Fluo pewnie zbyt odważny dla większości, ale niebieski spoko
[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 25 October 2017 - 20:58
Kilka propozycji. Ogólnie jestem za prostym klasycznym wzorem w stylu Raphy 1, 2 lub 3 barwy/odcienie jednej barwy, gładko bez jakiś wzorów jedynie poziomy pasek na klatce itp. przy czym proponuję ładne, jasne, pastelowe lub żywe kolory. Ewentualnie jakiś wzór w stylu delikatna kratka, kropki itp. podobnie jak te żółte na pomarańczowym rok temu.
SoloistRed_F_2048x2048.jpg 160.44KB 48 downloads
classic-cycling-tour-jersey-light-blue-6ac.jpg 31.92KB 46 downloads JSCOTG_K_1024x1024.jpg 72KB 56 downloads
- vuc and wierzba like this
Posted 25 October 2017 - 22:08
Ja także byłbym zainteresowany kompletem koszulka + spodenki
Z wymienionych propozycji, poniższą uważam za ciekawą
Ten niebieski komplet od Kadencjusza też mi się podoba, dałbym tylko jakiś czarny akcent do koszulki i może nieco "rozweselił" niebieskim czarne spodenki
Propozycje od Szuwara8 zupełnie nie przypadają mi do gustu, jeśli chodzi o styl i design czuć Chiny na kilometr i zbytnio przypominają tanią produkcję jakiej pełno na allegro
- vuc and wierzba like this
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 26 October 2017 - 08:31
Tu jest sporo inspiracji jeżeli mamy trochę odwagi
https://pl.pinterest...[]=jersey|typed
Wielokolorowe pasują praktycznie do wszystkiego.
Jak są 3 kolory to już trzeba mieć rower w tych samych barwach albo czarny, albo biały
Posted 26 October 2017 - 10:05
Tu jest sporo inspiracji jeżeli mamy trochę odwagi
https://pl.pinterest...[]=jersey|typed
Wielokolorowe pasują praktycznie do wszystkiego.
Jak są 3 kolory to już trzeba mieć rower w tych samych barwach albo czarny, albo biały
Posted 26 October 2017 - 10:11
sorry coś mi się poprzełączało...wiec napiszę ale to jest odp do posta #106.....no teraz to pojecjhałeś kolego w takich ciuchach to masz zagwarantowane 1m w trezpaku miesiąca....ba trezpak sezonu.
proponuje spokojnie z kolorami czarne spodenki + ewentualnie minimalna wstawka z baiłego lub biało-czerwonego
koszulka cała biała lub cała czarna z minimalnymi wtsawkami .....projekt santini sprzed 2 lat jest de best
nie zamawiamy ciuchów teamowych zeby wyglądać jak choinka
Posted 26 October 2017 - 10:14
koszulka pochodzi z tego sklepu https://komraid.com/...t-sleeve-jersey
Posted 26 October 2017 - 10:21
sorry coś mi się poprzełączało...wiec napiszę ale to jest odp do posta #106.....no teraz to pojecjhałeś kolego w takich ciuchach to masz zagwarantowane 1m w trezpaku miesiąca....ba trezpak sezonu.
Mam w nosie takie opinie
Spokojnych stonowanych ciuchów mam całą szafe.
Dla mnie nie ma nic bardziej trzepackiego jak ocenianie innych i ich ubioru.
Posted 26 October 2017 - 11:50
Szymszel, na treningach Ronda Babka w Warszawie (poczytaj w necie jakbyś nie wiedział o co chodzi), co drugi koleś przyjeżdża w firmowych ciuchach - królują tu jaksrawe barwy Lampre, Tinkoff Saxo, CCC, także te z przed 2-3 sezonów, oraz oczywiście wszechobecne SKY, spotykam także często na tym samym treningu 2 "mistrzów Polski" Mam swoją opinię na temat firmowych ciuchów i chyba trochę inaczej niż Ty rozumiem pojęcie trzepactwa, myślę jednak że kilka kolorowych pasków niewiele osób zakłuje w oczy tak jak Ciebie. Dla mnie możesz ubierać się od stóp do głów na czarno okrągły sezon, nie wiem tylko po cholerę kupować takie ciuchy przez specjalne grupowe zamówienie, nic w nich wyjątkowego, czarną koszulkę i spodenki znajdziesz wszędzie.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Posted 26 October 2017 - 12:13
Ja także byłbym zainteresowany kompletem koszulka + spodenki
Propozycje od Szuwara8 zupełnie nie przypadają mi do gustu, jeśli chodzi o styl i design czuć Chiny na kilometr i zbytnio przypominają tanią produkcję jakiej pełno na allegro
Taa...a znając życie jakby na nich był napis SANTINI i cena 400 zł za komplet, to większość brałaby po kilka kompletów
Nie wiem w czym przyjeżdżają na Rondo Babka, ani w czym jeżdżą Mistrzowie Polski-średnio mnie to interesuje.
Ale te wszystkie różowe i inne pedalskie ciuszki to raczej dla gości w za krótkich rurkach i oczywiście bez skarpetek...sorry, tak mi się skojarzyło
Posted 26 October 2017 - 12:23
Szymszel, na treningach Ronda Babka w Warszawie (poczytaj w necie jakbyś nie wiedział o co chodzi), co drugi koleś przyjeżdża w firmowych ciuchach - królują tu jaksrawe barwy Lampre, Tinkoff Saxo, CCC, także te z przed 2-3 sezonów, oraz oczywiście wszechobecne SKY, spotykam także często na tym samym treningu 2 mistrzów Polski Mam swoją opinię na temat firmowych ciuchów i chyba trochę inaczej niż Ty rozumiem pojęcie trzepactwa, myślę jednak że kilka kolorowych pasków niewiele osób zakłuje w oczy tak jak Ciebie. Dla mnie możesz ubierać się od stóp do głów na czarno okrągły sezon, nie wiem tylko po cholerę kupować takie ciuchy przez specjalne grupowe zamówienie, nic w nich wyjątkowego, czarną koszulkę i spodenki znajdziesz wszędzie.
Wiem jak ludzie przyjeżdżają ubrani na Rondo....ale to co piszesz dotyczy raczej tzw małego Ronda i ogonów peletonu w czołówce nie ma takich przebierańców....owszem zdarzają się ale sporadycznie.
Nie mam nic przeciwko paskom powiedzmy z dwoma dodatkowymi kolorami ale to co zaproponował kolega z postu #106 to już była choinka....na coś takiego nie mam ochoty i odpadam z zamówienia.
w zeszłym roku były jeszcze takie projekty tzw GOBIK....tam były dodane paseczki lub kropki ale wszystko z umiarem i w dobrym tonie
#116 Gosc_TeQuila_*
Posted 26 October 2017 - 12:45
myślę, że miło by było wzorować się na stonowanych propozycjach np. Pedaled czy Isadore (wiem, trochę hipsterskie )
i dobrych materiałach
z propozycji producenta wybrałbym Raso
- SZYMSZEL likes this
Posted 26 October 2017 - 13:05
1. Wyluzujcie trochę z tym ocenianiem przesłanych propozycji. Zamiast się skupiać na tym co Wam się nie podoba, promujcie to co chcecie żeby poszło do realizacji. Dyskusja będzie 100 razy bardziej produktywna.
2. Zamawiamy skarpetki?
- shmoo and wierzba like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 26 October 2017 - 13:32
aż się bałem otworzyć
2. Zamawiamy skarpetki?
Teraz chyba modnie jest bez
A tak na poważnie, to do kompletu chyba by pasowały