Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU
Napisano 08 listopad 2010 - 22:56
Poza tym warto by było napisać kilka zdań o trenażerach. Jakie są rodzaje, wady, zalety, na co zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie, jak się tym posługiwać, jak trenować itp.
Oczywiście można do tego dołożyć stosowny link do tematu z forum, ale nie chciałbym dawać samych linków, tylko zawrzeć podstawowe informacje na te tematy w "pigułce". Może też jakiś temat o treningu zastępczym w zimie? Zachęcam do napisania tekstów! Jakby coś, to pomogę w redagowaniu.
Napisano 09 listopad 2010 - 23:39
Hej Milusińscy. Sezon umarł, ale my żyjemy. Chciałbym was zaprząc do małej robótki. Pomyślałem, ze warto by dać na stronę drużyny krótki tekst o podstawowej konserwacji roweru na zimę. Jeśli ktoś czuje się na siłach by napisać małe co nieco na ten temat, to bardzo bym was prosił. Kilka zdań o tym jak zakonserwować napęd itp. Żadnej wielkiej super specjalistycznej wiedzy. Ot porady dla tych, którzy jeszcze nie są członkami KDS i się dotąd konserwacją roweru nie zajmowali.
Poza tym warto by było napisać kilka zdań o trenażerach. Jakie są rodzaje, wady, zalety, na co zwrócić uwagę przy ewentualnym zakupie, jak się tym posługiwać, jak trenować itp.
Oczywiście można do tego dołożyć stosowny link do tematu z forum, ale nie chciałbym dawać samych linków, tylko zawrzeć podstawowe informacje na te tematy w "pigułce". Może też jakiś temat o treningu zastępczym w zimie? Zachęcam do napisania tekstów! Jakby coś, to pomogę w redagowaniu.
Witam,
o trenażerach rolkowych mogę coś napisać jakby coś, ale tylko o rolkach. Daj znać jakby co czy się pocić na PW (o tych popularnych nie wiem nic, tylko tyle, że są :-P) to jak będzie tekst gotowy to podeślę.
#147 Gosc_kobrys_*
Napisano 10 listopad 2010 - 23:27
Myślę, że warto obejrzeć TEN MATERIAŁ. I przemyśleć...
Ani mnie nie wkur*** irimi - pierwsza rzecz, którą rano przeczytałem po przebudzeniu bo mi ją rss na telefonie zaserwował i cały dzień spartaczony... my biegamy, jeździmy, promujemy, dla idei, dla zycia, a takie kur* gnidy odbierają nadzieję... 4 letniemu dziecku!!
Napisano 11 listopad 2010 - 08:43
Ani mnie nie wkur*** irimi - pierwsza rzecz, którą rano przeczytałem po przebudzeniu bo mi ją rss na telefonie zaserwował i cały dzień spartaczony... my biegamy, jeździmy, promujemy, dla idei, dla zycia, a takie kur* gnidy odbierają nadzieję... 4 letniemu dziecku!!
Pozostaje mieć nadzieję, że tak jak mówił jeden lekarz - miał naprawdę ważny powód.
Napisano 11 listopad 2010 - 11:20
Napisano 13 listopad 2010 - 16:42
Oczywiście fotka pójdzie do wymiany ;-)
No, no :-P
Już miałem pisać, nie to że się czepiam ;-)
Ktoś "zielony" w temacie przeczyta, spojrzy na zdjęcie i powie: "coś tutaj nie halo z tym autorem".
Napisano 23 grudzień 2010 - 22:46
Wszystkim członkom i sympatykom
Kolarskiej Drużyny Szpiku
Wszystkim innym "szpikom"
oraz
Kolarzom wszelkiej maści
życzę
Zdrowych, Pogodnych Świąt!
W Nowym Roku życzę nam wszystkim,
aby nie było potrzeby by Drużyna istniała,
a jeżdżenie w jej barwach,
było tylko czystą frajdą
dla grupy przyjaciół, których łączy rowerowa pasja.
Napisano 25 grudzień 2010 - 19:38