Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny

333 odpowiedzi w tym temacie

#261 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 11 marzec 2013 - 10:44

no i się spóżniłem :-(

Nie przejmuj się. Jest taki jeden as, co to już trzeci rok zamawia i teraz znowu się nie wyrobił :mrgreen:

#262 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 11 marzec 2013 - 12:28

Jest taki jeden as, co to już trzeci rok zamawia i teraz znowu się nie wyrobił :mrgreen:

Koszulka dla naszego kolegi leży zakupiona i zasponsorowana przez Szefową. Niestety mija od tego faktu już kilka miesięcy, a kolega nie miał czasu odebrać. :-P

#263 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 11 marzec 2013 - 13:19

Charlie, to mu nie zawiozłeś do domu?!?! :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#264 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 marzec 2013 - 14:03

Najpierw trzeba wysłać wniosek i dwa zdjęcia żeby móc zapisać się na audiencję... Ręce opadają do samej gleby.

#265 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 11 marzec 2013 - 14:42

Charlie, to mu nie zawiozłeś do domu?!?! :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Własnie dlatego się od Szefowej nasłuchałem, a konkretnie Piter, że nie załatwiłem sprawy do końca, czyt. "nie dostarczyłem do domu". :evil: Nawet nie będę wracał do tłumaczeń zainteresowanej osoby, bo musiałbym użyć słów powszechnie uznawanych za wulgarne :-)

#266 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 11 marzec 2013 - 18:40

...Własnie dlatego się od Szefowej nasłuchałem, a konkretnie Piter, że nie załatwiłem sprawy do końca, czyt. "nie dostarczyłem do domu"...

3mcie mnie!!!!!!!!!! :shock: :roll:

#267 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 12 marzec 2013 - 18:27

Post z <2013-02-07, 23:31> - To raz.***

Nie widzę oczami wyobraźni takiej sytuacji że rozmawiają dwie osoby po czym druga idzie do trzeciej żeby tego było mało -jakiś czas później, i mimo załatwienia przez te dwójkę sprawy, jeb*e trzecią za nie dopełnienie jakiś "X" warunków, choćbyście chcieli mi dosrać nie możecie przyjąć tej wersji bo robi z kogoś osobę niepoważną, a o ile mi wiadomo z szefową załatwiłem to 100%-towo... :-?

***-"/Koszulka dla naszego kol/..." Rozumiem że to było powodem braku odpowiedzi Irimiego, szkoda tylko że nie posiadam zawodu kryptologa... :roll:

#268 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 12 marzec 2013 - 19:47

Nikt nikomu nie chce dosrać. Fakty mówią same za siebie. Mając w pamięci Twoją odpowiedź, gdy prosiłem byś skontaktował się z Piotrem w sprawie odbioru koszulki, nawet nie mam zamiaru tego komentować.
Zależy mi na koszulce, to zamawiam, płacę i temat zamykam. ;-)

#269 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 marzec 2013 - 20:04

Post z <2013-02-07, 23:31> - To raz.***

Myślę, że w połowie lutego, najpóźniej na początku marca złoże kolejne zamówienie na drużynowe stroje, tak więc jeśli ktoś ma w planach uzupełnienie garderoby, to tradycyjnie na mój e-mail: [email protected] proszę składać zamówienia.

To dwa... Potrzebujesz indywidualnej ścieżki zamówień czy co bo nie rozumiem??

#270 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 12 marzec 2013 - 20:13

No to odtwórz sobie treść mojego postu i wtedy dodawaj "dwa"...

#271 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 12 marzec 2013 - 20:21

Procedura zamawiania koszulki została podana w tym temacie. Obowiązuje ona KAŻDEGO kto chce zostać członkiem drużyny i jeździć w jej barwach, niezależnie czy to np. Charlie, Maciej, Alberto Contador, aktualnie wybierany Papież, czy kolega Rzysko. Nikt nie jest tu gorszy ani lepszy. Przedstawiona w powyższym wątku procedura nie jest moim widzimisię, tylko służy temu, żebym przy zamówieniach miał porządek i do każdego trafiło dokładnie to co zamawiał. Dlatego jakikolwiek wpis na forum, tym bardziej tak kompletnie niejednoznaczny, nie jest i nie będzie traktowany jak złożenie zamówienia. Poza tym o postępach w zbieraniu zamówień informowałem na bieżąco w niniejszym wątku - zatem nie trzeba być kryptologiem, wystarczy CHCIEĆ. Prześledź moje wpisy z 2013-01-26 12:49, następnie 2013-02-27 15:56, 2013-03-01 12:03 i 2013-03-04 10:18. Sprawa całkowicie jednoznaczna.

PS. Oczywiście zbieram kolejną partię zamówień. Chętnych zapraszam do ich składania przedstawioną wyżej drogą.

#272 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 12 marzec 2013 - 20:22

No więc Ci odpowiedziałem, Rafał nie ma X czasu by co chwila zaglądać na forum i z osobna każdemu odpisywać. Złożyłeś w ogóle zamówienie?? Wysłałeś mail do Rafała z zamówieniem??

#273 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 12 marzec 2013 - 20:51

Oczywiście że ktoś może nie mieć czasu, ale wtedy nie komentuje domniemanego braku czyjejś inicjatyw... ba, jakim cudem -na to nie dostałem odpowiedzi, w temacie jest zawarta łaska, skoro jak powiedziałem rozmowa z szefową zakończyła temat?

Skoro mówię że to załatwiłem to tak jest - nawet w dolnych odcinkach jelita nie znajduje łaski żeby wyrażać tu błagania o wiarę, ktoś nie wierzy, mam to w dup**

Dalej, skoro załatwiłem sprawę z szefową dochodzimy do 07.02.2013 / Pytam czy jak 10 wpłacę to zdążę przed realizacją zamówienia* (CZYLI WIEM JAK WYGLĄDAJĄ FORMALNE ASPEKTY WNIOSKU) - w efekcie dostaje dzisiaj odpowiedź jak składać wniosek -czy to K*** odpowiedź na pytanie?! -na które notabene odpowiedzi już nie chcę?!

*-Skoro niema odpowiedzi a inicjatywa jest to jakim cudem ktoś pierd** że jej niema?!

EDIT:
"Odwracanie kota ogonem" powinny być z tego mistrzostwa... po co miałem wysyła meila skoro nie wiem czy dojdzie do realizacji BA!!! SKORO NIE MA CZASU TO SAM SOBIE WALNĄŁEŚ GOLA... tyle na temat wysyłania czegokolwiek do kogokolwiek.

#274 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 12 marzec 2013 - 21:15

Oficjalnie kończę wszelkie dyskusje z rzysko. Nie chce mi się już :mrgreen:
Dołączona grafika

PS. Pardon, ale wrzuciłem pacjenta do worka "ignoruj".

#275 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 16 marzec 2013 - 13:41

Odebrałem dziś zamówienie w Nowatexie i przy okazji rozmowy z Panem Piotrem poruszyłem dwie sprawy. Zwróciłem delikatnie uwagę by przyjrzeć się na produkcji jakości wykończeń szwów, bo zdarza się, że puszczają. Pan Piotr zareagował bardzo pozytywnie i podziękował za te spostrzeżenia.
Druga rzecz, a mianowicie dogadałem kwestię robienia dla nas koszulek z serii Vezuvio.
Zatem:
Jest możliwość zamawiania u mnie koszulek Drużyny Szpiku z serii Vezuvio. Cena koszulki Vezuvio dla nas to 120zł za sztukę.
Zwróćcie uwagę, że fason tych koszulek jest bardziej wycieniowany. To znaczy, że jeśli ktoś przy swoim rozmiarze przy zwykłych koszulkach był dobrze opięty, to w serii Vezuvio są one znacznie bardziej przylegające i węższe. Jeśli ktoś jest szczupły przy swoim rozmiarze, to OK, ale osoba zbudowana dobrze albo z kilkoma kilogramami na górze może czuć się ciasnawo w Vezuvio i powinna się zastanowić nad koszulką o jeden rozmiar większą. Najlepiej oczywiście pojechać i przymierzyć na miejscu.

#276 zorrospecialized

zorrospecialized
  • Użytkownik
  • 171 postów
  • SkądLubin

Napisano 19 marzec 2013 - 12:05

no irimi fakt, mi wszystkie koszulki a mam ich 4 popuszczały poniżej zamka. powinienem to oddac do reklamacji?

#277 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 marzec 2013 - 12:45

Nie wiem co znaczy "popuszczały poniżej zamka", więc trudno mi to odnieść. Drobne rzeczy naprawiam sam - igła, nici i gotowe. Jak sprawa jest grubsza, to oczywiście możesz pofatygować się do Nowatexu. Kiedyś miałem kłopot z koszulka biegową (nie z Nowatexu) szwy puściły na dole koszulki, i po znajomości przeszyli mi na miejscu. Dłuższe fragmenty szwów trzeba zrobić na maszynie, bo to elastyczne nici i zwykła domowa maszyna tego nie zrobi. Drobne odcinki można spokojnie naprawić samemu, ręcznie.

#278 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 postów
  • SkądPoznań/Brunssum

Napisano 19 marzec 2013 - 17:05

Może nie koszulka, może nie spodenki, ale na pewno kwalifikuje się do kategorii inne :lol:
Troszkę się z kryniem w pracy nudziliśmy i pomyśleliśmy, że warto mieć na nasze imprezy coś takiego :

Dołączona grafika

No i jest. Oczywiście do wykorzystania na imprezach rowerowych :-)

#279 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 19 marzec 2013 - 18:53

Cudo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wrzucam na FB :-)

#280 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 20 marzec 2013 - 20:35

Zbieram nowe zamówienie. Poprzednie poszło, poza jednym asem, który do dziś nie przelał mi kasy :-/ Zatem jeśli ktoś poprzednio się nie zreflektował, to proszę składać. Oczywiście tradycyjnie na emila. Można też zamawiać koszulki Vezuvio w cenie 120zł.

Dodaj odpowiedź