Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
Napisano 07 marzec 2020 - 21:38
Ba. Nawet wierzę że Ty byś zrobił bez problemu
Kondycyjnie nie wiem, ale wiem, że problem byłby z dupą i kręgosłupem, więc przyjemność średnia :/
Wielu ludzi jeździ takie dystanse, zobacz ile jeździ kolega @impa z forum. Różnica jest tylko taka, że nie wspominają o tym ani słowa. A ty pi&@lisz o tym, jakby to był jakiś lot w kosmos
- Senninho lubi to
Napisano 07 marzec 2020 - 21:41
Naprawdę nie robicie na mnie wrażenia, 75% gości z tego forum zaczęła jeździć gdy to sie stało modne i od razu szosa trenażerki trenerzy, zero podbudowy itd. i nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że oni teraz mi mówią jak mam żyć XD
Tu też się mylisz, bo wspominałem już, że zacząłem jeździć "na poważnie" jak ty jeszcze na gówno mówiłeś papu
#944 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 21:41
- beskidbike lubi to
Napisano 07 marzec 2020 - 22:25
Bo szybko się przetrenujesz i nie chodzi tu o mięśnie a o głowę.
A w kolarstwie to głowa steruje silnikiem.
Wysłane z mojego HTC U Ultra przy użyciu Tapatalka
- beskidbike lubi to
#947 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 22:28
Zawsze możesz też jak Beskid zobaczyć kto DŁUŻEJ będzie jeździł tzn więcej lat. Chyba że boisz się że Cię osmiesze i w tym?
Napisano 07 marzec 2020 - 22:52
- beskidbike lubi to
#953 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 22:55
No chyba że ktoś będzie jeździł(i żył) dłużej. Wtedy jedyne co mogę zrobić to się przed pokłonić.tak samo jak ktoś mnie uczciwie zerwie jak psa pod górę. Również się pokłonie.
#954 Gosc_Koteł_*
Napisano 07 marzec 2020 - 22:58
Najpierw mówiłeś że sam jedziesz tysiąc km że średnia 36 potem okazuje się że ktoś inny i to 250...
https://www.strava.c...ties/2848222263
Napisano 07 marzec 2020 - 23:00
Przecież masz screena. Pobij tego Pana. On lubi czasem długo się przejechać. Zaimponujesz mi.No i skończyły się argumenty. Jak zawsze mówię psy szczekają a karawana jedzie dalej. Najbardziej lubię tych którzy mi wieszczą wypalenie, kocham ich wręcz. Wystarczy ich ośmieszyć latami jazdy i patrzeć jak będą po kolei rzucać rower z takich bądź innych powodów. Takich już było kilku przez ostatnie raptem 3 lata. Rzucili rower albo jeżdżą raz na tydzień po piwo. Kiedyś wiedzieli lepiej jak mam żyć i po co to wam było.
Przyjadę pojeździć w koło Dąbrowy Górniczej zwrócić Ci honor.
A mnie spotkasz na całej serii Cyklo. Wszystkie wyścigi dystans mega. Sezon zaczynam w kwietniu. W Bobrowie Dadelo wyścigi.
Napisano 07 marzec 2020 - 23:01
Gdzie ja tak napisałem Chłopie. Chyba już przetrenowałeś głowęI co to ma być?
Najpierw mówiłeś że sam jedziesz tysiąc km że średnia 36 potem okazuje się że ktoś inny i to 250...
https://www.strava.c...ties/2848222263
- beskidbike lubi to
Napisano 08 marzec 2020 - 00:38
się odpierdol typie kimkolwiek jesteś. I żadnego adasia. Ja nawet nie wiem(i nie chce wiedzieć!!!!) Jak masz na imię.
No klasyczny hejter. Chuja o mnie wie coś tam zobaczył wyciągnął jakieś z dupy wnioski
Jak ja jadę 250 to wychodzi że dookoła komina w sensie że blisko za mało, a jak on jeździ w salonie to kurwa Kolumb wymięka. Odkrywca lądów na zwifcie jprdl... Komedia
Noo... nareszcie! Prawdziwe oblicze Adasia 😂