Nie wiem skąd nagle takie ceny, ja za Mio 105 HC płaciłem 390 zł razem z kosztami przesyłki.
Mio Cyclo
Started By
severall
, 22 sty 2013 18:24
1162 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 wrzesień 2014 - 21:59
Witam od paru godzin jestem posiadaczem Mio105 z kompletem czujnikow i pasem hr ,zestaw zakupiłem na ebay za ok 130e. Chcialbym podziekowac yarexowi za pomoc w zrobieniu update i mam jedno pytanie wgralem ten o to firmware GB-580P Firmware-F-GGB-2O-1407041.GHX / English / 2014-07-24 i nie mam jezyka polskiego . w info o systemie pokazuje wersje 2.0 chcialbym jeszcze dodac ze zestaw pochodzi z Tajwanu jezeli to moze miec jakies znaczenie .
Napisano 16 wrzesień 2014 - 15:21
Udało mi się w końcu zrzucić dane z mio . Pobrałem sterowniki z tej strony gdzie ściąga sie FW globo . Dzięki serdeczne za pomoc, teraz pozostaje dalsza rozkminka z wrzucaniem tras itp pozdrawiam.
Zapomniałem dodać ze jak narazie dane z mio pokrywają sie z aplikacja stravA (nie widzę dużej różnicy), wpisałem średnicę koła w mm(czytałem ze niektórzy ustawiają na auto) . Jak na początek użytkowania, pomimo małych kłopotów z przesłaniem danych na kompa, jestem bardzo zadowolony .
Zapomniałem dodać ze jak narazie dane z mio pokrywają sie z aplikacja stravA (nie widzę dużej różnicy), wpisałem średnicę koła w mm(czytałem ze niektórzy ustawiają na auto) . Jak na początek użytkowania, pomimo małych kłopotów z przesłaniem danych na kompa, jestem bardzo zadowolony .