Napisano 22 kwiecień 2023 - 06:34
Może pomoże wtyczka StatHunters dla Opery/Chrome/Firefoksa…
„The StatsHunters browser extension will show your tiles on the following route builders: Strava, RWGPS, Brouter, Komoot, Mapy, Garmin, Hammerhead, Cycle.Travel, LocusMap, Dynamic.watch, Mapa, Alltrails.”
--
Marcin Trzaska
Napisano 22 kwiecień 2023 - 06:44
Ona jest tylko na WindowsMoże pomoże wtyczka StatHunters dla Opery/Chrome/Firefoksa…
„The StatsHunters browser extension will show your tiles on the following route builders: Strava, RWGPS, Brouter, Komoot, Mapy, Garmin, Hammerhead, Cycle.Travel, LocusMap, Dynamic.watch, Mapa, Alltrails.”
Napisano 22 kwiecień 2023 - 06:59
Na Maku też rany ale nie mając tego systemu nie wymieniam go :-)Aha...
Tylko proszę nie mów tego głośno, żeby się nie dowiedziała, bo mogłaby przestać działać na maku. ;-)
Niektóre wtyczki Firefoksa działają na Androidzie.
- czach i lukaszzsch lubią to
Napisano 22 kwiecień 2023 - 06:59
--
Marcin Trzaska
Napisano 22 kwiecień 2023 - 07:17
Rozszerzenie tylko przez tą stronę się dodaje. Nawet jak przełączyłem się na wersja na komputer to i tak nie działa ani na chrome ani na Firefox :-( No nic trzeba zabierać laptop w podróż jeśli nie chce się jeździć po tych samych trasachCoś takiego: https://chrome.googl...gory=extensions
🤔
Napisano 22 kwiecień 2023 - 19:29
A na stravie jak cos mozesz zaznaczyc tick My personal heatmap. A jesli chcesz zeby ulozyl trase po sciezkach ktorymi nie jechales to nie wiem czy to jest.
No właśnie nie mogę. Co próbuje wyskakuje mi komunikat o przesłaniu aktywności. I tak w kółko
Napisano 23 kwiecień 2023 - 12:45
Jak chcesz pojeździć po nowych miejscach to może warto zainteresować się kwadratami:
https://rowerowepora...aty-co-to-jest/
Napisano 11 maj 2023 - 19:56
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: strava
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|