ZAMÓWIENIA
Składanie zamówień jest zakończone.
PRODUCENT
Wyniki głosowania ws. producenta
PROJEKT
Wyniki III głosowania ws. projekt
Duże wersje projektów
Wyniki II głosowania ws. projektu
Projekty biorące udział w głosowaniu
Wyniki I głosowania ws. projektu
Galeria zgłoszonych propozycji
[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 21 październik 2017 - 19:32
- piotrkol, impa i mitm lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 21 październik 2017 - 20:35
Dzięki za cynk i chęci. Wstępnie jestem chętny na duży komplet: 1+1+1.
Pasuje mi i Vitesse (tegoroczny zestaw jest super) i Raso (mam kilka ciuchów), więc trochę jestem rozdarty, bo ankieta nie uwzględnia takiej możliwości.
Bluzy Raso mają trochę dziwną rozmiarówkę - są trochę mniejsze niż koszulki.
Napisano 21 październik 2017 - 21:44
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 21 październik 2017 - 22:00
Jeśli skończy się na zmianie producenta to z rozmiarami będą poważne problemy. Kiedyś z raso chciałem zamówić wszystkie rozmiary żeby je porównać i zmierzyć ale skończyło się na tym, że dostałem 3 komplety nie od pary
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 22 październik 2017 - 06:25
Piszę się na spodenki x2
Napisano 22 październik 2017 - 06:39
Koszulka 2, Spodenki 2, Bluza 1.
Namawiam jednak do powrotu do Santini. Mam zestaw Santini i Vitesse z ub. roku. Dokladniej - Santini mam kupione komercyjnie, bo zamowiony zestaw tutaj w zamowieniu grupowym byl o numer za maly, ale jak zobaczylem jakosc wykonania Santini i material - kupilem bez zastanowienia. W porownaniu do Vitesse, Santini ma duzo lepszą koszulkę. Przede wszystkim material jest inny- grubszy i o bardziej gestej fakturze, przez co koszulka nadaje sie do jazdy w nieco chlodniejszych warunkach, np. na zjazdach w gorach. Poza tym przylega - jest lepiej dopasowana niz Vitesse, ktore sa za luzne (jak dla mnie). Do spodni zadnych uwag ani tu ani tu (jezdze po 10kkm rocznie).
Wiec gdyby udalo sie odpalic Santini - swietnie. Jesli Vitesse - prawie tak samo dobrze.
Napisano 22 październik 2017 - 08:21
Ma ktoś porównanie rozmiarówek Raso do Santini ?
Chyba jest podobnie (choć przypuszczam, że wiele będzie zależało od tego na jaki krój się zdecydujemy). W moim przypadku jedno i drugie L, koszulka Santini trochę bardziej obcisła ale nadal ten sam rozmiar.
Napisano 22 październik 2017 - 08:32
Cześć
dzięki za pamięć, jestem zainteresowany kompletem spodenki 1, koszulka 1 i może bluza 1szt.
Bezrękawnik?
Najchętniej SANTINI ewentualnie RASO.
ktoś pytał o porównanie rozmiarówki Santini i Raso
ja mam Santini spodenki M, koszulki S (koszulki trochę za krótkie) ale wszystko leży idealnie - jak na prosie ;-)
Raso spodenki S koszulka S - wszystko leży idealnie i przylega idealnie
mam 174cm wzrostu i w sezonie waga 67-70kg