Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Started By
Mike93_KMI
, 12 kwi 2010 18:39
333 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 październik 2011 - 12:04
Zrozumcie: niedługo będziemy robić skarpety i chusteczki do nosa Drużyny, a ja rzucę robotę i będę tylko ciuchy wysyłał...
Ja zakładam ciepłe bluzy Stoora pod wiatrówkę i nadal jestem w barwach drużyny... Nie przesadzacie? Jak ktoś podejmie się całej tej roboty, to ja się z miłą chęcią zrzeknę, zamawiania, podpowiadania rozmiaru (!!!!) odbierania, sprawdzania, rozdzielania, pakowania, łażenia na pocztę, kupowania kopert, emilowania, potwierdzania wpłat, wysyłania... oczywiście jeśli będzie to nadal tak sprawnie funkcjonowało... Bo chyba funkcjonuje sprawnie...
Oczekiwania rosną, a...
A potem się kurna chata nie mogę doprosić od tych kolarzy w barwach drużyny jeżdżących wysłania do Bodzia 3 zdań relacji z wyścigu :evil: :evil: :evil:
Ja zakładam ciepłe bluzy Stoora pod wiatrówkę i nadal jestem w barwach drużyny... Nie przesadzacie? Jak ktoś podejmie się całej tej roboty, to ja się z miłą chęcią zrzeknę, zamawiania, podpowiadania rozmiaru (!!!!) odbierania, sprawdzania, rozdzielania, pakowania, łażenia na pocztę, kupowania kopert, emilowania, potwierdzania wpłat, wysyłania... oczywiście jeśli będzie to nadal tak sprawnie funkcjonowało... Bo chyba funkcjonuje sprawnie...
Oczekiwania rosną, a...
A potem się kurna chata nie mogę doprosić od tych kolarzy w barwach drużyny jeżdżących wysłania do Bodzia 3 zdań relacji z wyścigu :evil: :evil: :evil:
Napisano 17 listopad 2011 - 14:15
Mam małą prośbę :mrgreen: Czy mógłby ktoś ,kto posiada wiatrówkę wstawić zdjęcie tejże wiatrówki w realu .Chyba ,że gdzieś już jest to poproszę o linka Z góry dzięki
Proponuję wejść na stronę:
http://www.forum.sup...ae0d55988a0f6df
Można zerknąć w galerię z poszczególnych maratonów, gdzie wielu z naszych chłopaków jest na zdjęciach i niejednokrotnie mają na sobie przedmiotowe wiatrówki :-0
Pozdrawiam
Napisano 09 styczeń 2012 - 18:40
Pod koniec tego tygodnia składam zamówienie w Nowatexie, więc jeśli ktoś coś sobie przypomni, to czekam do czwartku na zgłoszenia.
Tu zaś wszelkie niezbędne dane.
Tu zaś wszelkie niezbędne dane.
Napisano 14 marzec 2012 - 14:47
Jakieś ruchy są w temacie bo tu cicho jak nie wiem
Napisano 14 marzec 2012 - 21:51
I tak ma być ;-) :-P
A poważnie, to zamówienia powooooli spływają. Jak już wielokrotnie pisałem, gdy tylko uzbiera się stosowna ilość zamówień, wysyłam do każdej osoby e-mail z informacją, że złożyłem zamówienie, kiedy będzie zrealizowane i podaje nr konta. Czekać i spokojnie pedałować.
PS. Ach, żeby tak wszyscy potem trzymali rękę na pulsie i pilnie wysyłali Bodziowi relacje i fotki z imprez... :mrgreen: ;-)
A poważnie, to zamówienia powooooli spływają. Jak już wielokrotnie pisałem, gdy tylko uzbiera się stosowna ilość zamówień, wysyłam do każdej osoby e-mail z informacją, że złożyłem zamówienie, kiedy będzie zrealizowane i podaje nr konta. Czekać i spokojnie pedałować.
PS. Ach, żeby tak wszyscy potem trzymali rękę na pulsie i pilnie wysyłali Bodziowi relacje i fotki z imprez... :mrgreen: ;-)
Napisano 14 marzec 2012 - 22:09
Spoko to pedałujemy i trzymamy rękę na pulsie
zdjecia chętnie podeślę jak już coś pojadę
Tylko coś nie chcą mnie dodać na stronkę drużyny szpiku
zdjecia chętnie podeślę jak już coś pojadę
Tylko coś nie chcą mnie dodać na stronkę drużyny szpiku