To witaj w klubie, ja tak samo ładowaliśmy transport, trochę sie spociłem, przegapiłem moment, ostygłem a dalej.....dalej to już było pozamiatane, nawet jak bym wypił cały gąsior tej czosnkowej nalewki to i tak było już po ptakach..... :-/A i ja też jeżdże duzo wysiadam z auta wsiadam a wtedy -5 non stop bylo ale jakoś dałem radę
RB jak Rondo Babka
Napisano 14 luty 2011 - 21:06
Napisano 16 luty 2011 - 16:19
u mnie jest tak:napisałem na forum, żeby się dowiedzieć, czy tylko mi nie działa, czy Wam też
Ostrzeżenie przed złośliwym oprogramowaniem
Ta strona została zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie. Otwarcie tej strony może być szkodliwe.
Opera Software stanowczo odradza odwiedzanie tej strony.
Napisano 25 luty 2011 - 21:24
Napisano 26 luty 2011 - 23:54
przyjedź na 10:10, o 10:15 startujemyile osób było na rondzie dzisiaj?
planuję pojawić się jutro, zbiórka o 10:00, tak?
Dzisiaj najpierw były 4 osoby, Ceranek zawrócił w Jabłonnej. Za Jabłonną dołączyła jedna osoba i we 4 dojechaliśmy do starego mostu, tam znowu zostaliśmy we trójkę i tak wróciliśmy do Warszawy. Bardzo mocny wiatr południowy, zimny i ciężko było z powrotem, ale wyszło słońce i zrobiło się trochę cieplej.
Napisano 28 luty 2011 - 17:54
Wyszło mi 77km bo ewakuowałem się na stacji hala marymont do metra. Bardzo zimny wiatr, od starego mostu jechaliśmy Rolniczą pod wiatr, dobrze że było nas z 10 osób więc jakoś się jechało. Na razie taki dystans mi wystarcza bo po przysiadach kolarsko jestem bardzo słaby no ale to zgodnie z planem :-)krzy1976,
Byłeś dzisiaj na Babce? Ile km, jak traska i pogoda?
Napisano 01 marzec 2011 - 11:32
Już teraz tylko rower :-) Cały marzec na 18kilowym trekingu, to powinno dobrze zrobić jak się przesiądę na 7kilową szosę :-)No to czas zacząc kolarskie treningi
jesteśmy w kontakcie, jeszcze nie wiem...krzy1976,
A wybierasz się w sobotę i niedzielę na Babkę z Ursynowa. Ja jeśli pogoda pozwoli wybieram się niestety w środę nie dam rady zrobić z Tobą trasy bo pracuję,
Napisano 07 marzec 2011 - 22:12