Uruchom ponownie Edge, eksport powinien działać.
Wyraźnie widać, że TAK.
Średnia moc jest równa mocy W/kg czyli wyraźnie widać, że /x [kg] jest równe 1 kg.
O ile pamiętam należało wprowadzić aktualną wagę w tych statystykach, najprawdopodobniej wprowadziłeś 1 i stąd takie, a nie inne W/kg.
Nie nie i jeszcze raz nie. Wszystko przed weekendem bylo ok na weekend waga sie zgubila? malo tego cale treningi sie zgubily z soboty i z fenixia i z edka są calkowicie puste ale wyslaly sie na TP...ciekawe.
Niczego nie dotykalem zadnych ustawien od weekendu. Dzis przejazdzka i co ?
https://connect.garm...vity/4665839158
I wszystko ok. Widac sama synchronizacja mu przypomniala ze jednak cos waże.
Ale widze ze bedziesz twierdzil ze maialem wage ustawiona na 1 no OK.
W czwartek przed weekendem tez wszystko bylo ok.
To bardziej chyba ciekawostka bo nie 1 i nie ostatni raz sie spotykam z dziwnymi wskazaniami i przywyklem ze czasem cos nie ttrybi
Samo sie przestawia ustawia gubi HGW
Garmin stwierdzil ze musze synchronizowac kablem.... Super rozwiazanie jak dla mnie kiedy nie mam koma sie rozlecial i dobrze mi bez niego wystarczy sluzbowy.... ( ale w nim mam zblokowane porty)
Mnie ta miara nie interesuje obecnie aale slabo to to wyglada.
This is Garmin i tyle. Ustawia przestawia gubi nie 1 i nie ostatni raz spotykam sie z tym. Zwykle sami przyznają ze mieli problemy na łaczach....
Musieli miec jakis bład w wekend albo wirusa zlapali. A ja mam pecha i czesto sie synchronizuje z ich problemami na łaczach.
Pozdr