[2019] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 02 grudzień 2018 - 15:14
Wrzuciłem zdjęcie tylko po to żeby pokazać, że coś się dzieje w sprawie zamówienia. Kolory tak jak napisałem wcześniej są do poprawki ponieważ nie przypominają projektu.
- pimpf, piotrkol i phixion lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 04 grudzień 2018 - 15:45
Tak właśnie myślałem że w rzeczywistości nie będzie dobry. 4 pierwsze dobrałem z wydruku na materiale a ostatni czyli właśnie 321 "na oko" na monitorze.
Co do granatowego to poza 648 wysłałem jeszcze 2 inne do wypróbowania których nie umieściłem na forum.
Napisano 19 grudzień 2018 - 10:59
Jak sytuacja? Ubrania trafiły już do realizacji?
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 20 grudzień 2018 - 16:49
Próbki kolorów to ja dostaje nawet szybko tylko w ogóle nie przypominają tego o co prosiłem. Jakoś ciężko idzie dobór kolorów. Mogło by się wydawać że jak jest zdjęcie koszulki to nie będzie problemu...
Na pocieszenie powiem że jak już ustalimy wygląd to samo uszycie nie zajmie zbyt wiele czasu.
- Siecky lubi to
Napisano 21 grudzień 2018 - 15:10
Dzięki, używają Pantone.
Doszedłem do wniosku że trzeba trochę zmodyfikować sam gradient ponieważ w obecnej postaci jasny kolor u góry zbyt szybko zaczyna się przyciemniać. Na oryginalnej koszulce zielony jest niezmienny aż do 1/4 koszulki a dopiero później zaczyna przechodzić w granatowy.