RB jak Rondo Babka
Napisano 29 sierpień 2011 - 18:18
no no, ja bym powiedział że średnia wyszła nawet 49km/h zaokrąglając do góry albo że 48.7km/h :-) fajnie nie wiedziałem że było tak szybko. Utrzymałeś się w grupie przez całą rundę aż do Łomianek ?tak
http://connect.garmi...ivity/109662228
następne 5 km to już tylko 47km/h
#683 Gosc_ziemo_*
Napisano 29 sierpień 2011 - 18:35
Napisano 03 wrzesień 2011 - 19:23
Dziś miałem przyjemność popełnić ten błąd po raz pierwszy i wybrać się z Wami na rowerku MTB.
W pewnym momencie peleton rozerwał się na co najmniej dwie <> równe grupy i odrabianie 200-300m straty trwało aż do nawrotki. Nie zauważyłem jak duża część pojechała przez most .
Mam pytanie jakie są zwykle założenia takiej jazdy, tzn. konkretnie czy przez most pojechali tam bo tego wymagało "100% normy" czy po prostu to już część rozjazdu do domów dla ludzi mieszkających po zachodniej stronie Wisły ?
Napisano 04 wrzesień 2011 - 19:35
Szkoda, że tak późno :mrgreen: koniec sezonu za pasem.i pięknie, widzę że forma się ładnie ustabilizowała
Ale miło jak po prysznicu, wielkim talerzu spaghetti made in żonka i godzinnej drzemce człowiek jest znowu gotowy do jazdy. Regeneracja u mnie bardzo przyśpieszyła.
Szkoda, że Cię nie było, gdzie dzisiaj śmigałeś?
Napisano 04 wrzesień 2011 - 22:04
Gratulacje rozmawiałem z Perkim i wiem jak bylo :-) fajnie że zabrałeś się z ucieczką, byłeś w tej pierwszej grupie czy w tej którą dociągnął Perki z Robertem ? ;-)No i kolejna Babka zaliczona :mrgreen: udało mi się przyjechać w pierwszej grupie finiszowałem gdzieś koło 12 miejsca. Średnia z rundy punktowej wyszła 40,4.
Napisano 05 wrzesień 2011 - 20:45
Mi poszło bardzo słabo, zupełnie nie noga nie podawała ;-) Zu 8, Paweł dalej, Czo jeszcze dalej a ja 4 od końca ;-) Czy jest jakaś duża odczuwalna różnica w górach pomiędzy korbami 172.5 a 175 ? czy po prostu moja górska forma jest bliska zeru ;-)krzy1976,dzięki, byłem w pierwszej grupie.
A jak tam u Was jak sobie poradziliście na wyścigu? Adam proponował mi, żebym pojechał, ale niestety nie mogłem, nawet nie wiesz jak żałuje.
Napisano 06 wrzesień 2011 - 14:25
tak, tutaj są wyniki: http://www.naszosie....stwie-szosowym/Ten wyścig o którym piszecie to Górskie Szosowe MP Masters?