Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU
Started By
irimi
, 12 kwi 2010 15:51
180 odpowiedzi w tym temacie
#161 Gosc_88orange_*
Napisano 05 marzec 2011 - 19:11
Cały temat bardzo mi się podoba, nie tylko kręcić pedałami ale przestać być bezimiennym na trasie.
Czy znajdę gdzieś wykaz członków (bez danych osobowych), z podziałem na regiony w kraju, razem raźniej a cel wciąga, pochłonięty pracą i rowerem w Olsztynie nie prędko będę, ale jakiś kontakt z Lubuskiego to chętnie.
Czy znajdę gdzieś wykaz członków (bez danych osobowych), z podziałem na regiony w kraju, razem raźniej a cel wciąga, pochłonięty pracą i rowerem w Olsztynie nie prędko będę, ale jakiś kontakt z Lubuskiego to chętnie.
Napisano 05 marzec 2011 - 22:26
Hej.
Tu LISTA KOLARZY. Drużyna nie ma jakiejś swojej "lokalizacji". Prześledź inne wątki tu na forum dotyczące Drużyny, zajrzyj na stronę główną fundacji DAR SZPIKU , to będziesz dokładnie wiedział. Zapraszam do Drużyny!
Pozdrawiam!
Tu LISTA KOLARZY. Drużyna nie ma jakiejś swojej "lokalizacji". Prześledź inne wątki tu na forum dotyczące Drużyny, zajrzyj na stronę główną fundacji DAR SZPIKU , to będziesz dokładnie wiedział. Zapraszam do Drużyny!
Pozdrawiam!
#163 Gosc_88orange_*
Napisano 06 marzec 2011 - 10:51
Dziekuję za wstępne informacje, przeczytałem wszysto zarówno pobieżnie jak i ponownie z dużym zainteresowaniem, moje córki na studiach w ramach WF-u mają zajęcia z rowerem (turystyka,rekreacja), również podłapały temat, zapoznałem się z listą członków, jakoś wcześniej mimo poszukiwań nie mogłem na nią trafić, napewno ułatwi mi to kontakt, teraz na rower by w razie czego za ostatniego nie robić, potem na spokojnie przejrzę lokalizacje, tak na marginesie to Lubuskie jest trochę w plecy w imprezach rowerowych, no może poza Piekłem Przytoku.
Napisano 08 czerwiec 2011 - 10:39
Prośba w imieniu szefowej.
Osoby które nie mają swoich zdjęć w profilu na stronie Drużyny proszę by wysłały fotki do Bodzia: [email protected]
Dzięki!
Osoby które nie mają swoich zdjęć w profilu na stronie Drużyny proszę by wysłały fotki do Bodzia: [email protected]
Dzięki!
Napisano 18 lipiec 2011 - 08:32
....witam wszystkich...... kochani robicie kawał dobrej roboty, której nie można w żaden sposób zmaterializować......ano więc siadłem pomyślałem i wymyśliłem, że skoro i tak wożę swoje szanowne cztery literki na siodełku bez celu i hej byle naprzód postanowiłem do Was dołączyć....na rowerku dosłownie od niedawna ale czuje, ze to jest to ......mam wielką ochotę i ambicję spróbować swoich sił w maratonach i w ten sposób propagować szczytną ideę .....wiadomo, że ochotą i ambicja to jedno a życie piszę najróżniejsze scenariusze.... na dzień dzisiejszy zaciskam zęby i ostro kręcę kółkami żeby forma pozwoliła na początek zaliczyć dystans MINI ........niestety co dobre szybko się kończy i za dwa dni koniec sielanki czyt. urlopu i powrót do pracy a co za tym idzie czasu będzie mniej ale na Maltę blisko a w weekend na drogach spokojniej więc pewnie wyskoczę na 3-4 godzinki pokręcić.... może na początek tyle ......serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję dołączyć do Was jak najszybciej...
Napisano 16 styczeń 2012 - 18:17
W tym roku można wspierać Drużynę 1% odpisu od podatku:
No i gratulacje dla wszystkich członków Drużyny, bo w 2011 roku zarejestrowano 37695 (!!!) potencjalnych dawców szpiku w Centralnym Rejestrze Niespokrewnionych Dawców Szpiku i Krwi Pępowinowej, do czego na pewno swoja mała cegiełkę dołożyliśmy :-D
No i gratulacje dla wszystkich członków Drużyny, bo w 2011 roku zarejestrowano 37695 (!!!) potencjalnych dawców szpiku w Centralnym Rejestrze Niespokrewnionych Dawców Szpiku i Krwi Pępowinowej, do czego na pewno swoja mała cegiełkę dołożyliśmy :-D
Napisano 29 styczeń 2012 - 19:42
No i ja dołaczyłem się do was , bo nosiłem się z zamiarem od października
Pierwszy raz usłyszałem o inicjatywie na półmaratonie w Koszalinie.
Tu startowała biegowa drużyna i było to mocno nagłośnione i tak sobie pomyślałem, że skoro teraz więcej jeżdżę niż biegam to przyłączę się do was.
Ktoś wcześniej w postach wpadł na pomysł , aby popilotować bieg maratoński, skoro biegacze też wspierają akcję warto połączyć siły. W tym roku kolega organizuje maraton nocny i myślę , zgodziłby się na takie coś tymbrdziej , że impreza jest mocno medialna .
Tyle , że jest to nocny bieg i nie wiem czy wam to pasuje Pomysł biegu jest dosyć fajny nazywa się nocna ściema i jest przestawiony czas podczas biegu na czas zimowy i życiówki o godzinę lepsze dla zainteresowanych link : http://www.nocnasciema.com/
Plan na ten rok, żeby wspierać akcję podczas treningów oraz Świnoujście 19 maja br. i w Kołobrzegu oraz na Mondovelo we Francji w lipcu gdzie jednocześnie chętnie wystartuję w tym stroju , bo barwy narodowe i akcja jest mi bliska
Pierwszy raz usłyszałem o inicjatywie na półmaratonie w Koszalinie.
Tu startowała biegowa drużyna i było to mocno nagłośnione i tak sobie pomyślałem, że skoro teraz więcej jeżdżę niż biegam to przyłączę się do was.
Ktoś wcześniej w postach wpadł na pomysł , aby popilotować bieg maratoński, skoro biegacze też wspierają akcję warto połączyć siły. W tym roku kolega organizuje maraton nocny i myślę , zgodziłby się na takie coś tymbrdziej , że impreza jest mocno medialna .
Tyle , że jest to nocny bieg i nie wiem czy wam to pasuje Pomysł biegu jest dosyć fajny nazywa się nocna ściema i jest przestawiony czas podczas biegu na czas zimowy i życiówki o godzinę lepsze dla zainteresowanych link : http://www.nocnasciema.com/
Plan na ten rok, żeby wspierać akcję podczas treningów oraz Świnoujście 19 maja br. i w Kołobrzegu oraz na Mondovelo we Francji w lipcu gdzie jednocześnie chętnie wystartuję w tym stroju , bo barwy narodowe i akcja jest mi bliska
#179 Gosc_Rzysko_*
Napisano 13 luty 2013 - 14:02
Czy "Kolarska Drużyna Szpiku" jest klubem ?
Domniemam iż możemy być stowarzyszeniem kultury fizycznej, ale czy mamy to prawnie uregulowane ?
Nie wiem czy mogę wpisać nas' w wnioskach do RZKol-u i PZKol-u (§9./10.)
9.Przynależność klubowa Wnioskodawcy : nazwa K.S ......... /Drużyna Szpiku/
10.Adres Klubu Sportowego Wnioskodawcy : ........../Adres etc. .../
Myślę że dobry temat, jak już tworzymy to wszystkie aspekty ;-)
Domniemam iż możemy być stowarzyszeniem kultury fizycznej, ale czy mamy to prawnie uregulowane ?
Nie wiem czy mogę wpisać nas' w wnioskach do RZKol-u i PZKol-u (§9./10.)
9.Przynależność klubowa Wnioskodawcy : nazwa K.S ......... /Drużyna Szpiku/
10.Adres Klubu Sportowego Wnioskodawcy : ........../Adres etc. .../
Myślę że dobry temat, jak już tworzymy to wszystkie aspekty ;-)
Napisano 09 grudzień 2013 - 15:47
- maciej1986 lubi to