Jump to content

Photo

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 replies to this topic

#681 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Posted 08 January 2020 - 18:06

.

#682 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 08 January 2020 - 18:11

Nie wiem czy to do mnie? Ale gdzie ja wyzywam twoją rodzinę?

Jesteś "inny" i chory, ale to żadne publiczne wyzywanie

#683 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Posted 08 January 2020 - 18:18

.

#684 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 08 January 2020 - 18:23

Nie widzę podstaw. "Dyskutujesz na własną odpowiedzialność i ryzyko", nikt nie karze ci kontynuować. Zniknij

#685 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 08 January 2020 - 19:53

Anglia wzywa.
Ostatnio chwaliłeś się 300+ I jeśli pamiętam to było 500 m przewyższenia.
Tu mogę Ci zaoferować 300 km z 6000 m przewyższenia.
Po koleżeńsku, wikt i nocleg za fri. Resztę ogarniesz sam inaczej będzie na sponsoring wyglądać.
Musisz też przygotować prowiant na takie wyzwanie, coś idealnie pod siebie. I rower skonfigurować lekko, pod profile trasy (sporo podjazdów 25%).

Tylko się zastanawiam czy to ma sens bo Ty nosa za swe podwórko nie wystawiasz.
Ja bym takiej oferty nie odrzucił. No ale to ja.

#686 kaido2

kaido2
  • Użytkownik
  • 837 posts

Posted 08 January 2020 - 21:18

Nie powiem, oferta spoko.

CykloOpole !!! :)

#687 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 08 January 2020 - 21:29

Anglia wzywa.
Ostatnio chwaliłeś się 300+ I jeśli pamiętam to było 500 m przewyższenia.

Tylko się zastanawiam czy to ma sens bo Ty nosa za swe podwórko nie wystawiasz.
Ja bym takiej oferty nie odrzucił. No ale to ja.

300 km i 500m przewyższenia? To musi być mega nudne.

Twoja oferta powinna być traktowana jako nagroda. Trzeba sobie zasłużyć, ale nie pracą w cyrku(w sensie forum) jako klown :P

Ale chwila...klowna już nie ma, zniknął... wpisy pousuwał, nie cytowałem i mega chaos się zrobił z tymi kropkami :/

Pewnie zaraz się pojawi w kolejnym wcieleniu :D

#688 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8,612 posts
  • SkądSulęcin

Posted 08 January 2020 - 21:37

Jak się pojawi to od razu wyleci. Co za dużo to nie zdrowo - skończyło się pobłażanie i moja cierpliwość.

• beskidbike and mikroos like this

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#689 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 08 January 2020 - 21:41

Spoko, ja tam się nie obrażałem, tak jak się do wpisu Krisa odniosłem. Ale co na priv poczytałem to moje ;)

#690 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 08 January 2020 - 21:42

Całkiem poważnie to zanim tu przyjechałem nie przychodziło mi do głowy że mogą być tu tak obłędne trasy, wymagające technicznie, kondycyjnie i oferujące rewelacyjne walory widokowe :)

#691 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 08 January 2020 - 21:50

300 km i 500m przewyższenia? To musi być mega nudne.
Twoja oferta powinna być traktowana jako nagroda. Trzeba sobie zasłużyć, ale nie pracą w cyrku(w sensie forum) jako klown :P
Ale chwila...klowna już nie ma, zniknął... wpisy pousuwał, nie cytowałem i mega chaos się zrobił z tymi kropkami :/
Pewnie zaraz się pojawi w kolejnym wcieleniu :D

Żadna nagroda. Ja zwyczajne cierpię na deficyt wspólnego kręcenia z kimś kto posługuje się moim językiem podstawowym :)
Jeśli ktoś chce przeżyć "życiówkę", ma dość oklepanych Alp, Kanarów czy Chorwacji- warto przyjechać do środkowej Anglii. Potrafi zaskoczyć. :)
  • Prozor and beskidbike like this

#692 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 08 January 2020 - 23:06

Niemniej dla "wybrańca" jest to mega przywilej, a dla ciebie szacunek za propozycję.

Tak w ogóle, to myślałem, że ty cały czas siedzisz w Norwegii ;)

#693 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 08 January 2020 - 23:13

Nie. Norwegia kraj piękny ale w pewnych życiowych sytuacjach nieznośny. Na wypad rowerem czy czymkolwiek innym - rewelacyjny. :)
A zamiennik oferty dla naszego wygnańca udostępnionej komuś chętnemu- do rozważenia ;)
  • Prozor likes this

#694 Gosc_Tomek532_*

Gosc_Tomek532_*
  • Gość

Posted 12 February 2020 - 12:24

Witam wszystkim 

Jesli ktoś bedzie chętny na zarobek 10% tygodniowo od swojej kwoty to zapraszam na fb i też wiecej informacji udziele o firmie :)

SPAM, autor BAN.

Edited by Prozor, 12 February 2020 - 14:22.
Wpis moderacyjny

#695 d.m.

d.m.
  • Użytkownik
  • 161 posts

Posted 28 February 2020 - 09:31

Jak się pojawi to od razu wyleci. Co za dużo to nie zdrowo - skończyło się pobłażanie i moja cierpliwość.

Cześć, możesz odnieść się do swojego postu ze stycznia w kontekście powrotu Adasia na forum?
  • beskidbike likes this

#696 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 28 February 2020 - 09:34

A co burzę ład PISANIA TYLKO I WYŁĄCZNIE o trenażerach z wirtualem, zwifcie i innej elektronice 365 dni w roku? 😁

#697 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 28 February 2020 - 09:40

Nie. Bardzo prosiłes, błagałeś o bana, rzucałeś mięsem, chciałeś kasacji konta. Dostałeś, zgodnie z życzeniem. Więc?

#698 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 28 February 2020 - 09:47

Ale teraz jest teraz, chyba że składałem jakąś przysięgę publicznie, albo u notariusza coś. Pisałem tam bo beskid lepiej wiedział jak jeżdżę, ale to ja jestem nad hejterami nie odwrotnie. Hejterzy przychodzą odchodzą a ja mam to po prostu w d.. 🚴
Jeden z moich hejterów który chyba uroił sobie że jest moim trenerem a nawet chyba i ojcem taki przybierał ton(nie ważne że 7 lat młodszy) już nie jeździ niestety bo w sumie mocny był, ponoć się wypalił.

Inny znowu który mnie followuje odkąd mam strave i dawał kudosy jak jeździłem dużo a śmiał się jak mniej, ba też uważał się za mojego trenera i boga chyba.. od listopada ma przejechane bodajże koło czterdziestu godzin jak nie mniej. I takich przykładów mogę podawać wiele.

#699 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 28 February 2020 - 09:55

A najbardziej komiczny przykład, ale jego akurat lubię.

Kolo śmiał się że trenuje po kilka h jak starczy godzina. Mówił że jest mocniejszy liczył mi waty zanim kupiłem miernik, mówił że jazda nie ma sensu ponad 2h, że trenera ma, że jechać 6h to turystyka...

4 lata później "trudno żebym był tak mocny jak Ty skoro jeździsz 3 razy więcej.", "Też chciałbym jeździć dłuższe trasy czasem ale nie mogę z powodu pleców"

Także sami widzicie

#700 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 28 February 2020 - 10:23

Ale teraz jest teraz, chyba że składałem jakąś przysięgę publicznie, albo u notariusza coś. Pisałem tam bo beskid lepiej wiedział jak jeżdżę, ale to ja jestem nad hejterami nie odwrotnie. Hejterzy przychodzą odchodzą a ja mam to po prostu w d.. 🚴

Nie kolego, mylisz się, nikt nie odchodzi. To ty tu przychodzisz i rozp...lasz "mój" temat. Spójrz wyżej na swoje wykropkowane posty, jaki burdel. Kto to będzie sprzątał?

Cześć, możesz odnieść się do swojego postu ze stycznia w kontekście powrotu Adasia na forum?

Są "układy" których nie przeskoczysz ;) 

Reply to this topic