RB jak Rondo Babka
Napisano 13 luty 2011 - 22:52
Jak na rondzie, dzisiaj i wczoraj chyba dużo było osób ?
Dzisiaj było słonecznie, raczej sucho i mroźno. Mimo, że temp nieznacznie poniżej zera, to odczułem zimno. Następnym razem na takie temperatury muszę zabrać cieplejsze ochraniacze na buty i cieplejsze rękawiczki.
Mam wrażenie, że grupka liczyła 10-15 osób. (Prawie) wszyscy na cienkich oponach.
Napisano 14 luty 2011 - 11:52
Taaak, no to robi się mało, bardzo mało czasu, tym bardziej, że rozchorowałem się na dobre :-/ Dziś był u mnie medyk i dostałem druga pajdę antybiotyków.......tak więc jestem uziemiony do końca tego tygodnia. Panowie doradźcie mi jak się zrestartować po takiej chorobie,żeby się zahartować i w miarę, szybko dojść do względnie przyzwoitych sił ?Pierwsze punktowane rondo trasą przez Nasielsk jest w pierwszą niedzielę po zmianie czasu na letni czyli chyba w ostatni weekend marca.
Napisano 14 luty 2011 - 13:04
Napisano 14 luty 2011 - 13:30
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 14 luty 2011 - 14:25
Musisz się podkurować i jak mówił Krzysiek ostro trenować na świeżym powietrzu, hartować się. A najlepiej to zostać morsem, oni podobno w ogóle nie chorują.Panowie doradźcie mi jak się zrestartować po takiej chorobie,żeby się zahartować i w miarę, szybko dojść do względnie przyzwoitych sił ?
Napisano 14 luty 2011 - 17:15
Napisano 14 luty 2011 - 17:26
No właśnie a ja mam taki charakter pracy a dokładniej mówiąc jestem na swoim i nikt mnie nie zastąpi i tu się robi problem z tym leczeniem :-| No ale jak mus to mus.i pamietaj żeby do końca wyzdrowieć. Bo jak sie powikłania pojawią to za fajnie nie będzie.