Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
Napisano 11 październik 2019 - 15:06
A to z pewnością 🤔
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 11 październik 2019 - 15:15
jednak pamięć zawodzi, dziadku xD
Polemizowałbym - okazuje się, że mój umysł jest sprawniejszy, niż dzieciucha z piaskownicy:
Ależ ja przecież nie mam żadnych ambicji, żeby się z Tobą ścigać. Być może nawet będę w niedzielę na Kocierzu i chętnie wam pokibicuję Mój problem polega na tym, że mam niesamowitą polewkę, gdy jadę sobie swoim umiarkowanym tempem i mija mnie taki właśnie ścigant wypluwający płuca i oglądający się co 5s jaką ma przewagę Po prostu ze śmiechu nie mam siły mocnej kręcić, naprawdę
Co innego jak mija mnie gość, skupiony i zapatrzony przed siebie, bo widać, że ciśnie po jakieś tam swoje rekordy...
W obydwu jednak przypadkach, nie robi to na mnie żadnego wrażenia i mam to głęboko w d...
Moje zdanie jest takie: "chcesz pokazać swoją moc i miejsce w szeregu, jedź na wyścig"
W związku z powyższym: Adam, Arni, proszę się pochwalić wynikami, tak jak robi to np. @mess. Wtedy pogadamy
Nie ma jak puste tłumaczenia i skleroza w tym wieku. Oj, a co to będzie za parę latek...
No i sądzę, że ten brak siły nie wynika ze śmiechu, tylko zdecydowanie z czego innego.
🤣🤣🤣
I jednak na starość będzie potrzebny proktolog - jak masz to wszystko w d... to ciekaw jestem ile się tego tam zmieści, zanim eksploduje 😲💥
Biorąc pod uwagę powyższe, nie licz na zająca. Ani pewno na kibica...
- Arni lubi to
Napisano 11 październik 2019 - 15:28
Beskid dawaj pojedziesz jakieś dobre watty a ja będę miał zajaca
Weź tego zgreda, wiesz którego bo się rwie Tylko przypadkiem nie ciągnij go na Widokową, bo możesz go mieć na sumieniu
A przy okazji, jechałeś Widokową? Tam możesz sprawdzić waty maksymalne, nie ma ściemy
#67 Gosc_beskidbike600_*
Napisano 11 październik 2019 - 15:31
Ze scianek jechalem nowy świat. Chrobacza też chociaz na szosie to krótka gorka
Napisano 14 październik 2019 - 00:37
Test 5 minut, 425 W
https://www.strava.c...300807/overview
Na Kocierzu byłem, w sobotę i w niedzielę, na Widokowej też. Żadnych ścigantów, sami turyści Na Widokowej pustki
Napisano 14 październik 2019 - 00:51
Biorąc pod uwagę powyższe, nie licz na zająca. Ani pewno na kibica...
No i co? Ja na Kocierzu i Widokowej byłem, Adam jednak nie, nie było komu kibicować
Ty też tam lepiej nie jedź, bo zająca to ewentualnie możesz złapać, jak będziesz leciał na pysk pod tą górkę
Napisano 14 październik 2019 - 06:59
Poproszę dowód w postaci zapisu danej aktywności. Bo wierzyć w to co powyżej zapisane to ja nie wierzę. A coś ostatnio jestem przekonany, że silny to jesteś, ale tylko w gębie.
- Arni lubi to
Napisano 14 październik 2019 - 07:02
A potwierdzenie tych buńczucznych słów to gdzie?
#78 Gosc_tobo_*
Napisano 14 październik 2019 - 08:04
Poproszę dowód w postaci zapisu danej aktywności. Bo wierzyć w to co powyżej zapisane to ja nie wierzę. A coś ostatnio jestem przekonany, że silny to jesteś, ale tylko w gębie.
Eh, co za czasy.... nic napisać się nie da bez dowodu potwierdzającego....
Napisano 14 październik 2019 - 08:10
Ale i tak nie pojawiłeś się na spotkanie z mistrzem beskidów. Nie ładnie