Propozycje zmian na forum.
Napisano 14 marzec 2012 - 23:36
Napisano 19 marzec 2012 - 22:15
Jeszcze raz , w sumie ostatni pisze - czytać regulamin giełdy, przynajmniej raz go przeczytać wystarczy , bo zaczynacie wystawiać po jednym szpeju w tematach.
Wrzucając na giełde szpeja , akceptujecie regulamin, więc jak mod nie zaakceptował wystawki to znaczy że nie była ona zgodna z reg.
Dotyczy to też dodawania do swojej wystawki dalszych przedmiotów - to jest rozumiane jako podnoszenie tematu - okres min 5 dni, jak ktoś nie zrobił od razu - sorki, taaa tylko zeby nie wpadł na pomysł codziennie po jednym , zróbcie to raz i porządnie, jak są łądne zdjęcia, realny opis to chętnych nie braknie .
A jak ktoś będzie upierdliwy to w końcu zarobi punkcik.
a , propo, podkasujemy za miesiąc styczeń wystawki allegro , żeby nie było że komuś posty nagle znikły :mrgreen: .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 26 marzec 2012 - 18:04
Moim zdaniem było by to dobre rozwiązanie, ponieważ na pewno powstawałoby o wiele mniej postów niezgodnych z regulaminem. A poprzez akceptacje regulaminu nikt nie miał by już prawa płakać ze dostał ostrzeżenie za źle napisany post.
Pozdr, chmuzilla :-)
Napisano 26 marzec 2012 - 22:57
Jest napisany regulamin, napisano nowy achtung i ..... a teraz może banerek , latający po ekranie , może hostessa jak na ringu itd, itp
Napisano 15 kwiecień 2012 - 18:58
... zaglądam tu w trakcie sezonu narciarskiego , sporadycznie
w trakcie , sezonu rowerowego , dość często
zawsze przeglądam wszystkie , nieprzeczytane tematy .... zawsze można coś ciekawego się dowiedzieć w temacie , który z założenia , o danym problemie nie traktuje / specyfika for
... ostatnio zwróciłem uwagę na takie cosik , jak Oczekuje na akceptację
Panowie a może i Panie Moderatorzy , organizujecie (ułatwiacie) sobie pracę
to zrozumiałe , ale może dogadajcie się miedzy sobą i czas kiedy , my ten komunikat oglądamy, ograniczycie do niezbędnego minimum
... to dość denerwujące
dla tych co te tematy zamieścili , zapewne również
pozdrawiam
jarek
Napisano 15 kwiecień 2012 - 21:08
Pozdr
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 22:38
Będziemy mieć Ciebie na uwadze. :mrgreen:
Liczymy na wysoką kulture osobistą wszystkich użytkowników tego forum oraz świadomość czego tutaj szukają i oczekują.
Napisano 16 kwiecień 2012 - 17:28
Napisano 17 kwiecień 2012 - 15:08
Regulamin należy doprecyzować w kontekście punktów karnych i ich likwidowaniu.
Użytkownik, nie mający możliwości pisania postów, w jaki sposób może poprawić swoje zachowanie, by moderator mógł mu je darować?
Takie małe luki się zdarzają, ale tylko i wyłącznie, by cała administracja pochyliła się nad regulaminem i go doprecyzowała.
Napisano 06 sierpień 2012 - 19:26
Małą propozycja. Często gdy chcę kupić jakieś części do roweru (nie, nie będzie o giełdzie;P ) szukam o tych częściach opinii. Ot normalna sprawa. Zwykle mam wybranych kilka modeli i szukam opinii na ich temat. Jednakże jak wiadomo nadmiar informacji szkodzi i np szukając kół mogę wejść do tematu o kołach który ma kilkadziesiąt stron i przebijać się mozolnie po postach które nie zawsze są rzeczowe. Wyszukiwarka też idealna niestety nie jest. Dobra, do rzeczy. Przydałby się dział "Recenzje". Krótki opis działu:
-jeden temat - jeden rodzaj osprzętu,
-jeden post - jeden konkretny model,
-nazwa posta ma dokładnie odzwierciedlać nazwę modelu.
Oczywiście w danym modelu może być kilka recenzji różnych osób. Dobrze też by było gdyby to nie był temat na dyskusje ale zwyczajnie na opinie. Czyli jeśli możesz coś na temat danej części powiedzieć to powiedz ale nie oceniaj wypowiedzi innych.
Przykład:
-Recenzje
-przerzutki
-tylne
-Campagnolo Super Record 2012
no i konkretny opis z własną opinią
Co sądzicie o takim pomyśle?
Pozdro
Napisano 06 sierpień 2012 - 20:32
Wystarczy że napiszesz w danym dziale zapytanie - np czy polecacie koła np. Fulcrum ) model . ) , czy nie, na jaką wage itd , konkretne pytanie , konkretna odpowiedź będzie .
Są już odpowiednie działy, tworzyć dubla pod inną nazwą??.
Niech szefu decyduje
Napisano 07 sierpień 2012 - 22:01
Kiedyś chciałem coś takiego stworzyć, ale nie przeszło. Poza tym szpeja się zmieniają i obecna Tiagra to nie Tiagra sprzed 5 lat i tak jest z wieloma częściami

Dodaj odpowiedź