Hammerhead Karoo
Napisano 06 listopad 2017 - 16:00
Jak w temacie. Co myślicie o tym urządzeniu? Będzie konkurencją dla Garmina? Może złożył ktoś preorder. Pokazuje mi cenę 1460 w preorder a normalnie to chyba będzie ponad 1800. Oczywiście trzeba doliczyć cło i VAT. Ale wygląda bardzo ciekawie no i wreszcie ktoś wpadł na to że można zrobić licznik na androidzie.
Napisano 06 listopad 2017 - 16:35
Gdybym teraz kupował licznik, to poważnie bym rozważał. Mam Edga 820 i płynność zoomowania mapy nie występuje.
Garmin przypomina mi Symbiana z Nokii. Pamiętacie jeszcze? https://komorkomania...c-dream-era-g1
Jak się pojawił, to był dziwolągiem... po 2 latach potentat Nokia padł
Napisano 06 listopad 2017 - 19:38
Witam.
Jak w temacie. Co myślicie o tym urządzeniu? Będzie konkurencją dla Garmina? Może złożył ktoś preorder. Pokazuje mi cenę 1460 w preorder a normalnie to chyba będzie ponad 1800. Oczywiście trzeba doliczyć cło i VAT. Ale wygląda bardzo ciekawie no i wreszcie ktoś wpadł na to że można zrobić licznik na androidzie.
Złożyłem zamówienie w sierpniu i cierpliwie czekam. Docelowo ma zastąpić obecnego Edge 820. Cło i Vat nie będzie, bo jest pobierana na to zaliczka podczas składania zamówienia.
Napisano 06 listopad 2017 - 21:53
Obiecująco wygląda też https://www.leomo.io/
Chociaż ja najbardziej zadowolony bym był z czegoś na androidzie co obsługiwało by sim, a firmy telekomunikacyjne pozwlalały by na duplikat karty.
Nie musiał bym już zabierać telefonu ze sobą
Wystarczyło by wyłączyć ten który zostaje w domu.
Nie widzę sensu pakowania się we własne systemy.
Gotowa platforma do rozwijania aplikacji już jest
Oczywiście z wymienną baterią
- beskidbike lubi to
Napisano 07 listopad 2017 - 02:15
Złożyłem zamówienie w sierpniu i cierpliwie czekam. Docelowo ma zastąpić obecnego Edge 820. Cło i Vat nie będzie, bo jest pobierana na to zaliczka podczas składania zamówienia.
Ale to chyba niewiele ma wspólnego z edge 820 (w ogóle z jakimkolwiek garminem).
Napisano 07 listopad 2017 - 11:49
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 07 listopad 2017 - 20:01
Co kto lubi. Jak ktoś lubi wozić niepotrzebnie telefon 5' w dodatku mokry blisko przy ciele, to jego sprawa.
Na pewno wolał bym w to miejsce czasem upchnąć jakiegoś lumixa a na ustawki nie zabierać jakiegoś drogiego telefonu.
Musisz zrozumieć że telefon z czasem zastąpi wiele innych urządzeń. Wiele już zastąpił. Czy ktoś kupuje teraz kalkulator?
Napisano 07 listopad 2017 - 20:04
Jak ktoś lubi wozić niepotrzebnie telefon 5'(...)
Musisz zrozumieć że telefon z czasem zastąpi wiele innych urządzeń.
Chyba nie widzę tu konsekwencji
- Grafi_t lubi to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?