Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU

180 odpowiedzi w tym temacie

#121 thorian

thorian
  • Użytkownik
  • 858 postów
  • SkądRoztocze

Napisano 08 sierpień 2010 - 13:59

pawel1983pl, nie wiedziałem, że to Ty. Mam nadzieję że się nie masz mi za złe, że wstawiłem to zdjęcie bez Twojej zgody...

#122 pawel1983pl

pawel1983pl
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój

Napisano 08 sierpień 2010 - 17:48

Mam nadzieję że się nie masz mi za złe, że wstawiłem to zdjęcie bez Twojej zgody...

Jasne, że nie :-) .

#123 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 09 sierpień 2010 - 13:12

Hough!
Nareszcie się urlopowałem i spędziłem tydzień na obozie aikido. Jestem tu zatem tylko w przelocie, zatem kilka spraw.

Paweł, jeśli możesz prześlij mi na prive'a krótką relację z TdP dla amatorów. Damy to na stronę Drużyny.

4 września w Śremie będzie impreza biegowa. Miał to być półmaraton lub bieg na 10km, ale ostatecznie będzie to mini maraton, czyli 4,2km, Bieg Drużyny Szpiku. Jest to okazja by spotkać się z biegaczami drużyny, poznać, zintegrować. Dla kolarzy też jest tam miejsce! Możemy pojechać w strojach Drużyny w charakterze pilotów dla biegaczy. Możemy sobie dojechać na miejsce rowerami i później wspólnie pojechać na czele grupy biegaczy, jako straż przednia. Dajcie znać, kto chętny!

Kolejna sprawa to Tour de Rybnik. Organizujemy zbiórkę krwi. Pojadę tam najprawdopodobniej wraz z Maciejem. Jeśli ktoś będzie w okolicy, to pokazanie się w stroju Drużyny mile widziane.

#124 pawel1983pl

pawel1983pl
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój

Napisano 09 sierpień 2010 - 16:30

Paweł, jeśli możesz prześlij mi na prive'a krótką relację z TdP dla amatorów. Damy to na stronę Drużyny.

wieczorem coś postaram się napisać

Kolejna sprawa to Tour de Rybnik. Organizujemy zbiórkę krwi. Pojadę tam najprawdopodobniej wraz z Maciejem. Jeśli ktoś będzie w okolicy, to pokazanie się w stroju Drużyny mile widziane.

Ja mieszkam kolo Rybnika. Kiedy to jest?

#125 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 09 sierpień 2010 - 20:22

TdR jest 12 września. Jakbyś miał mnie gdzie przekimać, to może bym przyjechał w piątek wieczorkiem i w sobotę byśmy razem pokręcili :mrgreen:

#126 pawel1983pl

pawel1983pl
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój

Napisano 09 sierpień 2010 - 21:18

TdR jest 12 września. Jakbyś miał mnie gdzie przekimać, to może bym przyjechał w piątek wieczorkiem i w sobotę byśmy razem pokręcili

Kurcze 11 września jadę na wesele, ale jak nie będzie TdR z samego rana to się moze wyrobie.

#127 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 sierpień 2010 - 14:38

Kolejna sprawa, jeśli znalazły by się jakieś osoby chętne do pomocy przy organizacji wyścigu z okolic. Także jak już wspomniał irimi każda osoba w koszulce Drużyny mile widziana.

#128 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 sierpień 2010 - 16:34

oo, To blisko Ustronia. Bardzo się postaram, żeby tam dotrzeć. Ktoś z Poznania ma wolne miejsce?

#129 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 20 sierpień 2010 - 07:19

W sobotę 21 sierpnia śmigam w Kołobrzegu grupa 20,start godz 9:38,dystans 153 km,kto jeszcze z Drużyny Szpiku :-)???

#130 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 20 sierpień 2010 - 08:24

Ja się "weselę" w ten weekend. May the force be with You.
Panowie, dajcie później jakąś relacje z Kołobrzegu, żebym mógł wstawić na stronkę Drużyny.

#131 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 20 sierpień 2010 - 18:31

ja jadę 82 w grupie 27

u2250y2014v3.gif

#132 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 26 sierpień 2010 - 22:18

ankieta wysłana, dane rozmiarowe też :)...mam nadzieję, że już wkrótce dołączę do WAS. pozdrawiam.

#133 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 sierpień 2010 - 10:26

Witamy w naszych skromnych szeregach :lol: Powoli jest nas coraz więcej, może za jakis czas dogonimy grupę biegaczy;p

#134 ArturP.

ArturP.
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • SkądPoznań

Napisano 14 wrzesień 2010 - 15:54

Witam Was szanowni użytkownicy!
Mam 17lat i już niedługo czeka mnie 18stka - a co za tym idzie chciałbym oddać krwi i zapisać się do banku szpiku :)
Bardzo lubię jeździć na rowerze i tu moje pytanie czy można się jakoś dołączyć / zapisać do grupy kolarskiej?
Pozdrawiam!

#135 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 03 październik 2010 - 09:56

Panie i Panowie.
Jeśli ktoś nie oglądał dzisiejszej relacji z wyścigu elity podczas MS w Melbourne, to przekazuję dla Nas serdeczne pozdrowienia od redaktorów Wyrzykowskiego i Jarońskiego :mrgreen: . Wysłałem do Nich pozdrowienia (oraz do red. Adama Probosza) w naszym imieniu na forum Eurosportu i chwilkę później w drodze rewanżu otrzymaliśmy pozdrowienia na antenie Eurosportu. Jak ktoś chce je usłyszeć, to dziś będzie jeszcze powtórka relacji. Pod koniec przedostatniej rundy ;-)

PS. ArturP., wszelkie info TUTAJ.

#136 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 08 październik 2010 - 13:03

W najbliższą niedzielę, tj. 10.10.2010 o godzinie 10.10 startuje XI POZNAŃ MARATON!
Ja tradycyjnie będę się człapał, byle tylko ukończyć, na czas w okolicy 4h30min, czyli tempo jakieś 6:20-6:30/km.
W linku do maratonu znajdziecie mapkę. Zapraszam do kibicowania wszystkim maratończykom, a szczególnie oczywiście Drużynie Szpiku, która jak widać będzie bardzo licznie reprezentowana. Poznacie nas rzecz jasna po czerwonych koszulkach ;-)
I na koniec FILM MOTYWUJĄCY. :mrgreen:

#137 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 11 październik 2010 - 12:15

No i po maratonie, chociaż jego skutki będę czuł w nogach jeszcze parę dni...
Jak zawsze było ciężko. Niezależnie czy ktoś biegnie na czas w okolicach 3 godzin, 4 godzin czy 5 godzin, to właściwie i tak musi się w podobnym wymiarze zmierzyć ze ścianą, która pojawia się po 30tym kilometrze. Tegoroczny maraton "przebiegłem" bardzo wolno, mimo, że od zeszłorocznego nabiegałam grubo ponad 1200km. W przygotowaniach z różnych przyczyn miałem dziury, zwłaszcza pod koniec, więc nie czułem się zbyt pewnie na starcie. Postanowiłem zatem pokonywać kolejne kilometry bardzo wolno, ale i tak ostatnie 12km było dla mnie mordercze. Od tego momentu biegnie się w zasadzie głową a nie nogami, na zasadzie, że skoro zrobiłem tych kilka ostatnich kroków, to jeszcze stać mnie by kolejne dołożyć. I tak do mety, byle nie przejść do marszu, bo tak sobie założyłem.
WIELKIE DZIĘKI DLA MOLY I ROZMIARA, KTÓRZY POJAWILI SIĘ NA TRASIE BY MNIE WSPIERAĆ!
Fajnie, że byliście, i to akurat na drugim kółku, kiedy jest najtrudniej.
Fotki: Tutaj z transparentem od Moly i Rozmiara, z którym wbiegłem na metę:
Dołączona grafika
Co prawda moje buty zrobiły już ponad tysiąc km, ale okazało się, że coś cały bieg uwierało mnie w palec. Oto "poszlaka" ;-) :
Dołączona grafika

#138 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 październik 2010 - 12:31

Gratulujemy Irimi!!! Jesteśmy z Ciebie dumni :)

Btw. Kto Ci nabił takiego guza na głowie? ;) :D

#139 Bizon77

Bizon77
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądŻory

Napisano 12 październik 2010 - 18:28

No ładnie gratuluje :)

#140 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów