Rozmiar XXL
Przód - 58 cm
Tył - 64 cm
Pod pachami - 49 cm
Koszulka 2XL i spodenki XL.
Napisano 15 listopad 2018 - 18:55
Jaka to wersja koszulki cut czy training i jaki masz wzrostRozmiar XXL
Przód - 58 cm
Tył - 64 cm
Pod pachami - 49 cm
Koszulka 2XL i spodenki XL.
Napisano 15 listopad 2018 - 20:13
To pytasz o szelki czy o kolory? Szelki we wszystkich są takie same, czyli z taśmy, kolor podejrzewam, że będzie biały.
Mam spodenki RASO na taśmie i też jakoś nie widzę różnicy po założeniu między taśmą a siatka, więc w tym roku biorę siatkę.
Napisano 15 listopad 2018 - 20:38
Hej.
A jaki rozmiar wybraliście do podobnych wymiarów jak: 176 83kg 102 ?
Myślałem o XL training i skrócić nogawki. rękawki widzę i tak są dosyć krótkie
Mam 178 - 88kg -106 - pas 96 i dla mnie XL training jest ok, to dla Ciebie XL może być zbyt duża w klacie
Napisano 15 listopad 2018 - 20:46
Czy jest możliwość zwrotu w przypadku produktów nie persanolizowanych (rękawki,nogawki) ?
Prędzej wymiana na inny rozmiar. Żeby mieć możliwość zwrotu, musisz kupić w sklepie raso.
Siatka, czyli wersja premium trzeba wybrać ?
Siatka to standard, taśma to premium i dopłata.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 15 listopad 2018 - 21:00
Napisano 15 listopad 2018 - 21:28
Prędzej wymiana na inny rozmiar. Żeby mieć możliwość zwrotu, musisz kupić w sklepie raso.
To może inaczej. Na ile elastyczne są (przede wszystkim) ściągacze w nogawkach? Czy jeśli spodenki pasują mi XL, no nogawki też XL czy wystarczą L? Na długość na pewno będą dobre, wzrost 175, pas 90.
Z rękawkami to już mniejszy problem
Napisano 15 listopad 2018 - 21:42
To może inaczej. Na ile elastyczne są (przede wszystkim) ściągacze w nogawkach? Czy jeśli spodenki pasują mi XL, no nogawki też XL czy wystarczą L? Na długość na pewno będą dobre, wzrost 175, pas 90.
Z rękawkami to już mniejszy problem
Na stronie jest napisane, aby brać w takim samym rozmiarze co spodnie i koszulka
Napisano 15 listopad 2018 - 22:50
Proszę doradźcie jaki rozmiar wybrać: wzrost 184 ,80 kg, klata 100 pas 90 🤔. Myślałem Koszulka XL cut spodenki XL- 3 cm
Ja bym brał L cut i spodenki L bez skracania
To może inaczej. Na ile elastyczne są (przede wszystkim) ściągacze w nogawkach?
Z tego co pamiętam nie są specjalnie elastyczne. Najlepiej brać w rozmiarze koszulki i spodenek bo są dopasowane właśnie jeśli chodzi o obwód ściągaczy.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 16 listopad 2018 - 09:39
Wpisz cokolwiek, i tak przejdzie przecież.
Ribble R872 - Octane One Gridd