Nie zagłębiały się w szczegóły i nie wiem na ile to bezpieczne, tylko podrzucam.
Strava na rok za 80-90 zł.
https://www.pepper.p...o-taniej-292896
Posted 25 August 2020 - 19:19
Nie zagłębiały się w szczegóły i nie wiem na ile to bezpieczne, tylko podrzucam.
Strava na rok za 80-90 zł.
https://www.pepper.p...o-taniej-292896
Posted 26 August 2020 - 07:22
+ kod RichRoll i z paypalla poszło dokładnie 77 zł.
Niestety nie da się Revoultem bo nie obsługuje wymiany na brazylijską walute.
Posted 27 August 2020 - 10:50
Ja dzis sie przylapalem na tym ze zagwiazdkowalem segment, podjezdzam i nic, dopiero w domu zobaczylem ze segment byl w druga strone
Dobrze że nie cisnąłeś na KOM'a :-D
Ja miałem tak, że cisnąłem jak głupi, a potem się okazało że licznika nie włączyłem
Posted 08 September 2020 - 20:56
Nie wiem czy zwróciliście uwagę ma takie coś, chodzi o wersje darmową
Kiedy po zapisaniu jazdy oglądamy/analizujemy na komputerze jakiś tam segment to widać
-najlepszy czas All Time ( man + woman)
- nasz najlepszy czas (PR)
ale kiedy to samo oglądamy na komórce to już ''prawie ''mamy dostęp do wszystkich naszych jazd na danym segmencie ( wyskakuje czas jazdy, średnia prędkość, średnie waty )
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaStarted by wojtek123 , 21 Apr 2021 strava, stravit and 2 more... |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Started by fzski , 08 Feb 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton and 1 more... |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Started by Gregory92 , 17 Oct 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieStarted by Born Ready , 15 Oct 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówStarted by Born Ready , 02 Jun 2018 Strava |
|