Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_strenq_*
Napisano 22 maj 2012 - 16:41
Z okazji jutrzejszego dnia wolnego od pracy wybieram się na wycieczkę Kraków - Skawina - Kalwaria Zebrzydowska - Wadowice - Sucha Beskidzka - Stryszawa - Zawoja - Maków Podhalański - Tokarnia - Pcim - Myślenice - Świątniki Górne - Kraków. Trasa długości 180-200km. Gdyby ktoś dysponował chęciami i czasem to zapraszam na prywatną wiadomość (max. dziś do godz. 20). Planuję wystartować ok. godz. 9 z północnej części Krakowa.
Napisano 31 maj 2012 - 21:27
Sobota,Niedziela 10:00 - miejsce spotkania Cichy Kącik, Błonia krakowskie
lub
IC Kraków - Trening odbywa się co środę. Zbiórka o 17.00 na Błoniach przy hotelu Cracovia. Więcej na: https://www.facebook.com/IC.Krakow
lub
IC Kraków - Trening odbywa się co środę. Zbiórka o 17.00 na Błoniach przy hotelu Cracovia. Więcej na: https://www.facebook.com/IC.Krakow
Napisano 05 sierpień 2012 - 22:39
z Bronowic masz bardzo blisko na IC Kraków,a tam sie wielu rzeczy można nauczyć,poziom dla każdego odpowiedni się znajdzieHmm a jest ktoś do kogo możnaby się podłączyć po bronowickiej stronie Krakowa? Wyjazd +- 1630-1715, dystansowo myślę, że koło 50km. Dopiero zaczynam i chciałbym się przy okazji czegoś nauczyć : )
Napisano 06 sierpień 2012 - 08:53
IC trochę się obawiam - zwłaszcza po wynikach na FB, bo ja dopiero od tygodnia szosuję, wcześniej cały czas góral. Ale skoro mówisz, że się znajdzie, to spróbuję się zebrać na środęz Bronowic masz bardzo blisko na IC Kraków,a tam sie wielu rzeczy można nauczyć,poziom dla każdego odpowiedni się znajdzieHmm a jest ktoś do kogo możnaby się podłączyć po bronowickiej stronie Krakowa? Wyjazd +- 1630-1715, dystansowo myślę, że koło 50km. Dopiero zaczynam i chciałbym się przy okazji czegoś nauczyć : )
Napisano 17 sierpień 2012 - 22:22
Ja również po zabiegu więc do końca miesiąca jestem out...:/ ale później chętnie!
mały ot: co to za kolarz na osiedlu widok mieszka? Niebiesko biała koszulka;)
Ktoś z tąd? Często widuje też dziewczyne na fajnym skocie chyba cr...może zbierzemy bande i pompa!
mały ot: co to za kolarz na osiedlu widok mieszka? Niebiesko biała koszulka;)
Ktoś z tąd? Często widuje też dziewczyne na fajnym skocie chyba cr...może zbierzemy bande i pompa!