NIEUKU!!! WRACAJ DO SZKOŁY, PÓKI JESZCZE MASZ CZAS!!! KTO CI DAŁ UPRAWNIENIA MODERATORA???
Nie zamierzam nikogo KARAĆ! Nie mam, nie miałem, i nie zamierzam mieć nic wspólnego z wymiarem sprawiedliwości!!! W zdaniu chodziło o KAZANIE. Czytanie ze zrozumieniem było w drugiej klasie podstawówki!!!
Jeżeli wszyscy moderatorzy tego forum mają podobny poziom wykształcenia, wrażliwości oraz kultury osobistej, to ludzie, dla których ważne są nie tylko mięśnie, czy waga ramy rowerowej albo ostatnio zdobyte rekordy, NIE MAJĄ TU CZEGO SZUKAĆ!!!
Zaznaczyłem na czerwono błąd, który popełniłeś... nie edytowałem Twojego postu, bo przecież nie o taką Polskę walczyłeś.
Osiągasz kolego szczyty hipokryzji, gratuluję!
Miałem nie zbierać głosu, ale dalej widzę, że moderatorzy nie ogarniają tematu, a najlepszym tego przykładem i jednocześnie najbardziej krzywdzącym jednego z użytkowników forum, było usuwanie postów Łukasza z tematu "Mój dzisiejszy trening".
Dla przypomnienia moderatorom, dyskusja tam powinna się toczyć wg ustalonych wcześniej zasad:
http://szosa.org/top...iejszy-trening/
z skąd pozwolę sobie przytoczyć fragmenty:
.............................
2. W jakiej formie będzie wpis, to zależy tylko i wyłącznie od autora.
3. Mile widziane są linki ...................................... do galerii zdjęć z treningu.
5. Zabrania się komentować naszych dokonań (np. średnich czy dystansów) w sposób złośliwy. .............................................
............................
Jeżeli czyjeś wpisy nas irytują, nie wierzymy w średnie itp to często jest lepiej użyć opcji "ignoruj".
............................................................
7. Wszelkie posty zupełnie niezwiązane z tematem będą usuwane.
Uważam, że wtedy, porządny moderator powinien:
1. Upomnieć tych, którzy złośliwie komentowali wpisy Łukasza.
2. Powinny być usuwane ICH posty, zawierające złośliwe komentarze.
Rozumiem, że wszystkie umowy, także czytasz wybiórczo i rozumiesz je tak, jak Ci pasuje
koniec zaczepek słownych, dobranoc...