Krakowskie szosowanie
Napisano 11 październik 2010 - 22:57
Gosc_marekg58_*
Napisano 13 październik 2010 - 17:11
Cytat
Spróbuj ustawić się z jakąś grupką na północ od Krakowa; są naprawdę fajne asfalty.z tym że na piątek
Ja już się przekonałem /który to już raz?!/, że mogę co najwyżej doskoczyć na krótko do jakiegoś peletoniku, a najchętniej w dzień powszedni.
Ale z "wyżłami" sam na sam już nigdy :mrgreen: . Oni są bardzo w porządku /ostatnio holowali mnie do domu ponad godzinę :mrgreen: / ale ja potem mam kacora :-/
Za cienki ze mnie Bolek :cry:
MK747 i antekk na pewno wiedzą o czym piszę, bo byliśmy na przejażdżkach. Jestem pod wrażeniem / na plus oczywiście/ ich wiedzy i samodyscypliny. Wypowiem się może więcej jak ochłonę :-| , żeby nie było, że kadzę :-)
Napisano 13 październik 2010 - 18:57
Cytat
makdeb a jutro może? Ja na jutro jadę coś takiego wieliczka-choragwica-hucisko-kunice-gdów-łapanow-muchówka-nowy wiśnicz-bochnia-łapczyca-pierzchniow-dobczyce-wieliczka-kraków. Ok 130km. Przewyższenia ok 1100m. Start tak jak pisałem ok 11
Gdyby nie szkoła to bym pojechał z tobą.

Gosc_marekg58_*
Napisano 13 październik 2010 - 19:13
Cytat
Mam czas, ale napisz mi najpierw, co znaczy w/g Ciebie "Ja też chartem nie jestem".to może masz czas w piątek na północ?
Bo Ty może buldog jesteś ;-) Czyli zawzięty kolarz

Zawsze chętnie pojeżdżę po okolicy pod warunkiem, że naprawdę jesteśmy w "tej samej lidze" lub tym samym "kółku zainteresowań".
Pozdrawiam.
Napisano 13 październik 2010 - 19:36
Marek ja na kolarce od tego roku siedzę pozatym na zimę co tam się forsować
to proponuje zgadajmy się na piątek we trzech na jakieś spokojne tempo gdzieś na zachód. Wieczorem będę mógł siąść nad mapka i coś na zachód wymyślić. Chyba że macie jakieś gotowce?

Napisano 14 październik 2010 - 09:59
Cytat
nie brałem w czyms takim udziału więc zapytam jak to wygląda? W miescie/poza miastem, dystans, tempo itd?A nie ma ktoś ochoty na jakąś luźną nocną jazdę? nawet mogła by być na singlach albo ostrym? Tak po prostu dla radości;)

Co do piatku to moze, o 11 w zabierzowie panowie i moze cos takiego
http://www.bikemap.net/route/730059
można trase wydłużyć, dorzucić jakis podjazd, ale to juz proponujcie albo ustali się jutro

Napisano 14 październik 2010 - 10:23
Ostatnio właśnie ze stoofek'iem pozwiedzałem troszeczkę Krakowa. Tak 2h jeździliśmy bez celu dla samej radości;)
Nowa kładka, wszystkie rynki etc.
Napisano 14 październik 2010 - 13:21

Spróbujmy włączyć Chrzanów do tej trasy.

Napisano 14 październik 2010 - 13:44
Dodaj odpowiedź