ciśnienie mamy wszyscy takie, z tą wiosną, że aż czuć to napięcie w postach.
W oczekiwaniu na początek kwietnia łączę się w bólu z tymi, u których dalej zimno... ;-)
Napisano 21 marzec 2010 - 12:13
poezja jak sie robi srednia 45 na odcinku prawie 10 km z wiatrem, a pozniej do 30 ciezko dobic, bo tak wieje :mrgreen:
dzis wieje 6 m/s w lublinie, od wtorku ma byc <2 m/s, czyli pieknie

Napisano 21 marzec 2010 - 12:48
Napisano 25 marzec 2010 - 07:53

Szkoda tylko, że na MTB, bo szosa poszła na części, a nowej jeszcze chwilowo nie ma.
Nie wiem ile trzeba mieć samozaparcia, żeby się teraz zmusić do jeżdżenia pod dachem

Napisano 25 marzec 2010 - 08:28
Cytat
Nie... za prawdę Ci powiadam nie ma nic gorszego jak podjazd, którego widzisz koniec... a na końcu okazuje się, że to dopiero początek... - ujmę tak - ora psychikę...
Dlatego od dwóch lat propagujemy treningi nocą , tyle że na MTB , podjazdu nie widać, każdy ciagnie jak wariat, okazuje sie ze średnia z wypadu jest najczęściej większa , albo nie mniejsza niz za dnia, hm może za dnia jakies czarnawe okulary by ząłożyc trzeba.
Dodaj odpowiedź