Grupy Campagnolo
Napisano 05 grudzień 2010 - 13:10
Napisano 12 styczeń 2011 - 08:26
-->wicklowman
ty widze dzwoniles do BIKE24, mozna tam z nimi gadac po angielsku?
musze chyba do nich przedzwonic bo lekko mnie olewaja z zamowieniem.
Sklep odradzam, dlaczego, jest kilka postów wyżej. Dokładniejsze info poszło na PW.
Gosc_OutsideR_*
Napisano 15 styczeń 2011 - 19:49
Natrafiłem na oferty klamek campy do korb i przerzutek 3-rzędowych, czy takowa z dwurzędową pp i korba w/w będzie dobrze współgrać?
Napisano 13 luty 2011 - 19:04
cena w PL --> http://www.wertykal....er_11s-544.html
i cena w USA --> http://www.competiti...5&MODE=SPECIALS
A więc za pół ceny ;-)
Ostatnio zakupiłem w tym sklepie korbę SRAM'a i cła za małą paczkę nie doliczyli, więc (nawet jakby cło doliczyć) jest to okazja.
Napisano 14 luty 2011 - 11:12
ps. całego chorusa też tam kupowałem.
Pozdro
Napisano 16 luty 2011 - 20:36
Apropos Korb , bylem dzisiaj w sklepie , ogladalem te Korby Rotor`a , dwa modele , ta aero 3D i ten drugi model 3D z tymi Q-Rings`ami , modele 2011 ...sam nie wiem co o tym myslec , jeszcze sie zastanowie nad kupnem , moze znajde gdzies troche wiecej opini o tych korbach .
Napisano 17 luty 2011 - 10:43

Gosc_kobrys_*
Napisano 17 luty 2011 - 13:27
Zobaczcie ile już grup zawodowych jeździ na korbach Rotora i "jajach". I co, często spada im łańcuch podczas jazdy???
Jeśli tak by było faktycznie, to w peletonie profi nie byłoby już od dawna Rotora...
Może zdarzyć się takie coś, ale zauważ, że 99% ludzi z rotorem ma ich chaincatcher. Nikt nie chce przypadkiem skończyć jak schleck

Gosc_kobrys_*
Napisano 17 luty 2011 - 14:41
Rotor sponsoruje ekipę i chcą nie chcą muszą na tym jeździć.Jeśli tak by było faktycznie, to w peletonie profi nie byłoby już od dawna Rotora...
Miałem kiedyś jajowate korby do górala Shimano
1. Trochę orientacji by Ci się przydało. Faktem jest, że jeśli sponsoruje to zawodnicy muszą jeździć, ale prawda jest taka, że tylko Ci którzy chcą zakładają jajowate blaty. Jeśli ktoś nie chce jak np. Thor Houshovd nie musi - Rotor dostarcza identyczne okrągłe blaty. Nie wszystkie to Q-Ringi.
2. Ile kurde trzeba razy powiedzieć, że Shimano było 20 lat temu i całkiem inaczej działało? I tak wrzucicie do jednego wora...
Dodaj odpowiedź