Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 Apr 2010 09:03
856 replies to this topic
Posted 22 October 2010 - 19:43
Witam wszystkich! Jestem nowy na forum więc wypadałoby się przedstawić :-) Nazywam się Artur i jestem studentem pierwszego roku, a w związku z tym średnio znam jeszcze Kraków i nie wiem za bardzo gdzie można pojeździć :-? Jeżdżę zarówno na MTB jak i na szosówce z tym, że jak na razie w Krakowie mam tylko MTB. Mam nadzieję, że byłaby możliwość podczepienia się do kogoś na weekendzie? ;-)
Posted 22 October 2010 - 20:53
moja propozycja nadal aktualna, ja wracam do życia po 11 na pewno, więc możemy startować o 12, po 12 z Błoń w stronę zachodnią na czernichów i tak jak tam pisałem.
Jak jacyś chętni to podajcie godzinę i miejsce spotkania, bo ja ze względu na miejsce zamieszkania nie będę podawał, żeby mi całkiem wygodnie nie było (300 m na Błonia ;p)
a i właśnie, jedziemy w sobotę i niedzielę, czy w sobotę jedno a w niedzielę gdzieś indziej?
Jak jacyś chętni to podajcie godzinę i miejsce spotkania, bo ja ze względu na miejsce zamieszkania nie będę podawał, żeby mi całkiem wygodnie nie było (300 m na Błonia ;p)
a i właśnie, jedziemy w sobotę i niedzielę, czy w sobotę jedno a w niedzielę gdzieś indziej?
Posted 22 October 2010 - 20:53
Jutro 10-11 startuje z Żabińca kierunek północ/ północny wschód. W planie 2 godzinki spokojnym tempem wszak sezon się kończy więc nie ma się co ścigać. Jak ktoś chętny to PW lub gg
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Posted 22 October 2010 - 21:07
tresor, jak robimy wypad czysto wycieczkowy bez ścigania to mogę dołączyć.
Gosc_marekg58_*
Posted 22 October 2010 - 21:09
Proponuję, żebyście podali dokładne godziny rozpoczęcia i trasy swoich przejazdów. To nie szkodzi, że jest kilka ewentualnych wariantów/grup. To nawet lepiej! Wiele osób ogląda wątek ale nie włącza się, bo galimatias jest straszny. Jak ktoś z Was zdecyduje się na konkretny wyjazd to niech napisze i w drogę! Pewnie ktoś doskoczy.
Ja rozważam podjechanie do niedzielnej grupy, która poleci na północ. Ponieważ siedzę do późnej nocy, więc preferuję godziny popołudniowe. Jak podacie trasę, to może na Was trafię i trochę się powiozę na kole /Marcin to mocny zawodnik-długodystansowiec ;-) /.
Do ew. zobaczenia.
Ja rozważam podjechanie do niedzielnej grupy, która poleci na północ. Ponieważ siedzę do późnej nocy, więc preferuję godziny popołudniowe. Jak podacie trasę, to może na Was trafię i trochę się powiozę na kole /Marcin to mocny zawodnik-długodystansowiec ;-) /.
Do ew. zobaczenia.
Posted 22 October 2010 - 21:14
mój termin jutro godz 12, bądź lekko po proszę o propozycje w razie czego. Wyjazd rekreacyjno-turystyczny, ściganie się w przyszłym sezonie może ;p
http://www.bikemap.net/route/736871 trasa zaplanowana taka. Przez Zator i Alwernie nie jeździłem jeszcze więc wszelkie wskazówki cenne
http://www.bikemap.net/route/736871 trasa zaplanowana taka. Przez Zator i Alwernie nie jeździłem jeszcze więc wszelkie wskazówki cenne
Posted 22 October 2010 - 21:18
tresor o 12 będę na błoniach przy pętli tramwajowej. Niebieska kurtka, biały BeOne.
Posted 22 October 2010 - 21:54
200 km z początkiem listopada? :-/