Filtr powiadasz. Jeszcze trochę i będzie trzeba zaopatrzyć się w maskę przeciwgazową z jakimś filtrem oczyszczajacym powietrze wdychane, albo lepiej - chodzić z butlą na plecach i oddychać czystym, nie skażonym tlenem ;-)Masz racje , kup sobie Filtr tzw ; odwroconej osmozy i uzyj remineralizatora
W tym własnie sęk, że żyjemy w czasach, w których życie stało się banalnie łatwe. A przynajmniej cel, jakim jest ułatwianie sobie życia w każdym jego aspekcie, jest wręcz 'oczywistą oczywistością'. Więc nie wróżę zbyt optymistycznych scenariuszy, że nagle człowiek zapragnie powrotu do natury, masowo porzuci dobra doczesne oraz technologiczne, i zacznie żyć jak dawniej, tylko dlatego, że poczuje w sobie 'zew natury' ... Nie łudziłbym się, chociaż sam bym chciał dożyć w zdrowiu 100 lat.Rowniez mam taka nadzieje ze kazdy zdrowo myslacy czlowiek z odrobina intelektu , zacznie wprowadzac zmiany a nastepnie duze zmiany dla dobra swego i swoich dzieci ...
Myślę to ja cały czas (a czasem mam wrażenie że aż za dużo), ale wyciągam wnioski z obserwacji otoczenia i uczę się przez całe życiea Ty widze zaczynasz myslec