[2019] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 07 April 2019 - 21:04
A ubiegłoroczne koszulki nie miały tego problemu? No i co to znaczy "mocno się podciągają" - widać szelki od spodenek? Zasadniczo wszystkie koszulki z lycry które mam trzeba co jakiś czas poprawić w trakcie jazdy - taki ich urok.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 06 September 2019 - 22:22
Czy przetarcie lycry na spodenkach podlega jakiejś reklamacji?Ktoś może miał okazje pytać Raso? Sytuacja słaba bo komplet dość oszczędnie używam, a ostatnio zauważyłem na samym środku - że tak powiem - tyłka spore przetarcie, tuż nad wkładką przez które ludzie jadący na moim kole mają niezapomniane widoki. Trochę słabo bo do tej pory nie zdarzyło mi się aż tak zajechać ubrań kolarskich w przeciągu niecałego sezonu... Nie do końca jestem przekonany, że to wina nadmiernego użytkowania.
Posted 07 September 2019 - 18:34
#338 Gosc_tobo_*
Posted 08 September 2019 - 16:58
Czy przetarcie lycry na spodenkach podlega jakiejś reklamacji?Ktoś może miał okazje pytać Raso? Sytuacja słaba bo komplet dość oszczędnie używam, a ostatnio zauważyłem na samym środku - że tak powiem - tyłka spore przetarcie, tuż nad wkładką przez które ludzie jadący na moim kole mają niezapomniane widoki. Trochę słabo bo do tej pory nie zdarzyło mi się aż tak zajechać ubrań kolarskich w przeciągu niecałego sezonu... Nie do końca jestem przekonany, że to wina nadmiernego użytkowania.
Wg mnie to ich niedoróba albo zonk produkcyjny- mi żadnych nie udało się tak zużyć przez 22 lata jazdy w najróżniejszych cenowo i jakościowo.
- piotrkol likes this