Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kołobrzeski Maraton Rowerowy 2010

126 odpowiedzi w tym temacie

#21 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 11 sierpień 2010 - 20:16

To ja mogę wam bidony na trasie podawać;p chętnie bym się wybrał, ale wypadła mi impreza rodzinna.

#22 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 sierpień 2010 - 06:03

Jak jest ktoś jeszcze chętny do wspólnej grupy to zapraszamy :)
Jutro wysyłam maila do organizatora, więc został jeden dzień.
pzdr

#23 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 16 sierpień 2010 - 08:41

Właśnie i jak sprawa wygląda z naszą grupą?? Możesz zdradzić kto jedzie z nami??

#24 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 sierpień 2010 - 09:09

Na razie tylko 4 osoby:
- Ja
- WinSho
- BorysCh1
- Wober

Mam nadzieję, że się powiększy :)

#25 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1130 postów
  • SkądLeszno

Napisano 18 sierpień 2010 - 12:47

Są już grupy startowe http://supermaraton....dex.php?s=grupy ja jade o 9:04 . Biore też pod uwage powrót rowerem zaraz po maratonie- do Poznania . Jakby ktoś był chętny na jazde nocną - to będzie rażniej.

#26 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 sierpień 2010 - 12:59

Nie rozumiem, wysłałem maila do organizatora że chcemy pojechać razem, potwierdził że nie ma problemu. Teraz wchodzę w grupy i każdy gdzie indziej...
no comment....

#27 GrzegorzP

GrzegorzP
  • Użytkownik
  • 1130 postów
  • SkądLeszno

Napisano 18 sierpień 2010 - 13:22

No w mojej grupie też nie ma tego kolegi co miał byc , myśle że jakieś korekty jeszcze będą mozliwe.

#28 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 sierpień 2010 - 13:45

Na korekty nie licz, Organizator właśnie mi odpisał:
"przepraszam jak tak sie stało, ale nie zrobiłem tego złośliwie.
Byc może gdzies nad ranem ominałem coś.
mam nadzieje ze nie zepsuje tom Panu radosci jazdy w maratonie"

ehh

pzdr

#29 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 18 sierpień 2010 - 19:25

Właśnie wróciłem z treningu i tak czytam co tu ciekawego się dzieje i za bardzo nie wierze w to co zobaczyłem...w regulaminie było napisane grupy startowe - koncert życzeń a tutaj taki zonk :evil: Rozumiem gdyby było nas więcej niż 10 osób wtedy wiadomo ktoś musi odpaść z grupy ale kurde przy bodajże 5 osobach zgłoszonych przez kolegę Virenque praktycznie każdy z nas jest gdzie indziej...ale to jeszcze mało najlepsza jest odpowiedź szanownego Pana "...gdzieś nad ranem ominąłem coś..." normalnie ręce opadają. Jeśli piszemy w regulaminie koncert życzeń to niech zatem tak będzie a nie jedni są gdzie chcą inni zostali przeoczeni gdzieś nad ranem...Ciekawi mnie jeszcze jedna kwestia mianowicie jak zostali zawodnicy podzieleni względem szacowanego czasu przejazdu?? Żeby było śmieszniej ja napisałem czas 2:10 minut a widzę, że w mojej grupie jest 4 kolarzy na rowerach innych!!!!! Ż E N A D A

#30 wober

wober
  • Użytkownik
  • 242 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 sierpień 2010 - 22:01

O której startujecie chłopaki bo widzę że Mikołaj 2 min przede mną ;>
Poczekasz to może dogonie Ciebie ;P
Zwalniaj grupę ;)

#31 wober

wober
  • Użytkownik
  • 242 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 18 sierpień 2010 - 23:07

WinSho, czy ty czasem też jak i ja jesteś w grupie 28?

#32 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 sierpień 2010 - 05:57

No ja startuje 2 minuty przed Wami, więc na bank do nas dojedziecie :)
Moja grupa na silną nie wygląda, poza tym okazuje się że stworzyli grupy z ludzi którzy jeszcze nie opłacili startowego i nie wiadomo czy w ogóle wystartują.
pzdr

#33 mjdunker

mjdunker
  • Użytkownik
  • 123 postów
  • SkądPolska

Napisano 19 sierpień 2010 - 08:28

Co do grup startowych to organizator się nie popisał, oby nie było tak, że osoba jest już na liście nie zapłaciła i będą zmiany albo w ogóle nie wystartuje. Jednej rzeczy trochę nie rozumiem zadeklarowałem dobry czas przejazdu i przy silnej grupie myślę, że średnia koło 39km/h można mieć chociaż profilu trasy nie znam, a tu patrze i jadę na szosie w grupie z 5 "innymi" rowerami. Przy szacunku dla innych uczestników to na takim rowerze jest problem rozkręcać do jakiś 45-50km/h, przecież przy mocniejszym szarpnięciu pół grupy odpadnie trochę tego nie kumam:/

#34 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 19 sierpień 2010 - 10:05

WinSho, czy ty czasem też jak i ja jesteś w grupie 28?

Hej. Tak startuje w grupie 28 także pojedziemy razem. Plan jest taki - od startu ciśniemy na maxa mam nadzieję, że uda się dogonić wcześniejszą grupę ( Virenque poczekaj troszkę na nas :-D ). Widzę, że już jest w naszej grupie 5 na rowerach innych...zaje...e! Coś mi się wydaję, że będziemy musieli sami ciągnąć od początku...

#35 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 19 sierpień 2010 - 10:10

No ja startuje 2 minuty przed Wami, więc na bank do nas dojedziecie :)
Moja grupa na silną nie wygląda

Jak to na silną nie wygląda...przynajmniej masz wszystkich na szosówkach!! :evil: Będziemy Was gonić :!:

#36 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 19 sierpień 2010 - 10:13

mjdunker Co do organizatora to już się wcześniej wypowiedziałem i pewnie zamieszczę jeszcze stosowny komentarz na forum maraton.org. W jakiej grupie jedziesz?? My też mamy 5 na rowerach innych z całym oczywiście szacunkiem dla tych osób ale realnie nie widzę ich już od startu...

#37 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 sierpień 2010 - 10:15

Zagadajcie z organizatorem to może pozwoli Wam wystartować w mojej grupie, jedno miejsce jest wolne na pewno, bo Rozmiar nie jedzie a jest w mojej grupie.
pzdr

#38 WinSho

WinSho
  • Użytkownik
  • 295 postów
  • SkądWLKP

Napisano 19 sierpień 2010 - 11:15

Właśnie skończyłem rozmową z Panem odpowiedzialnym za skład grup startowych, bardzo miły człowiek swoją drogą. Okazuje się, że ułożyć takie grupy to nie lada zadanie...a i tak każdy uważa, że ma źle...Wyszła propozycja żeby bezpośrednio przed startem robić losowanie i zrezygnować z koncertu życzeń ! Uważam, że taka forma byłaby najbardziej sprawiedliwa a przynajmniej organizator miałby miej pracy...

Odnośnie grup startowych to można je modyfikować :!: Prawdopodobnie pojadę w grupie 27 :-D zamiast Rozmiara

#39 mjdunker

mjdunker
  • Użytkownik
  • 123 postów
  • SkądPolska

Napisano 19 sierpień 2010 - 11:36

WinSho, jestem wpisany do grupy 28 z kumplem, więc przy dobrych warunkach pogodowych i profilu terenu chociaż go nie znam i współpracy to średnią 37-38km/h można osiągnąć.

#40 wober

wober
  • Użytkownik
  • 242 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 19 sierpień 2010 - 12:21

To nie lepiej jak sie Virenque tylko do nas przeniesie jak jest sam i już bedzie nas 5 ;>
mjdunker+kolega,
WinSho,
Virenque
i ja.......

ps. a nie mnie WinSho zdradza i chce uciec ;)
ps. może dajmy sobie jakis namiar to przy rejestracji sie zakręci.
Będziecie tam już w piątek czy w sobote rano?

Dodaj odpowiedź