Krakowskie szosowanie
Napisano 31 sierpień 2012 - 16:49
ile jezdze to mozesz ocenic jak rzucisz okiem na bikestats, ale ja nie mam problemu z poczekaniem na kogoś czy z jechaniem troche wolniej niz bym mogł. Nie przywiazuje wielkiej wagi do trzymania sie rygoru treningowego
Napisano 05 wrzesień 2012 - 20:41
Tutaj sie nie spodziewam ciągłej jazdy w grupie, tylko kilku zatrzymań po drodze i wytłumaczenia czemu robimy tak a nie inaczej itd. To bardziej trening techniki, niz wytrzymałości czy czegos innego, bo nie ma na to czasu.
Ale to tylko moje przypuszczenia
prowadzący to Dominik Oględziński i Artur Miazga
Napisano 09 wrzesień 2012 - 21:07
Ja dzisiaj poleciałem piękną traske Krakow- Oswiecim , przez Chrzanów, Libiąż , potem z Oświecimia na Zator, przez Wisłe i dalej przez Czernichów.
Trasa ładna , asfalty gładkie, pogoda super , wiatr wial w twarz w sumie cały czas, więc nie wiem czemu do Oświecimia dojechałem w 2.15 ?
145 km , 5.25 czasowo ruch weekendowy, w niedziele jest nieduży ruch w stosunku do tygodniowego więc spoko sie jedzie .
Pozdrawiam starszego ode mnie kolarza w niebieskim stroju i czapce z daszkeim, 3 razy sie spotykaliśmy na trasie bo ja jakoś sie 2 razy zgubiłem w Oświecimiu - kupa rond i na jedny przegapiłem drogowskaz :-P .
Pozdrawiam też innego ............ który siadł mi na koło pod wiatr przed Ośw. cwaniaczek , ani dzień dobry ani zd...... ale tak coś czułem za sobą na plecach i po 1 km hampel , niech se sam z wiatrem buja na wypasionej maszynie.
Polecam traske.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 23 wrzesień 2012 - 07:28
Napisano 27 wrzesień 2012 - 19:47