^ Nie mam pewności ale wydaje mi się, że winaar i szymonbajk biorą skarpetki od Hedam. Według mnie są super i trzymają się naprawdę długo. Mam z 20 par w tym momencie, rozmiar 42 jest idealny, noszę buty sidi w rozmiarze 44
[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 04 November 2017 - 18:35
- 1415chris and mikroos like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 04 November 2017 - 21:02
^ Nie mam pewności ale wydaje mi się, że winaar i szymonbajk biorą skarpetki od Hedam. Według mnie są super i trzymają się naprawdę długo. Mam z 20 par w tym momencie, rozmiar 42 jest idealny, noszę buty sidi w rozmiarze 44
Jak dla mnie Winaar, Szymonbajk i Mack zamawiają u tego samego producenta. To jest to samo. Natomiast nie dam głowy czy jest to Hedam, bo nie bardzo pasuje mi ten szeroki ściągacz czy jak to nazwać, który widać na praktycznie każdym ich modelu z linka. W żadnych moich skarpetach nie ma czegoś takiego.
Posted 07 November 2017 - 15:29
Uraz, na fb Raso pojawiła ise informacja o "czarnym piątku". w zeszłym roku było to -20% od cen katalogowych.
Nie chciałbym naciskać, doceniając to, że wkładasz w to zamówionienie swój prywatny czas, ale czy jest szansa na poznanie cen przed "czarnym piątkiem"?
Chętnie bym skorzystał z ich promocji jeśli my uzyskamy mniej niż -20%
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 07 November 2017 - 18:32
Tak jak pisałem wcześniej wyjdzie ok 380 zł za komplet.
Nic się nie dzieje bo nie ma pośpiechu a to zamówienie nie jest najważniejszą rzeczą w moim życiu Z grubsza do ok 15 listopada będzie wybrany projekt, na początku grudnia mam zamiar zacząć zbierać zamówienia i ok 15 grudnia złożyć zamówienie w Raso.
W międzyczasie bonobo załatwił ofertę z cenami z verge, sdanek przysłał mi trochę skarpetek do przetestowania bo współpracuje z włoską firmą Rosti i chciał wiedzieć czy jesteśmy zainteresowani zakupem. Wszystko idzie w dobrym kierunku, nie ma się co stresować. Ubrań i tak nie będzie przed końcem stycznia 2018.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 07 November 2017 - 18:49
W międzyczasie bonobo załatwił ofertę z cenami z verge, sdanek przysłał mi trochę skarpetek do przetestowania bo współpracuje z włoską firmą Rosti i chciał wiedzieć czy jesteśmy zainteresowani zakupem. Wszystko idzie w dobrym kierunku, nie ma się co stresować. Ubrań i tak nie będzie przed końcem stycznia 2018.
Z chęcią "przygarną bym" na testy jakąś parę
I to nie tylko jedną
#358 Gosc_sdanek_*
Posted 07 November 2017 - 20:26
Panowie, w sprawie skarpet z podstawowej kolekcji proszę pisać na pw.do mnie postaram się ogarnąć temat zainteresowanych osób. A co do kwestii forumowego zamówienia skarpet wszystkie sugestie, uwagi,pomysły,projekty kierujemy do kolegi Uraza.
Mógłbym się podzielić ale mogę sobie zostawić tylko 1 parę. Resztę odsyłam.
Posted 07 November 2017 - 20:38
Wracając do verge, to jutro u mnie ląduje kombinezon od nich. Wcześniej wspominałem o tym zamówieniu.
U mnie bez problemów, bardzo dobry kontakt a wdzianko indywidualizowane będzie nawet przed terminem.
Pierszy możliwy termin miąłem wyznaczony na 09.11.2017 Dzisiaj wysłane i będą jutro.
Sami dzwonią ze wszystkim do klienta
Będą olbrzymią konkurencją dla reszty w zamówieniach indywidualnych jeżeli wypuszczą aplikacje do projektowania o której piszą.
Teraz można tylko oglądać ubrania w 3d jako klient. W przyszłości będzie można zrobić samemu wstępny projekt i go obejrzeć nawet w VR.
UP: Proszę mnie nie pytać na priv o rzeczy, które są opisane u nich na stronie, lub wyjaśnią w rozmowie telefonicznej. Szanujmy swój czas.