Propozycje zmian na forum.
Napisano 04 listopad 2016 - 16:13
A może pójdźmy o krok dalej? Jeżeli macie notorycznie problemy z administracją, może rozważylibyście mianowanie nowego admina albo po prostu przeniesienie całego forum na nowy serwer?
Mam trochę wolnych zasobów, jestem gotowy rozważyć hostowanie forum, jeżeli to w czymś pomoże.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 05 listopad 2016 - 08:12
No, chyba jednak jest problem, skoro wysyp botów mamy od dobrych dwóch miesięcy, a administracja nie zrobiła nic, aby to naprawić.
Napisano 05 listopad 2016 - 08:28
Napisano 09 listopad 2016 - 19:20
Za porządek w tematach odpowiadają moderatorzy, a nie administratorzy. Choć to fakt, po ostatnich zmianach poziom moderacji jest naprawdę godny pochwały
- Malik lubi to
Napisano 17 listopad 2016 - 15:56
Dzisiaj wieczorem popracujemy nad tymi cholernymi botami.
Przed chwilą zbanowałem 300 spamerów. Znaczna większość to ruscy. :/
Napisano 18 listopad 2016 - 05:17
Otóż to. Wysiłek trzeba docenić, ale takie ręczne usuwanie to wciąż leczenie wiadomo czego pudrem...
Napisano 01 styczeń 2017 - 13:16
Wydaje mi się, czy z nowym rokiem doczekaliśmy się zabezpieczenia przed spambotami ?
A co się stanie, jak po nieudanej próbie zalogowania komuś skończy się czas i będzie miał zablokowane konto ?
Informacja o czasie, który został do zablokowania konta jest moim zdaniem zbyt mało widoczna - zauważyłem ją w ostatniej chwili. Musze powiedzieć, że byłem w lekkiej panice, więc miałem lekko zaburzoną zdolność czytania ze zrozumieniem - od razu zaznaczam, że to nie miało nic wspólnego z Nocą Sylwestrową
Sprawdźcie może (administratorzy) po jakiś czasie, czy ktoś nie stracił w ten sposób dostępu do forum i go odblokujcie.
Szczęśliwego Nowego Roku życzę
- Malik lubi to
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen