Skocz do zawartości

Zdjęcie

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 odpowiedzi w tym temacie

#401 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 lipiec 2011 - 18:08

Marras… pisz, nie przejmuj się mną z Gorzowa, nie chodzi o słowa, chodzi o uczucia…
Cieszę się, że Ciebie spotkałem w Kluczborku, gratuluję wyniku!!! Jesteś WIELKI
Szukałem Ciebie po naszej rozmowie potem, jeszcze później niż widziałem przy samochodzie. Bo spotkałem młodego medyka z ratownictwa medycznego i pomyślałem, aby Ciebie opatrzył. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i wszystko jest ok z Twoim łokciem.
Podziwiam Ciebie i cieszę się, że jestem z Tobą w jednej Drużynie. To był dopiero mój trzeci maraton, i powoli zdobywam swoje kolejne szczyty. Nie jestem już na etapie „aby przejechać” ale aby mieć jakiś wynik. Na razie to pierwsza setka w open i to mnie satysfakcjonuje. Nie mam ambicji na więcej niż mini. Nie jestem ściganiem, ani super długodystansowcem. Za mało już mam czasu w życiu. A mini, przez ścigantów uważany za długi, przez maratończyków za sprinterski, jest dla mnie taki w sam raz. Pisz, pisz relację. Ja jestem za bardzo emocjonalny :-)

#402 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 lipiec 2011 - 18:13

Irimi- miałes jechać w Kluczboku???
oj Ty, Ty - mogliśmy jechac razem
koszt benzyny rozłożyłby się na pół :-D
kurde... ta beczułka miodu... wypiłbym ją z Tobą
tylko żebys ją zdobył, bo ja mam szanse tylko na medal, ha ha

#403 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 17 lipiec 2011 - 18:59

łe to jak prezes jedzie w góry to sie publicznie pytam czy sie zabrac mogem ? :-)
Wigor, to jedzenia do wyczerpania zapasów tam można brać ;) ??

#404 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 17 lipiec 2011 - 21:15

Yhh...
Zdaje się, że z planów zostanie mi Kołobrzeg i może na koniec Łobez...
Widzimy się w tygodniu na torze?

PS. Marras pisz relację. Wystarczy kilka zdań i jakaś fotka.

#405 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 18 lipiec 2011 - 07:56

Marras… pisz, nie przejmuj się mną z Gorzowa, nie chodzi o słowa, chodzi o uczucia…
Cieszę się, że Ciebie spotkałem w Kluczborku, gratuluję wyniku!!! Jesteś WIELKI
Szukałem Ciebie po naszej rozmowie potem, jeszcze później niż widziałem przy samochodzie. Bo spotkałem młodego medyka z ratownictwa medycznego i pomyślałem, aby Ciebie opatrzył. Mam nadzieję, że czujesz się dobrze i wszystko jest ok z Twoim łokciem.
Podziwiam Ciebie i cieszę się, że jestem z Tobą w jednej Drużynie. To był dopiero mój trzeci maraton, i powoli zdobywam swoje kolejne szczyty. Nie jestem już na etapie „aby przejechać” ale aby mieć jakiś wynik. Na razie to pierwsza setka w open i to mnie satysfakcjonuje. Nie mam ambicji na więcej niż mini. Nie jestem ściganiem, ani super długodystansowcem. Za mało już mam czasu w życiu. A mini, przez ścigantów uważany za długi, przez maratończyków za sprinterski, jest dla mnie taki w sam raz. Pisz, pisz relację. Ja jestem za bardzo emocjonalny :-)

Marko,a o czym pisze Wigor,coś nie halo z Twoim łokciem,coś się wydarzyło na trasie w Kluczborku??!! :-(

#406 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 18 lipiec 2011 - 08:30

Zgłoszony osoby na Amber to: ROZMIAR, irimi (w zastępstwie wstepnie zakk), Marras, maciej 1986 i ja. Spokojnie można jeszcze dokonac zmian w składzie. Priorytetem powinna być oczywiście forma ;-) Myślę, że poczekamy jeszcze do końca lipca z ustaleniem ostatecznego składu.

Borys w kontekście drużynowych mistrzostw Polskie w sobotę weryfikowałem gdzie jestem w tej chwili.Olimpijską setkę puknąłem sam na sprzęcie bez lemondki w 3:04:58 h, na trasie o sumie podjazdów 345 m z wiatrem ok 15 km/h przeważnie z lewej strony i w michę.To wszystko zmierzone Holuxem .Dałem z siebie tyle,żeby bez problemów dokończyć pętlę i wrócić do domu,było tego łącznie ok 180 km.Jeśli planujesz selekcje przed wyścigiem,to weź mnie proszę pod uwagę.

#407 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 lipiec 2011 - 08:35

Średnia jaką chcieliśmy osiągnąć na tym dystansie to 38km/h. Lepiej mieć kilka osób w zapasie nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć dzień przed.

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#408 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 lipiec 2011 - 08:45

Trening szosowy Drużyny Szpiku, tor Poznań, 12.07.2011
https://picasaweb.go...feat=directlink
Kto chce wszystkie zdjęcia piać na PW.

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#409 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 18 lipiec 2011 - 10:30

U mnie na 99% nastąpi zmiana planów także pisałbym się na drużynową czasówkę.

#410 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 18 lipiec 2011 - 10:36

Znowu detka jezuuUUUUuu w rogalinie wczoraj du*a, du*a !! ale dzisiaj na torze raczej bede... ;)

#411 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 18 lipiec 2011 - 10:36

Eeee, no to kroi się całkiem mocny skład. Myślę, że Borys jako kapitan powinien mieć decydujące zdanie. Oczywiście dla dobra Drużyny warto by jechali najmocniejsi, ale pamiętajmy, że już sam udział i pokazanie się będzie dla nas ważne. Ja wybieram się do Gostynia kibicować i robić fotoreportaż na trasie.

#412 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 18 lipiec 2011 - 10:41

Ja robie od czterech dni 200 wczoraj miało być znowu ale nic nie wyszło - takie przygotowania i niema gdzie jechac na amber nie moge, na tdp nie wiem, zostaje slęzański mnich ... ale najlepsze ze tam bedzie Kaziu ;) pierwsze miejsce = mina Kazia bezcenna

#413 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 lipiec 2011 - 10:57

o ile dobrze pamiętam, Tor w tym tygodniu i następne dostępny tylko we wtorki i czwartki, ale sprawdzcie, mój pierwszy komunikat wcześniej
chyba, że coś się zmieniło i ktoś ma świeżą informację z PTC

#414 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 18 lipiec 2011 - 11:11

wszyscy sie zemna umawiali normalnie na poniedziałek więc dzisiaj raczej jest, a nawet jak nie to przynajmniej 4os. przyjadą ;)

#415 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 18 lipiec 2011 - 12:46

Olimpijską setkę puknąłem sam na sprzęcie bez lemondki w 3:04:58 h, na trasie o sumie podjazdów 345 m z wiatrem ok 15 km/h przeważnie z lewej strony i w michę.

Bardzo przyzwoity wynik. Oczywiście będziemy brali wszystkich chętnych pod uwagę

U mnie na 99% nastąpi zmiana planów także pisałbym się na drużynową czasówkę.

Hmm to już widzę, że średnia 38 coraz bardziej realna... :mrgreen:

Na końcu wyjdzie na to, że mogliśmy wystawić dwie drużyny :-P
Ostateczna decyzja o składzie pod konic lipca. Mam nadzieję , że mi pomożecie bo ja sam nie będę decydować :-/ Na razie skład bez zmian

#416 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 18 lipiec 2011 - 12:51

To może osoby, które czują się słabsze oddadzą swoje miejsce mocniejszym? Z jednej strony wiem, że każdy chciałby się pokazać, a z drugiej dobro Drużyny celem najwyższym :mrgreen: No i ważne, żeby nikt nie poczuł się urażony. ja tam leszczu jestem, więc swoje miejsce oddałem bardzo chętnie :-) Wybieram się do Gostynia autem i chce być na trasie i trzaskać fotki, więc mogę zabrać ekipę innych dyrektorów sportowych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#417 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 18 lipiec 2011 - 13:07

.....jeszcze raz kłaniam się wszystkim serdecznie ( I'm a new one ) ..... trzymam kciuki za start w Gostyniu i połamania szprych....... pozdrawiam

#418 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 18 lipiec 2011 - 18:10

Uff... Dotarłem do domu... jeden dzień bez kompa i czytania, że ho ho...

To pokolei.

Wigor:
Byłem na dekoracji, ale bez barw drużynowych. W bagażniku została mi tylko wiatrówka, a jak wiesz pogoda dopisała więc trzeba było na krótko. Stalismy ze znajomymi blisko sceny. Po kapieli zgłosiłem się do punktu medycznego i zostałem "zaopatrzony" - chyba tak to się dziwnie nazywa. Mam stłuczone i poobdzierane lewe kolano, łokieć, bark i okolice biodra. Na szczęście w miejscach bardziej widocznych szlify są mniejsze :mrgreen: I pewnie do Zieleńca się zagoi. Musi, bo zaplanowałem giga. Wczoraj zrobiliśmy 80-cio kilometrowy rozjazd w okolicach Nysy i dałem radę. Wygląda na to, że nic nie pękło, bo pewnie bym poczuł. Szkoda koszulki, bo już się nie nadaje do startów, do teningów też nie.

Irimi:
Jeżeli myslisz o Kołobrzego to może zrobimy jedną szpikową grupę i pojedziemy razem. Szukam chętnych do pojechania 264 km.

Jacek:
Na 200 km brałem udział w kraksie w bardzo sympatycznym gronie dwóch kobiet i ja. Pozbieraliśmy się i pojechaliśmy dalej. Na szczęscie do mety pozostało tylko 30 km, więc nie było dramatycznie. Dalismy radę ;-) Wcześniej, bo na 63 km w mojej grupie była pierwsza kraksa jeszce bez mojego udziału. Na szczęście byłe z przodu grupy. Szkoda, bo wynik byłby lepszy, rower nie potrzebowałby wizyty w serwisie, a ja bardziej gładki tu i tam :mrgreen:

Czasówka w Gostyniu:
Średnia 38 km/h. Hm... czy moje nogi tyle pociągną?
Szkoda, że nie zgłosilismy drugiej drużyny, bo chyba się sie załapię do grona sprinterów. A proponowałem żeby to zrobić.

#419 zakk

zakk
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • Skądpoznań

Napisano 18 lipiec 2011 - 18:23

ja tak myślę, że jak dobrze ruszymy głowami, to możnaby zbudować dwie drużyny, chętnych do pierwszej "sprinterskiej" nie brakuje, ale gdyby było łącznie 10 SZPIKÓW - to byłby dopiero bajer !!!
Tak więc proszę zgłaszać się do Ojca Koordynatora Drużyny Szpiku - tzn IRIMIEGO

Do drugiej drużyny (opcjonalnie) możnaby zgłosić: maciej1986, piotrfala, zakk, dwa miejsca jeszcze wolne :-D

#420 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 18 lipiec 2011 - 18:58

jutro tor dzisiaj nie ma co chyba kazdy wyczaił ;) a ja mam nowe siodło ;p <<< musiałem to napisać ;D testowe selle italia max flite zaje**ste :mrgreen:

Dodaj odpowiedź