Krakowskie szosowanie
Started By
SPIKE
, 03 kwi 2010 09:03
856 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 sierpień 2010 - 21:53
Możemy nawet na miejscu uzgodnić. Wolałbym jednak rano bo po południu zaś ma padać.
Może o 9 pod Smokiem?
Możemy jechać na Ojców, ew coś spokojniejszego np Oświęcim - Zator - Krk albo jeszcze coś innego;)
Jakby ktoś chciał jutro się dołączyć to wstępnie około 9:30 koło przejazdu kolejowego przy Balicach w stronę Kryspinowa się spotykamy. Jak godzina się zmieni +- 30min poinformuję rano. Pozdrawiam
Może o 9 pod Smokiem?
Możemy jechać na Ojców, ew coś spokojniejszego np Oświęcim - Zator - Krk albo jeszcze coś innego;)
Jakby ktoś chciał jutro się dołączyć to wstępnie około 9:30 koło przejazdu kolejowego przy Balicach w stronę Kryspinowa się spotykamy. Jak godzina się zmieni +- 30min poinformuję rano. Pozdrawiam
Napisano 24 wrzesień 2010 - 19:53
No to co panowie jest ktoś chętny na jutrzejszą eskapadę na Przechybę?
kr1s1983, o tych kamieniach wiem bo byłem niedawno(ale przecież nie o to chodzi żeby zdobyć szczyt sam w sobie :-D ).
Szczerze mówiąc zazdroszczę wam tego podjazdu, bo z Krakowa to niestety trzeba trochę pokręcić żeby go podjechać.
kr1s1983, o tych kamieniach wiem bo byłem niedawno(ale przecież nie o to chodzi żeby zdobyć szczyt sam w sobie :-D ).
Szczerze mówiąc zazdroszczę wam tego podjazdu, bo z Krakowa to niestety trzeba trochę pokręcić żeby go podjechać.
Napisano 24 wrzesień 2010 - 20:14
Cytat
napisze mi ktoś mniej więcej ile jeździcie, gdzie i jak? Czy też szukać po innych stronach rowerowokrakowskich ? ;D
kiedyś już pisałem o tym na bikeholikach, ale temat szlag trafił... zwykle, w sezonie, na cichym jest małe ściganko, mocny trening, trasa ok. 100 km, zwykle w kierunku północno-zachodnim.
Napisano 30 wrzesień 2010 - 18:43
Piątek 1.10.2010 - Zielonki - Skalmbierz - Zielonki

Dystans ~110km
Wzniesienie terenu 961m
Spotykamy się o godzinie ~11.00 w Zielonkach na parkingu koło sklepów.
Jedziemy przez Stary Krasiniec do Słomnik. Następnie bokiem do Skalmbierza.
Wracamy przez Nadzów, Radziemice, Negardów, Skrzeszowice, Goszcza, Michałowice, Bibice.
Nie znana jest do końca nawierzchnia w tamtych rejonach więc w razie problemów wymyślimy coś z głowy. W razie gdyby było bardzo morko, albo bardzo deszczowo przesuwamy wyjazd na Sobote

Dystans ~110km
Wzniesienie terenu 961m
Spotykamy się o godzinie ~11.00 w Zielonkach na parkingu koło sklepów.
Jedziemy przez Stary Krasiniec do Słomnik. Następnie bokiem do Skalmbierza.
Wracamy przez Nadzów, Radziemice, Negardów, Skrzeszowice, Goszcza, Michałowice, Bibice.
Nie znana jest do końca nawierzchnia w tamtych rejonach więc w razie problemów wymyślimy coś z głowy. W razie gdyby było bardzo morko, albo bardzo deszczowo przesuwamy wyjazd na Sobote
Gosc_marekg58_*
Napisano 02 październik 2010 - 10:31
Cytat
W ten sposób nigdy nie zrobicie "grupy".Przejechaliśmy połowę
Jeśli chcesz jeździć z "grupą", to musisz trzymać się planu; jak napisałeś, że o takiej a takiej godzinie wyjeżdżasz z takiego, a takiego miejsca, to tak musisz zrobić. Chyba, że tylko ściemniasz..
Dodaj odpowiedź