W tym roku rozmiarówka bluz z długim rękawem się rozjechała. W Raso mam L, tym razem elka jest sporo za duża.
Jeśli zamówiłeś M i jest na Ciebie za duża, chętnie odkupię.
Posted 18 February 2020 - 13:17
Posted 18 February 2020 - 13:18
[...] jeśli ktoś zamawiał spodenki z wkładką Premium, ściągaczami Premium... szelkami Premium, całe czarne... to szycie miało być również tak jak w wersji Premium ?
Wkładka premium = szycie jak w premium, reszta nie ma znaczenia
W tym roku rozmiarówka bluz z długim rękawem się rozjechała. W Raso mam L, tym razem elka jest sporo za duża.
Porównujesz do zamówień z poprzednich lat?
Przyszło, spodenki dobre, niestety koszulka za mała, jeśli ktoś ma XXL i jest mu za duże to chętnie się wymienię na moje XL
W tym roku XL jest inne niż w poprzednich latach?
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 18 February 2020 - 13:26
Posted 18 February 2020 - 13:30
Porównujesz do zamówień z poprzednich lat?
Porównuję do innych bluz z długim rękawem od Raso ze stałej oferty. Tam L jest na mnie super obcisła i odpowiedniej długości, a w naszym bieżącym zamówieniu jest sporo za długa i zbyt luźna.
Co ciekawe koszulka L z krótkim rękawem jest ok.
183 cm/72 kg
Posted 18 February 2020 - 13:31
Posted 18 February 2020 - 13:45
@Krzysztof303
Masz wersję training?
Jeśli tak to materiał jest inny niż poprzednio. Jest mniej rozciągliwy, i może przez to odczucie ciasności?
Tamten na więcej pozwalał. Teraz trzeba lepiej trafić z rozmiarem. Mnie się wydaje że L-ka training jest luźniejsza tym razem.
Posted 18 February 2020 - 15:21
Przyszło i do mnie, całkiem elegancko wyszło, fajny kolorek
Dzięki Uraz, tradycyjnie kawał dobrej roboty z zamówieniem
Szybka piłka bo sobie upatrzyłem coś innego - założę zaraz temat w odpowiednim dziale ale gdyby ktoś chciał komplecik w rozmiarze - koszulka M Cut, spodenki M, kolorowy ściągacz, siateczkowe szelki, nogawki standard to za równe 400 mogą sprzedać. Przesyłka na terenie kraju darmowa więc jesteście do przodu o kilkanaście zeta. Metki wszystkie na miejscu, komplet jedynie wyciągnięty z torby żeby sprawdzić czy wszystko ok. (temat w dziale sprzedam powinien się lada moment pojawić)
Posted 18 February 2020 - 15:40
I do mnie doszło.
Kierownik 179/75. Koszulka Cut L, spodenki L. Nogawki brałbym teraz krótsze.
Wkładkę też macie nie obszytą na około ? Podejrzewam że to zamierzone (okolice pachwin) ale nie spotkałem się z tym wcześniej.
Kolor i gradient pikne Uraz piękne dzięki.
Posted 18 February 2020 - 16:43
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 18 February 2020 - 17:00
Powiedzcie mi szczerze czy za krótka czy o obleci?
Obstawiam że na rowerze lędźwie będziesz miał na wierzchu. Jak na moje oko zdecydowania za mała.
Posted 18 February 2020 - 17:40
Powiedzcie mi szczerze czy za krótka czy o obleci?
Z przodu może być taka krótka, ważne żeby z tyłu była dłuższa.
Za to napewno są za długie nogawki i luźne ściągacze wyglądają źle
Acha, co wy macie z tym szyciem "premium"? Że wkładka nie jest obszyta na około, czy co?