Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Started By
irimi
, 10 maj 2010 20:12
1154 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 wrzesień 2012 - 19:15
Napisano 24 wrzesień 2012 - 09:25
Jeziorak Tour zaliczony:
http://www.endomondo...rkouts/94265341
Gratuluję Marras zakończenia sezonu na wysokiej pozycji w kategorii , jeżeli zdrowie dopisze i sprzęt nie będzie zawodził to w przyszłym sezonie masz we mnie kompana na "Gigowych" dystansach.
Napisano 24 wrzesień 2012 - 13:53
Wielkie gratulacje za cały sezon 2012 w PP dla Ciebie Marek.Od początku obserwuję Twoją przygodę z tym cyklem kolarskim i droga którą przebyłeś budzi szacunek.Tak trzymaj Kolego pozdrawiam :->Jeziorak Tour zaliczony:
http://www.endomondo...rkouts/94265341
Napisano 07 październik 2012 - 10:35
Gratulacje dla twardzieli, którzy wczoraj ścigali się na Torze Poznań. Zwłaszcza dla kończących wyścig na rowerach wodnych :mrgreen:
GALERIA ZDJĘĆ
PS. Fotki "Naszych" też do Bodzia z przeznaczeniem na stronę Drużyny.
GALERIA ZDJĘĆ
PS. Fotki "Naszych" też do Bodzia z przeznaczeniem na stronę Drużyny.
Napisano 19 październik 2012 - 11:29
Jadę od 10 w sobotę trasę z Poznania z Jeżyc: Strzeszynek, Rokietnica, Sobota, Golęczewo, Wargowo, Objezierze, Oborniki, Połajewo, Czarnków, dalej na Trzciankę, za Notecią w lewo na Jędrzejewo, Folsztyn, Wieleń, Krzyż, Drezdenko, Niegosław, Chełst, Kawczyn (146 km)
Może dołączycie na pierwszą jakąś część? Jednakże zważywszzy, że to koniec sezonu kulam się dość wolno w tlenie i poniżej 40 (pardon 30, hehe). Ale jak startujecie z Komornik, to jesteście i tak po drugiej stronie miasta.
Ładna pogoda kolarska się szykuje. Powodzenia
Może dołączycie na pierwszą jakąś część? Jednakże zważywszzy, że to koniec sezonu kulam się dość wolno w tlenie i poniżej 40 (pardon 30, hehe). Ale jak startujecie z Komornik, to jesteście i tak po drugiej stronie miasta.
Ładna pogoda kolarska się szykuje. Powodzenia
#998 Gosc_Cyborg_*
Napisano 23 październik 2012 - 18:32
My niestety pojechaliśmy tylko w dwuosobowym składzie
Równo 100km. Dość ciężko szło bo dzień wcześniej było ostro przejechane 80km i nogi jakieś sztywne były. Traska: Komorniki, Mosina, Granowo, Grodzisk Wlkp., Opalenica, Buk, Skrzynki, Niepruszewo, Dopiewo, Komorniki, Luboń, Komorniki.
Do 60-tego kilometra szło nieźle ale później kulaliśmy udając, że to rozjazd :-D . W efekcie czas całości 3:10.
Byle do wiosny.
Pozdrowerek
Równo 100km. Dość ciężko szło bo dzień wcześniej było ostro przejechane 80km i nogi jakieś sztywne były. Traska: Komorniki, Mosina, Granowo, Grodzisk Wlkp., Opalenica, Buk, Skrzynki, Niepruszewo, Dopiewo, Komorniki, Luboń, Komorniki.
Do 60-tego kilometra szło nieźle ale później kulaliśmy udając, że to rozjazd :-D . W efekcie czas całości 3:10.
Byle do wiosny.
Pozdrowerek
Napisano 23 październik 2012 - 18:41
ładnie, ładnie...
mnie bołało wszystko po zejściu z roweru, więc musiałem się szybko znieczulać :-D
jeszcze do 4.11 zaliczę kilka setek, a potem listopadowa laba na tętnie w moim przypadku w okolicach co najwyżej 100 - strasznie trudna sprawa, aby się utrzymać tak nisko, ale trzeba :mrgreen:
od 1 grudnia start ostry i powtórka z rozrywki
i na cholerę tak się znowu człowiekowi męczyć przez cały rok? :mrgreen:
mnie bołało wszystko po zejściu z roweru, więc musiałem się szybko znieczulać :-D
jeszcze do 4.11 zaliczę kilka setek, a potem listopadowa laba na tętnie w moim przypadku w okolicach co najwyżej 100 - strasznie trudna sprawa, aby się utrzymać tak nisko, ale trzeba :mrgreen:
od 1 grudnia start ostry i powtórka z rozrywki
i na cholerę tak się znowu człowiekowi męczyć przez cały rok? :mrgreen: