Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU

180 odpowiedzi w tym temacie

#101 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3218 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 lipiec 2010 - 23:29

Ja zaliczyłem dziś jazdę ekstremalną czyli zrobiłem kilka kółek na szosówce w koło Malty :mrgreen:. Tłumy jak zwykle. No, ale reklama była :-P

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#102 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 lipiec 2010 - 20:09

Na malcie to można siedzieć;p bo jeździć szosówką to chyba w lesie łatwiej :mrgreen: CycloOxy trochę ostatnio tam pokręcił.

#103 CycloOxy

CycloOxy
  • Użytkownik
  • 73 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 lipiec 2010 - 20:43

Da radę, co kółko znajdzie się jakiś ścigant więc jest ciekawie, planuje tam setkę zrobić :)

#104 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 19 lipiec 2010 - 14:03

No Panie i Panowie gratuluje :-) pomysł z przemyceniem informacji o Drużynie do relacji z TdF zakończony sukcesem. Teraz tylko czekać na odzew i liczyć na nagły wzrost liczby członków.

#105 kevino

kevino
  • Użytkownik
  • 93 postów
  • SkądTarnów

Napisano 19 lipiec 2010 - 14:04

no no.. reklama była :)

aż podał stronę forumszosowe.org

#106 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 lipiec 2010 - 14:05

No, Panowie i Panie!
Historyczna chwila, bo napisałem dziś e-mail do Panów Jarońskiego, Wyrzykowskiego i Probosza i dziś zostaliśmy przedstawieni na antenie Eurosportu w trakcie relacji z TdF!
Dosłownie parę chwil temu podczas relacji redaktor Wyrzykowski odczytał cały mój list i zachęcał do wstąpienia do Drużyny. Zostaliśmy też zaproszeni do udziału w etapie Tour de Pologne, więc myślę, że teraz obowiązkowo trzeba będzie zmontować jakąś ekipę.

:-D :-D :-D

#107 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 lipiec 2010 - 16:25

irimi a mówiłem na początku, że Drużyna zrobi furorę :mrgreen: poprzeczka zawieszona wysoko, ale nadal musimy ją podnosić;p

#108 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 lipiec 2010 - 17:11

Jak się powiedziało A, to trzeba też powiedzieć B...
Zatem kilka rzeczy.

Najbliższe plany startowe Drużyny to:
24 lipca 2010 – Łobeski Maraton Rowerowy im. Eugeniusza Gostomczyka, Łobez
7 sierpnia 2010 – Maraton MTB wokół jeziora Miedwia, Stargard Szczeciński
21 sierpnia 2010 – V Kołobrzeski Maraton Rowerowy, Kołobrzeg
18 września 2010 – Maraton Rowerowy „Liczyrzepa”, Karpacz.

Jeśli ktoś jeszcze gdzieś startuje w międzyczasie, to proszę o sygnał.

Swego rodzaju prestiżową sprawą robi się udział Kolarskiej Drużyny Szpiku w etapie Tour de Pologne dla amatorów. Istnieje duża szansa, że zaistnielibyśmy kolejny raz w mediach. Wiem, że są to spore koszty, będziemy próbowali znaleźć na to jakiś sposób by choć kilka osób w koszulkach Drużyny pojawiło się na starcie. Jeśli ktoś z okolic tego etapu może wystartować to proszę o sygnał.

12 września wyścig Tour de Rybnik. Co prawda nie wystartuję, jednak pojadę tam, by pokazać, że istniejemy. Wsparcie, bezpośrednia pomoc innych innych osób też się przyda. Drużyna ma swój namiot, który m będzie miejscem naszej promocji. Oczywiście pożyczenie namiotu wcześniej uzgodnię z Dorotą. Kombinujemy, by ten wyjazd połączyć z treningami w górach. Spróbujemy z Maciejem coś wymyślić i zrobić sobie dłuższy weekend,: piątek-sobota góry, niedziele Tour de Rybnik i promowanie Drużyny. Oczywiście mówiąc promowanie Drużyny mam na myśli promowanie także, czy może przede wszystkim idei oddawania szpiku.

Zatem kto może, to w tych kwestiach prosiłbym o pomoc.

#109 Wiljer

Wiljer
  • Użytkownik
  • 620 postów

Napisano 19 lipiec 2010 - 17:27

Witam ; )
Gratulacje ! Jesteście w eurosporcie
Panowie komentatorzy o was mówili. I chyba macie 2 nowych członków :D

max dst:

412 km Kraków - Warszawa (2020)

#110 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 lipiec 2010 - 17:48

Witam ; )
Gratulacje ! Jesteście w eurosporcie
Panowie komentatorzy o was mówili. I chyba macie 2 nowych członków :D

No właśnie :mrgreen: Myślałem że mi kapcie spadną, jak red. Wyrzykowski czytał mojego e-mila. Wysłałem go dosłownie 3 godziny wcześniej i nie bardzo liczyłem, że trafi na antenę. Na wszelki wypadek jednak jechałem czym prędzej do domu, by nie stracić nic z relacji. A tu proszę! I słychać było, że sprawa naprawdę ich zainteresowała, a nie było to potraktowane jak zapchaj dziura. Jak dla mnie bomba! :-D
Krótka reminiscencja dziś o 22.35, więc może znowu będzie ten fragment...

PS. No i ekstra, że redaktor Wyrzykowski wspomniał o naszym kąciku, tu na forum szosowym :-D

#111 dominikawaw

dominikawaw
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądKoło/Poznań

Napisano 19 lipiec 2010 - 19:46

w powtórce relacji TdF z godziny 19:10 był fragment wypowiedzi prowadzących na temat Drużyny, więc polecam oglądanie relacji o 22:30 w okolicy 83km do mety :mrgreen:

#112 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3218 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 lipiec 2010 - 21:50

Kolega winnym temacie zapodaje etapy do pobrania- czas sobie coś pobrać :mrgreen:

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#113 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 lipiec 2010 - 22:02

Kolega winnym temacie zapodaje etapy do pobrania- czas sobie coś pobrać :mrgreen:

Z polskim komentarzem? 8-)

#114 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3218 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 lipiec 2010 - 22:07

Teraz doczytałem, że przy większości etapów jest napisane British Eurosport :-(

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#115 DarekG

DarekG
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipiec 2010 - 22:34

Ja się melduję w drużynie.

Mieszkam w Poznaniu. Startuję w imprezach MTB w Poznaniu i okolicach, z rzadka gdzieś w górach.

Witam wszystkich serdecznie.

#116 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 30 lipiec 2010 - 12:20

Jak się powiedziało A, to trzeba też powiedzieć B...
Zatem kilka rzeczy.

Najbliższe plany startowe Drużyny to:
24 lipca 2010 – Łobeski Maraton Rowerowy im. Eugeniusza Gostomczyka, Łobez
7 sierpnia 2010 – Maraton MTB wokół jeziora Miedwia, Stargard Szczeciński
21 sierpnia 2010 – V Kołobrzeski Maraton Rowerowy, Kołobrzeg
18 września 2010 – Maraton Rowerowy „Liczyrzepa”, Karpacz.

Jeśli ktoś jeszcze gdzieś startuje w międzyczasie, to proszę o sygnał.

Swego rodzaju prestiżową sprawą robi się udział Kolarskiej Drużyny Szpiku w etapie Tour de Pologne dla amatorów. Istnieje duża szansa, że zaistnielibyśmy kolejny raz w mediach. Wiem, że są to spore koszty, będziemy próbowali znaleźć na to jakiś sposób by choć kilka osób w koszulkach Drużyny pojawiło się na starcie. Jeśli ktoś z okolic tego etapu może wystartować to proszę o sygnał.

12 września wyścig Tour de Rybnik. Co prawda nie wystartuję, jednak pojadę tam, by pokazać, że istniejemy. Wsparcie, bezpośrednia pomoc innych innych osób też się przyda. Drużyna ma swój namiot, który m będzie miejscem naszej promocji. Oczywiście pożyczenie namiotu wcześniej uzgodnię z Dorotą. Kombinujemy, by ten wyjazd połączyć z treningami w górach. Spróbujemy z Maciejem coś wymyślić i zrobić sobie dłuższy weekend,: piątek-sobota góry, niedziele Tour de Rybnik i promowanie Drużyny. Oczywiście mówiąc promowanie Drużyny mam na myśli promowanie także, czy może przede wszystkim idei oddawania szpiku.Zatem kto może, to w tych kwestiach prosiłbym o pomoc.

Jadę wokół Miedwia 110 km i Kołobrzeg 150 km,ponieważ jestem ze Stargardu,jeśli mogę słuzyć pomocą komuś z nas kto być może się wybiera wokół Miedwia,bardzo proszę o info,chętnie podziałam w miarę możliwości

#117 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 31 lipiec 2010 - 19:26

Będzie ktoś z Was na Klasyku Kłodzkim? Dobra okazja do promocji Drużyny i do wyskoczenia do baru. ;-)

#118 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 08 sierpień 2010 - 09:55

Dołączona grafika

Drużyna coraz bardziej znana :mrgreen:

#119 pawel1983pl

pawel1983pl
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój

Napisano 08 sierpień 2010 - 13:26

I tak ma byc ;-)
Dołączona grafika

Może zaprosimy Pana Olejniczaka do KDS? :-)

#120 .bast'ia:n

.bast'ia:n
  • Użytkownik
  • 99 postów
  • SkądKamieniec Ząbkowicki

Napisano 08 sierpień 2010 - 13:37

Gratuluje miejsca na podium waszego zawodnika (zawodniczki chyba dodając) w Klasyku Kłodzkim :)

Dodaj odpowiedź