Jump to content

Photo

Ehh, Co To Sie Robi Na Tym Świecie...

1447 replies to this topic

#681 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 22:54

Może sobie być za granicą, choćby i w piekle. Jako obywatela RP ( o ile takie obywatelstwo nadal posiada ) obowiązuje go polskie prawo karne także w UK czy gdziekolwiek indziej.

#682 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 27 June 2019 - 23:15

Jeśli ktoś ma zamiar donosić to proszę uwzględnić również mnie, bo uważam, że każdy kto wierzy w jakiegokolwiek boga to szaleniec, każda religia to stek kłamstw, a każdy bóg...nie istnieje, więc ciężko nawet to obrazić.

No to jazda i strzelamy z ucha.

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#683 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 23:22

Modziu, Nikt poważny nie bierze Was na poważnie. Zarówno w sporcie jak i w  życiu :) zreszta sami siebie nie bierzecie na serio :)

#684 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 23:25

Donosić to możesz sobie ciążę. W grę wchodzi odpowiedzialność karna z art. 196 k.k. i cywilna za naruszenie dóbr osobistych. Nie chodzi o to w co wierzysz czy nie wierzysz, bo to nikogo nie obchodzi, ale o publiczną i wielokrotną obrazę przedmiotu czci religijnej, w który wierzą/czczą inni. Łatwo się strzela w necie, ciężko się płaci w realu.

#685 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 23:50

Czekam na twoje kroki. Głąbie. Zrób to co podpowiada ci twój fanatyzm. Chętnie zamieniłbym tą wymianę forumową na debatę na żywo, ale- parafrazując pewne słowa: nie jesteś godzien. Niczego poza zlaniem cię na forum. Zbieraj i przytocz gdzie obraziłem twoje uczucia umiarkowany fanatyku.

Jeszcze nie naruszyłem twoich dóbr. Jak tępienie fanatyków zostanie usankcjonowane w Polsce- chętnie się zgłoszę do pracy naruszyciela. Mam nadzieję że gdy jakiś Islamista zrobi ci kuku to się tym podzielisz. Trochę wody jeszcze upłynie.
A może nie...
Nadzieję trzeba mieć.

#686 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 23:53

Donosić to możesz sobie ciążę. W grę wchodzi odpowiedzialność karna z art. 196 k.k. i cywilna za naruszenie dóbr osobistych. Nie chodzi o to w co wierzysz czy nie wierzysz, bo to nikogo nie obchodzi, ale o publiczną i wielokrotną obrazę przedmiotu czci religijnej, w który wierzą/czczą inni. Łatwo się strzela w necie, ciężko się płaci w realu.

W Realu (sieć marketów) można placić też kartą.

#687 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 27 June 2019 - 23:57

Tobo . Panu już dziękujemy.Mocny to Pan jesteś tylko przed kompem . Tym którzy  szkolą, powiedz że puściłeś zwieracze na proste pytanie  i czy mogliby mocniej wytresować 

#688 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 00:15

Dobrze że zrobiło ci się głupio i zrobiłeś kopiuj-wklej swojego tekstu o zwieraczu.

Nie poznasz mojej mocy tak jak ja twojej, bo byłbyś zwyczajnie głupkiem, gdybyś przejechał kawałek Polski , by poprzepychać się na coś wiecej niż posty na forum.

Ja tobie nie dziekuję bo nie man za co. Mnie ani ciebie nikt stąd nie usunie a na dobrowolne odejście ja w twiom przypadku nie liczę, ty w moim też.

#689 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 00:17

Ojojoj zaraz się popłacze 

#690 Gosc_marvelo_*

Gosc_marvelo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 00:19

Polska jest dość tolerancyjna w tym względzie, przynajmniej gdy chodzi o atak na chrześcijaństwo, co udowodnił kiedyś Nergal.

W państwach zachodnich już trzeba uważać, ale pod ochroną jest tylko hołubiony przez eurokołhoz islam (już kiedyś podawałem ten przykład).

https://www.pch24.pl...ta,63796,i.html

http://piszumowy.pl/...jak-nie-dziala/

Ja w każdym razie jestem za wolnością słowa i nikogo pozywać nie zamierzam. Oczekuję tylko nieco kultury od członków tego forum. 

Tobo już dawno przestał się hamować i aż przykro na to patrzeć, jak się pogrąża i jak wychodzi z niego świnia (nie obrażając świń, a odnosząc się tylko do potocznego znaczenia tego słowa w języku polskim). 

#691 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,255 posts
  • SkądPoznań

Posted 28 June 2019 - 07:06

Regulamin www.forumszosowe.org

§1. Użytkownik ma prawo do:

2. Traktowania zgodnego z zasadami godności i wzajemnego poszanowania

§3. Użytkownikowi zabrania się:

1. Używania słów powszechnie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych użytkowników.

2. Obrażania innych narodowości, ras ludzkich, poglądów politycznych i religii.

Proszę moderatora by się ogarnął.

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#692 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 09:10

Liczę na dogłębną analizę treści wątku i wypowiedzi wszystkich uczestniczących. Zarówno tych tolerancyjnych, pseudotolerancyjnych, religijnych, umiarkowanie religijnych, niereligijnych oraz wszystkich pozostałych -nych. Ponieważ sprawiedliwości jednak nie ma któraś grupa nych z dużym prawdopodobieństwem poczuje się źle potraktowana.

#693 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 09:25

Polska jest dość tolerancyjna w tym względzie, przynajmniej gdy chodzi o atak na chrześcijaństwo, co udowodnił kiedyś Nergal.

Darski się wybronił tym, że jego koncerty są zamknięte i słucha go tylko ten kto chce, a według mędrców prawnych to nie jest publiczna obraza uczuć religijnych. Tu doszło do tego wielokrotnie.

#694 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 09:31

Kto jest bez winy (obraza) niech rzuci pierwszy kamieniem.
Bullet, co zrobisz z tym stosem kamieni który czeka, żebyś zaczął rzucać?
Zbudujesz z nich skalniak XXL.

#695 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 09:32

Po co gadać/pisać, skoro można coś konkretnie zrobić

#696 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 09:36

Może sobie być za granicą, choćby i w piekle. Jako obywatela RP ( o ile takie obywatelstwo nadal posiada ) obowiązuje go polskie prawo karne także w UK czy gdziekolwiek indziej.

Piekło jest na Ziemi. Zawdzięczamy je mieszaniu religii (nie myl z wiarą) z normalnym życiem. Kiedyś objawiało się to mieczem, teraz bardziej finezyjnymi rozwiązaniami. Fanatyzm jest elastyczny i posiada wymuszoną przez rzeczywistość zdolność adaptacji.

#697 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 10:17

https://www.youtube....h?v=NJnuvip4srs
W państwach zachodnich już trzeba uważać, ale pod ochroną jest tylko hołubiony przez eurokołhoz islam (już kiedyś podawałem ten przykład).
https://www.youtube....h?v=iPASS8Ya2h4

https://www.pch24.pl...ta,63796,i.html

http://piszumowy.pl/...jak-nie-dziala/

Ja w każdym razie jestem za wolnością słowa i nikogo pozywać nie zamierzam. Oczekuję tylko nieco kultury od członków tego forum.
Tobo już dawno przestał się hamować i aż przykro na to patrzeć, jak się pogrąża i jak wychodzi z niego świnia (nie obrażając świń, a odnosząc się tylko do potocznego znaczenia tego słowa w języku polskim).

Mi nie jest przykro, cokolwiek absurdalnego napiszesz. Ty musisz żyć ze swoim przekonaniem na temat świata, nie ja. Jeśli strach ci służy- masz prawo. Każdego napędza co innego.

#698 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 28 June 2019 - 14:49

Regulamin www.forumszosowe.org

§1. Użytkownik ma prawo do:

2. Traktowania zgodnego z zasadami godności i wzajemnego poszanowania
§3. Użytkownikowi zabrania się:

1. Używania słów powszechnie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych użytkowników.

2. Obrażania innych narodowości, ras ludzkich, poglądów politycznych i religii.

Proszę moderatora by się ogarnął.

Ależ jestem ogarnięty, najpierw leci marvelo za ciągłe obrażanie Islamu, potem ty za wyzywanie ludzi, a potem reszta, ktokolwiek kto kiedykolwiek napisał coś negatywnego o kimkolwiek.

I cytując wieszcza Kononowicza:"I nic już w ogóle nigdy nie będzie" (czy jakoś tak).

Przyjmowałem na klatę wyzwiska, obrażanie moich przekonań religijnych (negacja bogów to też postawa religijna) i nie jęczałem o regulamin. Nie widziałem również, żeby tobo się powoływał na jakieś regulaminy, czy groził kryminałem.

A podobno to tzw. "lewaki" to takie delikatne płateczki śniegu ;)
  • Prozor likes this

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#699 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 28 June 2019 - 15:02

"Lewy" podchodzi pod brak szacunku dla odmiennych orientacji seksualnych.

#700 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,255 posts
  • SkądPoznań

Posted 28 June 2019 - 16:28

Z tym ogarnięciem to nie przesadzaj, jakie "leci", tam jest jasno napisane najpierw ostrzeżenia :)

W którym miejscu wyzywam ludzi ? Cofnąłem się do strony 22 nie znalazłem.

A to że Tobo nie powołuje się na regulaminy to nie świadczy o tym, że moderujesz dobrze.

Zaczynasz argumentować jak dziecko. Twoim obowiązkiem było pilnować tej dyskusji od początku. Gdybyś na początku zgodnie z regulaminem upominał i napisał uzasadnienie to dyskusja by się tak nie zeszmaciła.

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

Reply to this topic