a może w niedzielę ktoś gdzieś z Krakowa? tak rekreacyjnie przynajmniej. (zapowiadają słońce i ca 15st)
Napisano 02 październik 2010 - 10:43
Cytat
Jeśli się zbiera grupa i jedzie po określonejk trasie, to można do niej dołączyć.Przecież wyjechali o takiej i takiej godzinie... a potem wspólnie stwierdzili że trzeba się wrócić. Nie rozumiem w czym problem?!
Napisano 02 październik 2010 - 14:16
Napisano 02 październik 2010 - 23:35
Napisano 04 październik 2010 - 12:28
Cytat
Nie odbieraj mojego postu jako ataku na swoją osobę /to nie było moją intencją/. Nie mogłem się dopisać, bo zobaczyłem wpis ok. 10 rano więc zmodyfikowałem trochę swoje plany i pokręciłem się na "Waszej" trasie w nadziei, że może dołączę do grupy /nie mieszkam w Krakowie a było za późno, żebym zdążył do Zielonek/. Nie mam do nikogo pretensji; rzuciłem uwagę "organizacyjną"... Już tego nie zrobię ;-)gdybyś łaskawie napisał
Napisano 07 październik 2010 - 18:26
Cytat
w sobotę tak na dłuższą jazdę jest ktoś chętny?
Cytat
Jak planujesz wyskoczyć na północ i jeśli uzbierasz jeszcze kogoś, to może bym do Was doskoczył /niestety nie jestem panem swojego czasu - taki urok/, więc nie mogę się umawiać "na bank".niedzielę też
Napisano 08 październik 2010 - 09:21
Cytat
Chodzi mi o to, że:w centrum w sobotę
Napisano 08 październik 2010 - 10:14
Cytat
To możemy spróbować jutro jakąś traskę. Ponieważ widzę, że lubisz naprawdę długie wypady, więc pewnie nie zrobi Ci różnicy jak dołączę /i odłączę :-D / na podanej wysokości. Teraz coś zaproponuj; może Ogrodzieniec przez Olkusz? Preferuję dobre asfalty, bo oponek i plomb w zębach mi szkoda :-Dmiałem na myśli jakąś lekką jazdę
Napisano 08 październik 2010 - 10:49