Jump to content

Photo

Bałtyk - Bieszczady czyli 1008 swędzi każdego

138 replies to this topic

#81 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 12 July 2012 - 22:30

krzy1976, czyżby zbytnie skupienie się na jazdach 'wyścigowych' (Ośka, Rondo) powodowało u Ciebie te wątpliwości ?
A Radlin i Gliwice, jako przetarcie przed BBT, masz w planach?

Radlin nie wchodził nigdy w grę a Gliwice bardzo bym chciał jechać ale się zastanawiam czy mi się właściwie w ogóle chce jeździć tego typu maratony. Wyjątek to bb1008 który jest sam w sobie taką imprezą o której zawsze marzyłem i o której zawsze będę myślał jako o najważniejszym starcie w roku.

#82 Gosc_łukasz_*

Gosc_łukasz_*
  • Gość

Posted 13 July 2012 - 08:35

Wyjątek to bb1008 który jest sam w sobie taką imprezą o której zawsze marzyłem i o której zawsze będę myślał jako o najważniejszym starcie w roku.

Prawda, ten marraton ma coś w sobie , nigdy nie jstem do niego odpowiednio przygotowany i zawsze umieram pod koniec trasy , powtarzam sobie ze juz nie pojade, ale gdy minie troche czasu to juz się nie moge doczekać ;-) chyba wiekszość uczestnikow tego maratonu ma takie odczucia prawda?

#83 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 posts
  • SkądWłocławek

Posted 13 July 2012 - 22:01

Spotyka się sto najtwardszych betonowych łbów w tym kraju , prawie wszyscy się znają , naprawdę nie wiem co w tym wszystkim tak kręci? Jadę bo muszę , moi jadą wszyscy i śmieli by mi się za plecami .
No dobra - żartowałem , jadę bo chcę im pokazać plecy .
Jeszcze nie zardzewiały
Rebe

#84 Gosc_KELOS_*

Gosc_KELOS_*
  • Gość

Posted 15 July 2012 - 07:15

Jadę bo muszę , moi jadą wszyscy i śmieli by mi się za plecami .
No dobra - żartowałem , jadę bo chcę im pokazać plecy .
Jeszcze nie zardzewiały
Rebe

Możesz poprosić o stworzenie własnej (WTR Włocławek) grupy startowej :lol: i wtedy pokażesz klasę starego ;-) wyjadacza.

#85 atryda4

atryda4
  • Użytkownik
  • 19 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 July 2012 - 16:53

Jeżeli tylko zrobię kwalifikację 28.07, to również się z Wami spotkam. Może ktoś napisać co zabiera na taki maraton (dętki, opony, podstawowe narzędzia- wiadomo). Chodzi mi o to w jaki sposób się pakujecie i co znajduje się w poszczególnych plecakach (jak czytałem mogą być maks dwa). Czy weterani ultramaratonów jak BBT mogliby uchylić rąbka tajemnicy?

#86 astronom

astronom
  • Użytkownik
  • 1,367 posts
  • SkądBurzyn

Posted 20 July 2012 - 21:52

Chciałem w tym roku pojechać ale siła wyższa mnie uziemia i zniechęca. Jeszcze by organizator musiał dodatkowe piwo stawiać wszystkim (patrz forum BB, wątek Regulamin) ;-)
Mam za to w planie skupienie się na dwóch górskich 500-tkach i oby to wypaliło.

#87 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 posts
  • SkądWłocławek

Posted 12 August 2012 - 22:01

Sam bym Ci postawił piwo w Wołosatem . Zostało 11 dni , z jednej strony już nie mogę się doczekać , z drugiej boję się . Minimum na pierwszą dobę to 650 km. , potem trzy godzinki spania i wyciśnięcie z siebie całej pozostałej energii
. Minimum zaliczyć
optimum - satysfakcję da czas poniżej 48 godzun
Maximum doj... wszystkim ilu tylko zdołam i zsjść poniżej 45 . Matko Boska o czym ja tu pier... Przeżyć to wszystko - bezcenne .
Można sobie gadać bzdety o opanowaniu , spokojnej seźszie na zaliczenie . Nie ma mowy , adrenalinka i testosteron zagotuje się w każdym .
Do zobaczenia na miejscu .

#88 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 12 August 2012 - 22:15

Chyba nie ma osoby która by się nie bała :-) Dzisiaj wracając z ronda po przejechaniu zaledwie 145km, byłem tak zmęczony że ledwo dojechałem do domu, od razu sobie pomyślałem: ledwo przejeżdżam 145km a ja chcę przejechać ponad 1000km w dwa-trzy dni, chyba nie dam rady...

#89 kurier

kurier
  • Użytkownik
  • 293 posts
  • Skądkatowice/kielce

Posted 12 August 2012 - 22:36

ja sie nie boje :mrgreen:
żona będzie cała droge przy mnie :lol:

#90 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 posts
  • SkądWłocławek

Posted 14 August 2012 - 14:47

Wczoraj zatrułem się potężnie , osłabiony , rzygający i do tego chyba jakaś infekcja . Teraz to dopiero się boję .

#91 Raptor1990

Raptor1990
  • Użytkownik
  • 142 posts
  • SkądChorzów

Posted 14 August 2012 - 15:52

Krzychu mam dokładnie to samo :D Ale damy radę :P

#92 Alex2310

Alex2310
  • Użytkownik
  • 170 posts
  • SkądCzarne/Szczecinek

Posted 14 August 2012 - 20:25

Czy niepełnoletni mogą wystartować? Może w przyszłym roku bym się przygotował. ;-)

Powodzenia tegorocznym uczestnikom.

#93 Gosc_łukasz_*

Gosc_łukasz_*
  • Gość

Posted 14 August 2012 - 20:49

Chciałem w tym roku pojechać ale siła wyższa mnie uziemia i zniechęca. Jeszcze by organizator musiał dodatkowe piwo stawiać wszystkim (patrz forum BB, wątek Regulamin)
Mam za to w planie skupienie się na dwóch górskich 500-tkach i oby to wypaliło.

Jaka to siła wyższa uziemila cię i zniechęcila bo wcześniej byleś tak bardzo chętny jechać ze nawet 1008km bylo dla ciebie za malo i zakladaleś się na forum BB ze przejedziesz wiecej , zawsze można napisac że jakaś siła wyższa na coś nam nie pozwala ale czy to nie jest tylko usprawiedliwienie? speniałeś? dwa razy 500km to nie to samo co 1008km na raz, każdy kto przejechal BBT przyzna mi racje , to nei takie proste , każdy czuje respekt przed tym maratonem nawet ktoś kto przejechal go 3czy 4 razy, szacun dla wszystkich co ukończyli BBT , to jest siła charakteru pokonywać kryzysy i jechac dalej , do zobacenia na trasie już się nie moge doczekać tego wysiłku.

#94 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 15 August 2012 - 01:17

To tak jak z tym złotym medalem u siatkarzy, byli już tacy pewni że go zdobędą a skończyło się wiadomo jak... Podobnie jest z bb1008, jeżeli ktoś wystartuje pierwszy raz z nastawieniem że przejedzie na luzie i w dodatku jeszcze pobije rekord trasy to różnie się to może skończyć. Lekceważenie przeciwnika to coś najgorszego co można zrobić.

#95 atryda4

atryda4
  • Użytkownik
  • 19 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 August 2012 - 16:16

Najgorsze to zlekceważyć swoje ograniczenia albo nie mieć świadomości gdzie są. Nie można przesunąć istniejącej granicy jeżeli nie wiesz gdzie ona jest.
Startuję na BB po raz pierwszy i chcę ukończyć. Jeżeli do tego czas nie będzie najgorszy to tym bardziej będę zadowolony.

#96 spros

spros
  • Użytkownik
  • 663 posts
  • Skądpolska

Posted 15 August 2012 - 23:54

najwazniejsze zeby czasem wiedziec jak daleko mozna sie posunac za daleko :-)

#97 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 posts
  • SkądWłocławek

Posted 27 August 2012 - 09:09

Bałtyk - Bieszczady wciąż trwa . Myślałem , że tu znajdę jakieś informacje , bo tam jak zwykle dupa.

#98 localhost

localhost
  • Użytkownik
  • 368 posts
  • SkądMazowsze

Posted 27 August 2012 - 13:54

A Ty Rebe, jak? Widzieliśmy wracający samochód z dodatkowymi rowerami na dachu...

#99 Rebe

Rebe
  • Użytkownik
  • 661 posts
  • SkądWłocławek

Posted 27 August 2012 - 18:59

Wystartowałem z niezaleczonymi korzonkami , początkowo szło nieźle ale jak za Żyrardowem złapał nas deszcz bajka się skończyła . Dojechałem do Wsoli oparłem o biurko i już tak zostałem - nie mogłem się wyprostować .Ula pomogła mi się przebrać i ubrała buty.
Trochę chce mi się wyć

#100 astronom

astronom
  • Użytkownik
  • 1,367 posts
  • SkądBurzyn

Posted 27 August 2012 - 19:38

Wystartowałem z niezaleczonymi korzonkami , początkowo szło nieźle ale jak za Żyrardowem złapał nas deszcz bajka się skończyła . Dojechałem do Wsoli oparłem o biurko i już tak zostałem - nie mogłem się wyprostować .Ula pomogła mi się przebrać i ubrała buty.
Trochę chce mi się wyć

Ehh, takie życie. Mi też chce się wyć - jak popatrzę na cele, jakie miałem na ten sezon i na to co zrobiłem to ... wolałbym żeby już był maj 2013, bo teraz we wrześniu to już niewiele można zdziałać.

www.youtube.com/user/AstronomzBurzyna

"Myślę też, że podatek paliwowy powinien być też od rowerów pobierany. Bo jak jedziesz rowerem, to nie jedziesz autem. A jakbyś jechał autem, to byś go zapłacił, czyli oszukujesz państwo nie jadąc autem. Czyli ergo powinieneś płacić na rowerze ekwiwalent mediany spalanego paliwa na 100km po cenach PKN Orlen..."

Reply to this topic