Jump to content

Photo

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 replies to this topic

#741 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 28 February 2020 - 19:28

wiadomo że jesteś uzależniony od bycia tu.

raczej uzależniony od potrzeby zaistnienia, dowartościowania, potrzeby poklasku, pochwalenia się "jaki jestem zajebisty, a wy ciency"

Jak nie szło, to siedział cicho z podkulonym ogonem.

Ale w sumie...fajnie, że wszystko się układa i szczerze życzę jak najlepiej :)

#742 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 28 February 2020 - 19:31

Nikogo nie nazwałem tu cienkim.

#743 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 13:36

Wracając do wczorajszego tematu rodziny. Nie ma nic gorszego niż być takim w 100% typowym człowiekiem. Który żyje bardzo krótko, bardzo przeciętnie, bardzo normalnie uczciwie jest posłuszny państwu, ma rodzinę żonę dziecko uśmiecha się w kościele, do sąsiadów... Myślę że lepiej by się nie urodzić niż takim być... Bo jaki to sens nie dość że żyje taki krótko że aż wstyd na grobie mieć datę śmierci i urodzenia, to był szeregowym człowiekiem na 7 miliardów...

#744 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 29 February 2020 - 13:41

A skąd wniosek że chodzi w tym przypadku o zbiór takich przypadłości?
Typowy = żyjący krótko? Uczciwość ujmuje życiu?

Eh, skąd się ty wziąłeś, jakie życiowe urazy ukształtowały twój światopogląd? 😁😁😁

#745 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 29 February 2020 - 18:46

Jakby się tak zastanowić, to tylko współczuć rodzicom, kogo wychowali. Chyba że to jakaś patologia

#746 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 18:53

Zaczyna się najeżdżanie na rodzinę XD

#747 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 29 February 2020 - 18:57

Wiesz, jeśli ktoś ma takie objawy jak ty, czyli wahania nastrojów z wpadaniem w skrajności jak to robisz, od radości do zapędów samobójczych to odpala się czerwony alarm bo człowiek sam z siebie takiej krzywdy sobie nie robi. Coś kuleje albo leży.

#748 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 19:01

Pierwsze słyszę żebym miał zapędy samobójcze XD wręcz przeciwnie więc coś sobie wmawiasz.

#749 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 29 February 2020 - 19:17

Przecież można prowadzić radosne życie wrzoda na dupie :P

#750 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 19:26

Ty jesteś taki zajęty że nawet na zwifta nie starcza czasu, a siedzisz na forum pół dnia i akurat zawsze tam gdzie ja się udzielasz 😄😀

#751 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 29 February 2020 - 19:39

Nie lubię Zwifta i nie używam, a na forum dopiero teraz mam czas, bo chociaż dzisiaj nie byłem w pracy, to miałem obowiązki domowo-rodzinne. Wiem, dla ciebie to abstrakcja. A ty co dziś pożytecznego zrobiłeś? xD

#752 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 19:52

Ja byłem na rowerze, a o wychowaniu dzieci i życiu rodzinnym są inne fora. Tam byś pisał o FTP i watach skoro tu piszesz o życiu rodzinnym?XD

#753 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:20

Wracając do wczorajszego tematu rodziny. Nie ma nic gorszego niż być takim w 100% typowym człowiekiem. Który żyje bardzo krótko, bardzo przeciętnie, bardzo normalnie uczciwie jest posłuszny państwu, ma rodzinę żonę dziecko uśmiecha się w kościele, do sąsiadów... Myślę że lepiej by się nie urodzić niż takim być... Bo jaki to sens nie dość że żyje taki krótko że aż wstyd na grobie mieć datę śmierci i urodzenia, to był szeregowym człowiekiem na 7 miliardów...

Adam, Ty jak coś czasem palniesz z dupy.. Ty też nie prowadzisz jakoś szaleńczo fascynującego życia w mojej ocenie. I przypominasz mi mojego ojca... Wspaniały gość ale ma jedną paskudną wadę. Nie rozumie, że każdy człowiek to indywiduum z własnymi poglądami, własnym kręgosłupem moralnym, indywidualnymi potrzebami. To, że Ty nie chcesz i nie rozumiesz sensu posiadania rodziny to nie znak, że nie stanowi to wartości w ogóle. A sugerowanie, że Twoj światopogląd jest lepszy od światopoglądu pozostałych, świadczy jedynie o braku dojrzałości i śmierdzi mi narcyzmem. Ciebie chyba jeszcze życie, po prostu nie doświadczyło. Nie utarło nosa, że tak lekko wypowiadasz tego typu słowa. I nie liczysz się ze słowami w ogóle. Przecież tym co napisałeś obraziłeś chyba wszystkich posiadających tu rodzinę. Weź Ty myśl trochę i czasem spróbuj się postawić na miejscu drugiego człowieka. To się nazywa EMPATIA. Jedna z najpiękniejszych i najbardziej wartościowych umiejętności, do których człowiek jest zdolny.
  • d.m. likes this

#754 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:26

Ale to jest właśnie klasyka gatunku. Takie grożenie jak Ty robisz w tym momencie "życie cię nie doświadczyło. Jeszcze zobaczysz. Przekonasz się o boskim świecie. Zobaczysz za x lat" klasyczne teksty żeby kogoś zniżyć do poziomu dna.

Takie teksty to ja słyszę od urodzenia xd tak samo że miałem się wypalić jak jesteśmy przy temacie szosowym xd

#755 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:28

"Dopiero teraz czuję, czym jest wolność" - Mike Tyson o rodzinie :) człowiek który przebalował więcej kasy niż cały TDF z Giro zarobił,do tego kłopoty z prawem itd.

#756 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:31

Ja wolę mówić że ktoś może wszystko niż walić teksty "życie cię nauczy". Ludzie do swoich dzieci powinni mówić że mogą być "wielcy", i najlepsi na świecie a mówią że właśnie "zobaczą". To są groźby.

#757 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3,724 posts

Posted 29 February 2020 - 20:31

Pierwsze słyszę żebym miał zapędy samobójcze XD wręcz przeciwnie więc coś sobie wmawiasz.

Wystarczyłoby zacytować cię z jednego z poprzednich tu wcieleń.

#758 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 29 February 2020 - 20:34

Ja tylko pamiętam jak po raz "enty" powtarzał że "kończy z kolarstwem" i "rzuca rower" :D

Zresztą w tym wcieleniu już też się żegnał. Może się nawrócił, a my z nadzieją źle zrozumieliśmy, że zaś prosi o bana? :P

#759 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:35

Ale ja mam taki styl emocjonalny po prostu XD

#760 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Posted 29 February 2020 - 20:43

Ale żeby trochę wybielić swój wizerunek to powiem że też kiedyś myślałem że fajnie byłoby mieć kiedyś rodzinę 👨‍👩‍👧‍👦

Reply to this topic