Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU
Napisano 19 lipiec 2010 - 14:03
Napisano 19 lipiec 2010 - 14:05
Historyczna chwila, bo napisałem dziś e-mail do Panów Jarońskiego, Wyrzykowskiego i Probosza i dziś zostaliśmy przedstawieni na antenie Eurosportu w trakcie relacji z TdF!
Dosłownie parę chwil temu podczas relacji redaktor Wyrzykowski odczytał cały mój list i zachęcał do wstąpienia do Drużyny. Zostaliśmy też zaproszeni do udziału w etapie Tour de Pologne, więc myślę, że teraz obowiązkowo trzeba będzie zmontować jakąś ekipę.
:-D :-D :-D
Napisano 19 lipiec 2010 - 17:11
Zatem kilka rzeczy.
Najbliższe plany startowe Drużyny to:
24 lipca 2010 – Łobeski Maraton Rowerowy im. Eugeniusza Gostomczyka, Łobez
7 sierpnia 2010 – Maraton MTB wokół jeziora Miedwia, Stargard Szczeciński
21 sierpnia 2010 – V Kołobrzeski Maraton Rowerowy, Kołobrzeg
18 września 2010 – Maraton Rowerowy „Liczyrzepa”, Karpacz.
Jeśli ktoś jeszcze gdzieś startuje w międzyczasie, to proszę o sygnał.
Swego rodzaju prestiżową sprawą robi się udział Kolarskiej Drużyny Szpiku w etapie Tour de Pologne dla amatorów. Istnieje duża szansa, że zaistnielibyśmy kolejny raz w mediach. Wiem, że są to spore koszty, będziemy próbowali znaleźć na to jakiś sposób by choć kilka osób w koszulkach Drużyny pojawiło się na starcie. Jeśli ktoś z okolic tego etapu może wystartować to proszę o sygnał.
12 września wyścig Tour de Rybnik. Co prawda nie wystartuję, jednak pojadę tam, by pokazać, że istniejemy. Wsparcie, bezpośrednia pomoc innych innych osób też się przyda. Drużyna ma swój namiot, który m będzie miejscem naszej promocji. Oczywiście pożyczenie namiotu wcześniej uzgodnię z Dorotą. Kombinujemy, by ten wyjazd połączyć z treningami w górach. Spróbujemy z Maciejem coś wymyślić i zrobić sobie dłuższy weekend,: piątek-sobota góry, niedziele Tour de Rybnik i promowanie Drużyny. Oczywiście mówiąc promowanie Drużyny mam na myśli promowanie także, czy może przede wszystkim idei oddawania szpiku.
Zatem kto może, to w tych kwestiach prosiłbym o pomoc.
Napisano 19 lipiec 2010 - 17:48
No właśnie :mrgreen: Myślałem że mi kapcie spadną, jak red. Wyrzykowski czytał mojego e-mila. Wysłałem go dosłownie 3 godziny wcześniej i nie bardzo liczyłem, że trafi na antenę. Na wszelki wypadek jednak jechałem czym prędzej do domu, by nie stracić nic z relacji. A tu proszę! I słychać było, że sprawa naprawdę ich zainteresowała, a nie było to potraktowane jak zapchaj dziura. Jak dla mnie bomba! :-DWitam ; )
Gratulacje ! Jesteście w eurosporcie
Panowie komentatorzy o was mówili. I chyba macie 2 nowych członków
Krótka reminiscencja dziś o 22.35, więc może znowu będzie ten fragment...
PS. No i ekstra, że redaktor Wyrzykowski wspomniał o naszym kąciku, tu na forum szosowym :-D
#116 Gosc_Anonymous_*
Napisano 30 lipiec 2010 - 12:20
Jadę wokół Miedwia 110 km i Kołobrzeg 150 km,ponieważ jestem ze Stargardu,jeśli mogę słuzyć pomocą komuś z nas kto być może się wybiera wokół Miedwia,bardzo proszę o info,chętnie podziałam w miarę możliwościJak się powiedziało A, to trzeba też powiedzieć B...
Zatem kilka rzeczy.
Najbliższe plany startowe Drużyny to:
24 lipca 2010 – Łobeski Maraton Rowerowy im. Eugeniusza Gostomczyka, Łobez
7 sierpnia 2010 – Maraton MTB wokół jeziora Miedwia, Stargard Szczeciński
21 sierpnia 2010 – V Kołobrzeski Maraton Rowerowy, Kołobrzeg
18 września 2010 – Maraton Rowerowy „Liczyrzepa”, Karpacz.
Jeśli ktoś jeszcze gdzieś startuje w międzyczasie, to proszę o sygnał.
Swego rodzaju prestiżową sprawą robi się udział Kolarskiej Drużyny Szpiku w etapie Tour de Pologne dla amatorów. Istnieje duża szansa, że zaistnielibyśmy kolejny raz w mediach. Wiem, że są to spore koszty, będziemy próbowali znaleźć na to jakiś sposób by choć kilka osób w koszulkach Drużyny pojawiło się na starcie. Jeśli ktoś z okolic tego etapu może wystartować to proszę o sygnał.
12 września wyścig Tour de Rybnik. Co prawda nie wystartuję, jednak pojadę tam, by pokazać, że istniejemy. Wsparcie, bezpośrednia pomoc innych innych osób też się przyda. Drużyna ma swój namiot, który m będzie miejscem naszej promocji. Oczywiście pożyczenie namiotu wcześniej uzgodnię z Dorotą. Kombinujemy, by ten wyjazd połączyć z treningami w górach. Spróbujemy z Maciejem coś wymyślić i zrobić sobie dłuższy weekend,: piątek-sobota góry, niedziele Tour de Rybnik i promowanie Drużyny. Oczywiście mówiąc promowanie Drużyny mam na myśli promowanie także, czy może przede wszystkim idei oddawania szpiku.Zatem kto może, to w tych kwestiach prosiłbym o pomoc.
Napisano 08 sierpień 2010 - 09:55