RB jak Rondo Babka
Napisano 13 marzec 2011 - 18:19
Jechałem z tyłu to wiem dokładnie, za każdym razem było to przywalenie przednim kołem w krawędź mega dziury. W efekcie dobicie opony do obręczy i po dętce. Ja też parę razy tak zrobiłem ale co innego opona 23C albo nawet 20C a co innego 35C ;-)Krzysiek, a te kapcie to łapali po wpadnięciu w dziurę , czy ktoś pinezki rozsypał
Napisano 13 marzec 2011 - 18:26
To podejrzewam, że uszkodziś się mogły nie tylko dętki ale obręcze też a to już inaczej boli. Ja miałem taki przypadek w zeszłym roku, wprawdzie opony nie przebiłem ale obręcz w Cosmic.ach była do wymiany....... :-PJechałem z tyłu to wiem dokładnie, za każdym razem było to przywalenie przednim kołem w krawędź mega dziury.
Napisano 13 marzec 2011 - 19:03
Dużo tych dziur na trasie przez Nasielsk? Bo to jest bardzo niepokojące jak zaczną się punktowe treningi to może nie skończyć się nawet uszkodzeniem koła, ale na położeniu połowy peletonu :cry:za każdym razem było to przywalenie przednim kołem w krawędź mega dziury
Wiesz, że nawet dzisiaj się zastanawiałem, czy do Was nie podjechać, ale 12 to dla mnie za późno.qqx zapraszamy do Pruszkowa ;-)
Napisano 13 marzec 2011 - 19:37
Dość dużo dziur ale większość naprawdę głębokich.Dużo tych dziur na trasie przez Nasielsk? Bo to jest bardzo niepokojące jak zaczną się punktowe treningi to może nie skończyć się nawet uszkodzeniem koła, ale na położeniu połowy peletonu :cry:
Wiesz, że nawet dzisiaj się zastanawiałem, czy do Was nie podjechać, ale 12 to dla mnie za późno.qqx zapraszamy do Pruszkowa ;-)
Napisz do mnie wcześniej jak w którąś sobotę będziesz się wybierał do Pruszkowa na trening to razem pojedziemy. W niedzielę mimo wszystko RB :-)
Napisano 13 marzec 2011 - 20:23
tak, dobrze że mi przypomniałeś to dam tutaj na forum ogłoszenie. Prawdopodobnie będzie spora ekipa, część chłopaków z Olsha, chłopaki z Ośka Warszawa no i kto tylko chce. Misha może pojeździsz z nami w środę ?Jest fotka naszego zacnego Krzysztofa kilka postów wyżejkrzych1976 wrzucisz fotki stroju RB?
krzy1976, napiszę jak będę się wybierał do Pruszkowa. A w najbliższą środę Warka? Adam już pisał do mnie że się szykuje :mrgreen:
Napisano 13 marzec 2011 - 22:46
Lubię się wozić na kole :-)A na końcu, wozi się na kole.....koniec podjazdu w Dębe z dzisiaj:
Skąd masz tę fotkę?
W środę szosówka, czy kolubryną ?
Szosa dopiero od 26 marca, do tej pory pomęczę się trekingiem, robię siłę ;-)
Fotka jest z facebooka:
http://www.facebook....6881144