Skocz do zawartości

Propozycje zmian na forum.

230 odpowiedzi w tym temacie

#141 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 sierpień 2013 - 10:20

A czy to jest wina moderatorów, że userzy nie potrafią nazywać tematów i dublują je po stokroć ??!!

Niestety nie jesteśmy w stanie edytować każdego durnego tematu który tu powstaje, forum to nie jest nasze jedyne zajęcie.

Często znajduje tu zastosowanie powiedzenie "jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz" - niestety niektórzy tutaj nie potrafią uszanować pracy innych... Jakby każdy dbał w minimalnym stopniu o porządek na forum byłoby super.

pzdr

#142 krzysztof1985

krzysztof1985
  • Użytkownik
  • 1682 postów
  • SkądWLKP

Napisano 13 sierpień 2013 - 10:52

Deschek bys musial wlaczc mozliwosc usuwania postow linkach allegro i Gieldzie ulatwi to sprawe ;-)

SPT_20130518_SOT_053_27640268_I1.jpg

#143 czmiel

czmiel
  • Użytkownik
  • 471 postów
  • SkądWlkp

Napisano 13 sierpień 2013 - 11:56

Szczerze? Porządkowanie leży w gestii moderatora. Jest wiele wręcz ogromnych for, a na których panuje porządek, jak i jest wiele małych, a na których panuje syf. To jest kwestia odpowiedniej moderacji. I bądźmy szczerzy, tyle nowych tematów to tu znowu nie powstaje...

#144 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 27 październik 2013 - 18:50

Najczęściej przeglądam forum za pomocą telefonu i wtedy denerwuje mnie brak możliwości natychmiastowego przejścia do pierwszej i ostatniej strony danego tematu. Jeśli temat ma 18 stron a ja chcę go przeczytać w całości, muszę 18 razy kliknąć w przycisk "poprzedni"... wkurza mnie to niemiłosiernie. Można coś w tej sprawie zmienić?

Pozdrawiam.

#145 1415chris

1415chris
  • Użytkownik
  • 4485 postów
  • SkądSurrey

Napisano 27 październik 2013 - 19:34

Czemu nie korzystasz z tapatalk? W porownaniu z wersja mobilna, to dzien i noc.

#146 Gosc_mike79pl_*

Gosc_mike79pl_*
  • Gość

Napisano 27 październik 2013 - 19:47

Czemu nie korzystasz z tapatalk? W porownaniu z wersja mobilna, to dzien i noc.

Bo jako człowiekiem z jaskini nie jestem na bieżąco z "nowinkami" :)
Właśnie zainstalowałem tę aplikację i przyznaję, że jest bardzo przydatna. Mój problem znikł :)

#147 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2254 postów
  • Skądkrakow

Napisano 29 październik 2013 - 09:14

Jak skonfigurować ustawienia, żeby kazda aktywność na prywatnych wiadomościach nie skutkowała powiadomieniem na mailu. Nie mogę do tego dojść :oops:   pozdr

#148 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 październik 2013 - 09:36

1. Klikasz swoją nazwę użytkownika w prawym górnym rogu strony
2. Wchodzisz w ustawienia
3. Na otwartej stronie wchodzisz w "opcje powiadomień"
4. Włala :D

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#149 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2254 postów
  • Skądkrakow

Napisano 29 październik 2013 - 18:39

Ha, byłem w tych ustawieniach, narobiłem się jak cap na jesieni :oops:  tylko oczywiście nie odptaszkowałem tego, co trzeba. Dzięki.  pozdr

#150 1415chris

1415chris
  • Użytkownik
  • 4485 postów
  • SkądSurrey

Napisano 14 listopad 2013 - 15:10

Wycinek z podpietego tematu odnosnie cytowania:

"Jeśli chce kogoś zacytować/odnieść się do jego posta:

1. Klikam po prawo nad jego postem na przycisk ''cytuj"
2. Jestem przeniesiony do strony pisania nowego postu z uzupełnionym jego postem jako cytowanym.
3. Jeśli chcę cytować jego fragment to usuwam treść do której nie chcę się odnosić."

Obecny skrypt umozliwia dodanie przycisku "cytowanie selektywne" tzn, po zaznaczeniu fragmentu tekstu, klikajac w przycisk, w oknie odpowiedzi mamy tylko pozadany (zaznaczony) fragment, a nie calosc tekstu, jak jest teraz. Rzecz bardzo przydatna. Warto nad tym pomyslec.

#151 MiroPL

MiroPL
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądŁódzkie

Napisano 12 kwiecień 2014 - 16:34

Pozwolę sobie odkopać temat, czy w przyszłości nie można by było zrobić coś takiego na forum jak Regionalne Grupy (województwa) i tam łatwiej możny by było umawiać się na wspólny trening z ludźmi z okolicy? 

• 87Tomasz lubi to

Mój rower: Trek Madone 2.1 2014 

#152 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 12 kwiecień 2014 - 17:38

Skoro już wątek został odkopany ;) Czy istnieje możliwość, aby zwiększona została maksymalna liczba wiadomości prywatnych  przechowywanych w skrzynce użytkownika? Nie zwiększy to obciążenia serwera, a znacznie ułatwiłoby życie użyszkodników ;)

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#153 deschek

deschek
  • Administrator
  • 113 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 kwiecień 2014 - 08:09

@MiroPL , pomyslimy o tym

@mikroos To zostalo juz zwiekszone :)

Skoro już wątek został odkopany ;) Czy istnieje możliwość, aby zwiększona została maksymalna liczba wiadomości prywatnych  przechowywanych w skrzynce użytkownika? Nie zwiększy to obciążenia serwera, a znacznie ułatwiłoby życie użyszkodników ;)

You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?

#154 krzysztof1985

krzysztof1985
  • Użytkownik
  • 1682 postów
  • SkądWLKP

Napisano 13 kwiecień 2014 - 16:21

Dobry roziwazaniem jest tez np takie jak ma bikestats, ze masz naniesionych userow na mapie polski moze cos takiego ;-)

• 87Tomasz lubi to

SPT_20130518_SOT_053_27640268_I1.jpg

#155 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2263 postów
  • SkądSheffield

Napisano 15 kwiecień 2014 - 03:08

Tablica podobno zmieniła nazwę na jakieś OLX, czy coś w ten deseń (Pijanowski reklamuje w TV). Warto pozmieniać nazwy kilku działów. Można walnąć "dawniej Tablica.pl", gdyby ludzie się zastanawiali.

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#156 deschek

deschek
  • Administrator
  • 113 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 kwiecień 2014 - 19:31

Nie idzmy droga Tablicy :)

You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?

#157 Robert74

Robert74
  • Użytkownik
  • 546 postów
  • SkądSANOK

Napisano 04 lipiec 2014 - 17:20

Witam,mam propozycję zmiany w temacie "Trening i zdrowie".Czy można by było zrobić tak żeby każdy użytkownik mógł utworzyć swój własny wątek "Mój dzisiejszy trening"? W tej chwili ten wątek jest nie przejrzysty,i ciężko nawet znależć swój post a tak każdy mógłby wpisywać swoje wyniki w swoim wątku.Łatwiej by było śledzić treningi swoje jak i innych userów.Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji .Pozdrawiam.

#158 czmiel

czmiel
  • Użytkownik
  • 471 postów
  • SkądWlkp

Napisano 04 lipiec 2014 - 19:51

Myślę, że rozwiązaniem byłoby zrobienie podforum "Mój dzisiejszy trening" i tam w nazwie tematu można by wpisywać po prostu swój nick i tyle.

#159 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 04 lipiec 2014 - 20:24

Robert, a kto Ci broni utworzyć nowy temat, np. "Mój personal trening" i wpisywać w nim swoje dane?

#160 drm

drm
  • Użytkownik
  • 359 postów

Napisano 04 lipiec 2014 - 21:47

A mi się podoba tak jak jest. Wchodzę w jeden temat i mam przegląd treningów.

A w przypadku o którym pisze Robert miałbym więcej klikania i przyznam szczerze, że chyba bym tego nie robił.

Rada którą napisał Ultek może wystarczy na Twoje potrzeby?

Dodaj odpowiedź