Urządzenia Treningowe Garmin (Edge/fenix/fr) + Akcesoria
Napisano 07 styczeń 2017 - 12:16
- Edge 520: pozostało 82% baterii
- Virb X: sparowany z czujnikami (tętno, cad/V) oraz z telefonem, włączone wifi, jeden live (ok. minuty), remote: bateria do 0
- Virb basic (w trybie remote): bateria ok. 80%.
Chłodno było dla aku. ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
--
Marcin Trzaska
Napisano 07 styczeń 2017 - 22:02
Do telefonu za pomocą bluetootha.
Napisano 09 styczeń 2017 - 12:23
Chyba nie brak wsparcia wycofanego modelu? Raczej garminowski błąd w oprogramowaniu czy serwerach komunikacyjnych? Express nigdy do zbyt lotnego oprogramowania nie aspirował, pamiętam że przez spory czas mojego Fenixa nie widział (mobilny tak, to i problemu nie było), aż tu nagle zaskoczył po jakiejś poprawce oprogramowania - no właśnie, może wywal i zainstaluj nową wersję? Rada trochę z czapy, ale w przypadku oprogramowania garmina czasami pomaga .
Z innej beczki: 810/510 doczekały się aktualizacji oprogamowania. Rewelacji brak, po prostu wsparcie dla autostartu LiveTrack.
Edge Explore 1000 (ktoś używa w PL? ) oprócz powyższego dostał również wsprarcie dla GroupTrack oraz poprawki mające usunąć problemy kreatora kursów. Zważywszy, że Edge 1000 LiveTrack i GroupTrack dostał w październiku, to trochę czasu im wprowadzenie tych funkcji zajęło...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 09 styczeń 2017 - 18:56
No właśnie nie, drugi komp mam w naprawie, ale na tamtym wszystko chodziło. Teraz chciałem wszystko na lapku zainstalować, a nie mogę. Jak dostanę to od razu sprawdzę.
A może powodem jest to, że licznik jest już jakby zarejestrowany na innym komputerze?
Napisano 09 styczeń 2017 - 19:43
Reset do ustawień fabrycznych to lekarstwo na tą przypadłość.
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT