[2019] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 06 styczeń 2019 - 19:41
Jest postęp. Zielony i samo przejście wydają się być już akceptowalne. Jedynie dolny kolor można by lekko poprawić.
Zaznaczam że jest to zdjęcie zrobione komórką przy słabym oświetleniu. W rzeczywistości kolory wyglądają trochę inaczej (lepiej).
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 11 styczeń 2019 - 14:01
Wstępny plan jest taki żeby zamknąć zamówienie w okolicy 21-22 stycznia. Przed 25 stycznia wszystko powinny być już rozesłane.
- pimpf, piotrkol, phixion i 1 inna osoba lubią to
Napisano 16 styczeń 2019 - 13:49
Zdaję sobie sprawę że nie jest identycznie ale bez dostępu do plotera i wykonania 20 wydruków nie jest łatwo wstrzelić się idealnie w kolor. Trzeba też mieć na uwadze że porównujemy podkolorowane zdjęcie reklamowe do mojego zdjęcia z komórki.
Napisano 16 styczeń 2019 - 15:33
Ważniejsze jest jakie są odczucia na żywo? Jeżeli wygląda to dla Ciebie ładnie to znam Twój gust na tyle, że i dla mnie może być Przy takich detalach ciężko cokolwiek mądrego stwierdzić zza monitora oglądając zdjęcie robione telefonem w nieznanym miejscu i świetle.
Na przykład nie wiem czy na żywo to rzeczywiście jest takie niebieskie przebarwienie w okolicach brzucha? Podejrzewam, że nie bo u mnie występuje tylko na jednym z 4 monitorów
Zestaw sobie koszul z czarnymi spodenkami i jeśli wygląda to dobrze to ja jestem na tak
Napisano 16 styczeń 2019 - 16:13
Niebieskiej poświaty nie ma, ale w stosunku do projektu jest więcej zielonego niż "granatowego" oraz "granatowy" trochę wpada w purpurowy. Nie wygląda to źle, natomiast jest nieco inaczej niż planowaliśmy.
Mam dylemat bo jak zabiorę się za kolejne poprawki to minie miesiąc a i tak nie wiadomo co na końcu wyjdzie... Z drugiej strony nie chcę żeby połowa osób była niezadowolona.
Napisano 16 styczeń 2019 - 18:16
Napisano 16 styczeń 2019 - 20:12
Nie odbieraj tego jako pretensji to po prostu głos w dyskusji i zdaje sobie sprawę z Twoich dylematów... i nie zadroszczę
... Jeśli to cokolwiek może Ci pomóc... głosowanie dotyczyło projektu a nie terminu realizacji. Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Napisano 17 styczeń 2019 - 08:55
Zadzwonię dzisiaj do Raso, zapytam czy można zrobić jeszcze jedną serię poprawek.
A plecy koszulki jak wyglądają?
Tak jak przód i przy robieniu zdjęcia są te same problemy z odwzorowaniem koloru.
Nie kombinuj, pogoda się robi
Nie ukrywam że tak by było najwygodniej dla wszystkich
A da rade żeby zobaczyć jak ta koszulka na kimś wygląda?
Nie obiecuję ale zobaczę co da się zrobić.
... głosowanie dotyczyło projektu a nie terminu realizacji.
Dochodzi jeszcze wolny termin w Raso i zbliżający się sezon.
Ten kolor przynajmniej na zdjęciu jest mało intensywny jakby wgl jakiś inny odcień.
Wystarczy porównać ubiegłoroczną koszulkę z tą na zdjęciu żeby się przekonać jak "wiernie" zdjęcie pokazuje kolory. Ale faktycznie odcień dołu jest inny niż na projekcie - bardziej fioletowy.