A który to jest Adam???? Jeździł może kiedyś z nami na Warkę? Na jakim jeździ rowerze? Może go skojarzę?Adam mocny jak zawsze.
RB jak Rondo Babka
Napisano 20 marzec 2011 - 20:27
No jak go nie pamiętasz to chyba nie dostałeś od niego wycisku :mrgreen:A który to jest Adam???? Jeździł może kiedyś z nami na Warkę? Na jakim jeździ rowerze? Może go skojarzę?Adam mocny jak zawsze.
Dłuższe czarne włosy, uśmiechnięta buzia i Merida Scultura
Napisano 20 marzec 2011 - 22:16
Merida mi się kojarzy ale coś słabo sam Adam............ :roll: Czy On czasem jechał z nami wtedy na Warke w listopadzie co tak było ostatni raz ciepło przed zimą ?No jak go nie pamiętasz to chyba nie dostałeś od niego wycisku :mrgreen:
Dłuższe czarne włosy, uśmiechnięta buzia i Merida Scultura
Napisano 26 marzec 2011 - 14:37
Dzisiaj to była frekwencja 1 ja sam jak palec. Pogoda była całkiem znośna, jak ruszyłem z Babki to drogi już były suche i wyszło słońce.
Zrobiłem sobie trasę i bardzo fajnie się jeździło, dziwi mnie, że ludzie tak się przelękli śniegu.
Napisano 26 marzec 2011 - 14:49
Trzeba było napisać że będziesz, wieczorem się nastawiłem że nie pojadę ale dlatego że domowe sprawy mnie zatrzymywały, ale okazało się że mogłem spokojnie pojechać.Ja dzisiaj pojechałem na rondo i co......kompletna klapa.
Dzisiaj to była frekwencja 1 ja sam jak palec. Pogoda była całkiem znośna, jak ruszyłem z Babki to drogi już były suche i wyszło słońce.
Zrobiłem sobie trasę i bardzo fajnie się jeździło, dziwi mnie, że ludzie tak się przelękli śniegu.
Napisano 26 marzec 2011 - 23:08
Nie pisałem, że jadę, bo trochę przestraszyłem się tych prognoz, ale że rano nie było tragedii to się wybrałem. W sumie to miałem zadzwonić do Ciebie z Babki, wyszedł byś na trening?
#313 Gosc_Pegos_*
Napisano 27 marzec 2011 - 17:44
Napisano 27 marzec 2011 - 20:23
noooo, jakbyś zgadł :-)Pegos, uuuu niedobrze jak Krzyśka nie ma na rondzie to musiało mu coś poważnego wyskoczyć, A Ty byłeś jakie tępo?
Z tego co wiem to niewiele było osób na rondzie, wiele osób znajomych nie pojechało, część miała inne sprawy na głowie, część pojechała na Służewiec na kolarski czwartek.
Napisano 09 kwiecień 2011 - 12:27