Jak długie są koszulki Vitesse? Jestem w miarę wysoki, ale mam stosunkowo niewiele w obwodzie. Zastanawiam się czy rozmiary 1/2 race cut nie będą za krótkie.
186cm, 75kg, klatka: 90cm, talia: 79cm, biodra: 89cm.
Napisano 19 styczeń 2017 - 09:09
Santini jest mocno przylegające, tyle ze o mnie nie można powiedzieć że mam mocno rozbudowaną klatkeja lubię obcisłe ciuchy....ta 2 i 3 są dobrze do Ciebie dopasowane? mam 174cm wzrostu 70kg ....tylko mam dość mocno rozbudowaną klatkę piersiową
???
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 19 styczeń 2017 - 10:33
Czy jest ktoś jeszcze chętny na potówkę bez rękawków, bo jak rozumiem przy zamówieniu na 5 sztuk można to zrealizować?
Mówiłem, że prawie nikt nie bierze bez rękawów Dopytam się jeszcze jak to jest w tym konkretnym przypadku. Może akurat będzie można wziąć 1 szt.
@uraz, możesz potwierdzić ostatecznie czy jest jeszcze szansa dodania opcji przedłużania/skracania/bezrękawków itp., bo strona Vitesse sugeruje, że dla pojedynczych sztuk można stosować różne modyfikacje
Faktycznie na stronie pojawiło się takie info. W poprzednich latach zawsze mi to wypominali ale widocznie odpuścili. Jak mi w końcu przyślą zaktualizowaną ofertę to się i o to dopytam.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 19 styczeń 2017 - 10:35
Jak długie są koszulki Vitesse? Jestem w miarę wysoki, ale mam stosunkowo niewiele w obwodzie. Zastanawiam się czy rozmiary 1/2 race cut nie będą za krótkie.
186cm, 75kg, klatka: 90cm, talia: 79cm, biodra: 89cm.
Najlepiej zapytaj w Vitesse. Nie wydaje mi się żeby rozmiar 1/2 był na Ciebie dobry.
Napisano 19 styczeń 2017 - 11:18
Mówiłem, że prawie nikt nie bierze bez rękawów Dopytam się jeszcze jak to jest w tym konkretnym przypadku. Może akurat będzie można wziąć 1 szt.
Faktycznie na stronie pojawiło się takie info. W poprzednich latach zawsze mi to wypominali ale widocznie odpuścili. Jak mi w końcu przyślą zaktualizowaną ofertę to się i o to dopytam.
Dzięki! Z tego co rozumiem z tych nowych zasad można skracać i przedłużać nogawki/rękawki w takim razie byłoby idealnie jeśli pozwolą też przedłużać o te 3 cm
Napisano 20 styczeń 2017 - 01:27
Napisano 20 styczeń 2017 - 11:10
Zainteresowanych kamizelką, spodenkami ultimate lub skracaniem/przedłużaniem czegokolwiek proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Połowa Vitesse siedzi na targach w Belgii i dzisiaj dzwonili że mają zaległości w odpisywaniu na maile.
Nową ofertę powinienem mieć dzisiaj/jutro ale i tak przedłużę o jakieś 2 dni zamówienia żeby każdy na spokojnie mógł sobie wybrać to co go interesuje.
Napisano 20 styczeń 2017 - 11:40
Ja również byłbym zainteresowany przedłużonymi nogawkami i może koszulka.
I pytanie do posiadaczy koszulek ultimate, jak sprawdza się w praktyce ten tył z "siatki" nie ma efektu spalonych pleców po dłuższej jeździe latem w słońcu ?
mam Ultimate z zeszłego roku - żadnego problemu ze spalonymi plecami, ale mam za to lekko naddartą siatkę w jednym miejscu mocowania kieszonki. Ogólnie polecam.
@Piotrkol91 - Mam bardzo podobne wymiary (181/92) i rozmiar 3 jest w sam raz :-).
pozdrawiam
Napisano 20 styczeń 2017 - 17:51
Zainteresowanych kamizelką, spodenkami ultimate lub skracaniem/przedłużaniem czegokolwiek proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Połowa Vitesse siedzi na targach w Belgii i dzisiaj dzwonili że mają zaległości w odpisywaniu na maile.
Nową ofertę powinienem mieć dzisiaj/jutro ale i tak przedłużę o jakieś 2 dni zamówienia żeby każdy na spokojnie mógł sobie wybrać to co go interesuje.
czyli rozumiem, że oficjalnie zamawiać będzie można do 24-go? czekam na odpowiedz na mojego maila dot. rozmiarówki, ale na razie nikt z Vitesse nie odpowiada, co pasuje do tych informacji o targach w Belgii...
Napisano 21 styczeń 2017 - 13:23
Lista nowości:
Ze względu na opóźnienia z mojej strony zamawiać można do 25 stycznia włącznie.
Targi o których wspominałem kończą się jutro więc jeśli ktoś nadal nie dostał odpowiedzi na email w kwestii rozmiaru to proponuję go ponownie wysłać w poniedziałek lub zadzwonić. Akurat jakoś pechowo trafiliśmy z terminem co nie zmienia faktu, że mogli by chociaż 1 pracownika oddelegować do kontaktów z klientami...